Bjese li k+d silikon za lijepljenje soferki?
Ide li prvo kakav prajmer prije nanosenja silikona?
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Printable View
Bjese li k+d silikon za lijepljenje soferki?
Ide li prvo kakav prajmer prije nanosenja silikona?
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Brate, nemoj to sam. Vozi u servis
Ne K+D nego ima poseban silikon za sajbne.
@Dzoni55
Birtijski receno moze to sa 75 na 115ks ali mehanika motora nije slicna,kodna oznaka motora nije ista,sistem goriva na oko lici ali nije i drugo sistem dovod vazduha preko turba i dr...
Ima vise razlika nije samo u "mapi" :D
15dci manje konjaze koristi mali pritisak goriva oko 1400bar,bez sputer lezaja na radilici bez plivajuceg i turbina do 0.9bari...
15dci vece konjaze ima gorivo1600bari zatim ima sputer lezajeve plivajuci i ima turbinu VGT preko 1.2bari sa interkulerom i dr ;)
A dje ima da se uzme kod nas taj silikon i prajmer?
P.S. Nije mi za soferku, ali treba mi taj koji se koristi za soferke.
Wurth bi trebalo da ima.
Passat b8 pitanje za amortizere,mjenjao gume nedavno(do sad nisam zagledo tu) i vidim naprijed na amortizerima VW logo sifra sve,a pozadi KYB oba amortizera bez vw loga sifre.
Znaci mjenjano,kakav je kvalitet KYB?
Nemam problema nikakvih nego cisto iznenadio se
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Odlican, isto sam ih stavio na passata b8, po rijecima iskusnih forumasa bolji od bilsteina i sachsa
Kyb su plafon.
Barani,ima te li koga za preporuku za dubinsko pranje?
neka ti ja budem poslednja solucija( jer mi je zatrpano ko zna dje)
imao sam 2-3, pisalo je da je "safe to drive in 3 hours"
ali moram ga iskopat, i ko zna je li u roku...ako ne nadjes da kupis, javi da kopam
ali moras obavezno stavit prajmer neki sto ide, a to ti nemam...
I ovo moje je takozvana Salama....dje ti treba onaj malo skuplji pistolj za silikone, dje i vrhove posebno kupujes...ima u okov
za resavanje ekih softverskih problema na autu preporucuju mi nekog Stefana iz Donje Gorica? Zna li neko nesto vise o ovom majstoru ?
Za koja kola trebaju resenja softverska ?
Udaren sam u vozačeva vrata na parking. Može li to da se ispravi da izgleda kako treba i da traje? Limar Radoš mi reče da se to ne može nikad ispravit kako treba i da mi je najbolje nova vrata da kupim. Pominjao je nešto dupli lim, ispod i oko kvake, i kako će drugi samo puno kita da mi stave ako odem da ih ispravljam i fabam neđe. Udubljena nisu ona zgužvana nego pod uglovima, ravna.
Potrazi pdr montenegro i slicno na instagram. Vidi mogu li oni to da rijese ako lak i farba nisu osteceni.
https://www.instagram.com/pdrpro.me?...k2M3dwdG11dHo1
Koje je auto u pitanju??
Ima u Bar rus koji to radi i to bas odlicno (069 282290), znam iz pa situacija odradio je odlicno, ne znam radi li Julija u radanovice jos uvjek...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Julija radi u Tuzi.
https://ibb.co/jPsytv78
Ima tu nekih udubljenja koja se ne vide možda na sliku
Passat CC 2012
Imate nekog turcina na zabjelo, iza 19.decembra ulica.
Carobnjak auto garage je na instagram.
Jeftniji je bar 3 puta od ovih rusa raznoraznih.
Da smo ispravni u glavu imalo bi i naših ljudi,a ne da se daju pare turcima i rusima.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk