Ako misliš na kapice ventila, đečja "igra".Skupljaju ka vjeverice i utrkuju se ko će ih više "skupit"
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Printable View
Ako misliš na kapice ventila, đečja "igra".Skupljaju ka vjeverice i utrkuju se ko će ih više "skupit"
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Djeca skupljaju kapice od ventila, meni su skinuli i to dok sam ih gledao
Da da, kapice sa ventila,
A to su djeca bez roditelja čim im je to igra..
No nema šanse da se čeljad zaštiti..
Još na nove gume, ubiješnjela sam kad vidjeh rabotu,,,
ja na 2 auta imao metalne s logom, jedne mi skinuli u PG, druge kad sam bio u BG, ostavili jednu za uspomenu :D
BTW za stezanje, ove su dolazile s privjeskom koji služi i kao ključ da se pritegnu, ali onda mi se dešavalo da se ventil odlijepi, provrti, šta li već...
Pitanje: bih da mijenjam fabričke felne, 18", za neke ljepše, isto 18", ali obavezno da odgovaraju po svemu (isti prečnik, isti offset, isto jota, da idu isti šrafovi...), jer sam na teži način naučio da je sve bitno, svaka dimenzija. Elem, đe sve da tražim nove, a đe tražiti polovne? PS Samo kvalitet, ništa no name i vareni polovnjaci...
Nestasna djeca i ovi car spoteri to skupljaju, pustite ih :joy: to je 2 eura u okov ili u tuzi
garant manje od 10 godina da ima ko god da ih je ponio
uostalom, nista vam ne trebaju te fenseraj kapice ventila, one crne plasticne vam niko nece uzet
https://www.okov.me/mn/proizvodi/pre...1-crne-carblix
Ima li ko isksutva sa ovim presvlakama? ili imate neke druge za preoruku? Da sacuvam koliko toliko sjedista od djece prije ljeta
A new car is the largest purchase most of us make that actually goes down in value, and it goes down in value "like a rock." That's where Chevy got the line!
Let's put the numbers in perspective. If you buy a brand-new $40,000 car, it's going to be worth $16,000 in five years. That means you're losing $400 every month in depreciation. If you think you can afford that hit, then try this: once a week on your drive to work, roll down the window and throw a hundred-dollar bill out. Can you afford that? I don't think so.
There is no such thing as a good deal on a new car. The instant you drive it off the lot, you are immediately losing money, and you can't drive that car fast enough to catch up.
Is it ever okay to buy a brand-new car? Sure, when you have a million dollars in the bank and can actually afford the financial hit of throwing tens of thousands of dollars away just for fun.
Until then, do what most millionaires do: buy slightly used and pay with cash.
A sta kazes na ovo, auto kupljen sa 3 km na satu 03.08.2018. godine za 12000 eura a prodat prije 3 dana za 13500 eura. Ili, auto kupljen 2015. sa 9 km za 11500 a prodat prosle godine za 12700 eura?
A dobro ovo iznad su generalni ekonomski (oldschool) principi, drugi primjer su novi ekonomski (takoreci kladionica) proncipi.
Zna li ko radi li milic subotom? Treba ujutru da uzmem blok motora ali mi neko kaze da rade... google kaze da ne rade...broj ugasen
Imamo ozbiljnu debatu trenutno o kojoj zaista nikad nisam razmisljao
Naime na semaforu da li automatik ostaviti u D i kocnica ili prebacivat u N?
Ovdje se drve oko DCT menjaca ali realno za automatik
Sta kazete, sta je ispravnije i bolje za menjac?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Svaki automatik treba ostaviti u D. Nikako u N ili P.
Pa tu je izgleda sad caka, vidio narod klipove:)
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Stare je trebalo prebaciti.Nove ne..
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Meni je neka logika, da bi mi vise setitlo drdanje D i N nego da saceka u D, tskodje sam primjetio ako nalkonduze stoji on kao da ga sam ubaci u N
Najmanji je problem na semafore kad 90% ne zna kako postupit kad se parkira i ugasi auto. Odnos mjenjac/rucna.
Sent from my iPhone using Tapatalk
mogu li da napisem jedno zapazanje...
tiptronik menjac, auto 2008-2009 godiste
kad se stoji na semafor u D, koliko god dugo, osjecam kao da auto pokusava da gura kroz kocnicu, opisao bi otprilike kao na manuelnog da otpustis kvacilo 15-20%...
kad se prebaci u N, motor spusti obrtaje za 50tak rpm i znatno mirnije radi...
je li moguce da odatle dolazi i enormna potrosnja kroz grad, auto s tim automatikom trosi 11-12l, manuelac ne ni 8l