potrosnja na ler?
meni kad stojim na semafor pokazuje 39.5 :D
Printable View
potrosnja na ler?
meni kad stojim na semafor pokazuje 39.5 :D
ahahahahah kolko pokazuje na full gas? izbaci kvadratnu funkciju? ahahha
Da samo vozi
Dje da povedem auto da mi strucno i detaljno prekontrolise trapove? Zahvaljujem.
Na krovu ima par mjesta na kojima je rđa probila. Nijesu neke velike površine(5-6 komada po par cm) al bi se krov cijeli morao farbat itd. E sad, drug me nagovara da to ne farbam nego da se fino izbrusi,očisti i onda na to nalijepi folija. Pretpostavljam da bi ista štitila metal od korozije kao i farba al me interesuje koliko ona može trajat na tom mjesto(da ne bude svake po godine nova da se lijepi)?
ako pripremis krov kao da ces da ga lakiras i bacis foliju na njega...trajace ti koliko ti 'folija people' kazu.
Ovi iz pg daju 5 godina garancije cini mi se. Ako se nedje pocne ljustit ili blijedjet, oni ti je zamijene.
Evo u komsiluk a8 mat drzi folija vec 2 godine
Ma to je bila kombinacija da mi stavljamo foliju. Jer ako bih kod nekog poveo da mi to odradi ispalo bi isto ka i da farbam krov, pa bih se onda ipak za farbu odlučio(sigurnija i dugotrajnija ;) ).
raspored patrola na danasnji dan u 17h na dionici od stadiona koma,novim bulevarom do kruznog na zabjelo. jedna patrola kod pasarele na zlaticu, druga patrola kod otpada(asanovica), treca patrola kod katolicke crkve. ajde reko to je to. policajac na bmw-u posle podvoznjaka kod auto-pjace i slag na tortu republicka b klasa 100metara od njega.
wtf...
Snalaz :D
dabogda se ne pomak'o ako te lag'o ... ali evo ce 4 mjesec da me patrola nije ni ZAUSTAVILA, a 8 mjeseci od zadnje kazne (izmisljeno nepropustanje pjesaka).
Znaci vikend, 3 am, ja mogu da prodjem kroz grad sto puta i nikoga ne interesujem :( :(
Na mom golfu postoji mogucnost da zatvorim stakla na kljuc. Malo duze ostavim u poziciji zakljucavanja i prozori se podignu ali sam na nekim forumima da moze preko Vag-coma da se unese modul i programira podizanje stakala i preko
daljinskog (drzi se duze "zakljucavanje" i stakla se dizu)
Mene interesuje da li znate koji elektricar u PG je sposoban da unese kodove a da se ne u sere u comp ili da makar umije da vrati na staro ako mu se ne posreci :)
Hvala
nema sta da se usere tu... To bi trebao da moze bilo ko da ti zavrsi.
Probaj Marovica u donju goricu...ili izguglaj i nadji nekoga sa vag-com kablom
Da se kladimo, oticu sjutra da vidim, bar 3,4 ce da mi akze da ne moze bas na tom mom autu, da ne umiju, da nemaju comp, da.... cus ka da ne znas ove nase majstore...
kolko ima podizaca na autu 2 ili 4? za 4podizaca moze za dva nisam siguran...
Pozdrav drugari, treba mi broj servisa ako ko ima, koji prodaje i ugradjuje tahografe za autobuse. Ako ko ima da posalje bio bih mu zahvalan :)
Troje vrata... 2 podizaca...
ja imam modul za 4vrata 1j0959799AH ,otvarao sam ga ima motorola procesor u njemu i razlikuje se zapis u njem,mislim da nece moc daljinac da ukodiras za 2 prozora,jer ide can od modula daljinskog na modul vrata vozaca i suvozaca...
markomiha, koji Golf vozis? Dvojka? Jedinica?
zajebajes li se fabia?
hvala na odgovorima :)
treba mi neki limar da ispravi jednu sitinicu ,da radi vikendom i da se nalazi u pg?