Pricam o ovima te ga znaju i sto su odrasli sa njim, ne o ovima sto su ga vidjeli na bilbordu :D
Printable View
Nije to klatno na Milovu stranu, no krajnje prosta konstatacija da je potenciranje te teme, prije no što je ijedno rješenje iz pravosuđa i izbornih zakona pokrenuto, totalni idiotizam sa strane vlade. Odnosno, premijera.
Milo se samo baš lijepo namjestio za zicer. Ali se i mora priznat da je DPS ovđe odigrao dosledno, što nije prečest slučaj u ove naše mutne vode.
Jos ne mogu da shavtim kako je Dritan mogao da napravi onakvu glupost. Napravio je veliku stetu Crnoj Gori i njenoj buducnosti. Pa makar da je imao postene namjere.
On je ili stvarno glup, ili je bezobrazni prevarant. Ili oboje. Pa jos kaze, "ajd sad, zavrsili smo s TU, idemo na EU integracije". To je ko kad nekom pljunes u kafu, pa ga gledajuci u oci, mirno kazes, "aj popi tu kafu, pa da idemo na posa' Nema veze sto ima mog šlajma u tvoju kafu".
Smiješano najlakše se pije.:p
Kako vas žulja TU, ali oni sa IZ i svetom stolicom mogu lagano :D
Ne dam ti ja pet para za TU. Nek se potpise. Ali, ne na silu i na brzinu.
Stvarno ne razumijem sto mu je to trebalo, kad je dobio upozorenja s brojnih adresa da to ne radi. Ovo sto sad kazu ove americke diplomate, govorili su mu isto prije potpisivanja. Dobio je slicna upozorenja iz EU. Mene jednako zulja TU ko i ljude s tih adresa.
Napravio je glupost kojom je nabio klipove u tockove Crnoj Gori. To me jedino zulja. A i to ne nesto previse.
Pa kad su mu iz EU zavrnuli ruke, najavi kako ce otvoriti raspravu o TU. Nakon sto je kazao da je TU usvojen:rolleyes:
On nije bas cist u glavu. To nornalan covjek prosjecne inteligencije ne bi kazao.
Kako na silu i na brzinu, kad se o TU izmedju ostalog drvi evo već godinu i po, tj.
od sastavljanja prethodne Vlade, to po mojem poimanju nikako nije na brzinu.
Što je još važnije bolje ga potpisat na vrijeme da se ne drvi o njemu više toliko vremena i pravi podjela i tenzije medju gradjanima kad je non-stop ta priča u žiži, nego završiti jednom i skinuti sa dnevnog reda tu temu.
A ne razmišljam ja onako kako mi EU, SAD, Rusija ili Kina nametnu, već iz vizure crnogorskog gradjanina, koji bi eto želio da na ovom parčetu zemlje živi u nekom normalnom društvu.
Ако је била само једна група ко је онда напао полицију, породице и дјеца?
Не знам шта би се десило да неко прекида вјерски обред...уствари знам, прекинута су два да се сјећам, у Свачу и Мартинићима код Гусиња, није било туче са полицијом.
Минимално су одговорили, да нема снимка па и да ти повјерујем.
На страну напад на полицију, они су ту да то трпе, али што је тим породицама и дјеци како ти велиш, сметало присуство новинара па су њих двојицу или тројицу вербално и физички напали?
Како просто није дозвољена онаква акција, има ли нешто у закону?
А што се тиче реакције, видјећемо брзо колико је она дозвољена кад крену кривичне пријаве и поступци.
Било је породица и дјеце, ал нису породице и дјеца напали полицију, имаш снимак на ртнк фб страницу, уживо сниман, лијепо се види ко напада кордон, олакшан је посао полицији и тужилаштву.
Pa onda imas problem s razumijevanjem sto je dobro za gradjane Crne Gore.
Ovaj potez je izazvao politicku krizu i de facto usporio proces evropskih integracija CG. Redoslijed poteza je morao biti drugaciji. Na to su upozoravali iz EU. Ne da TU ne treba potpisati, nego da prioritet imaju neke druge stvari bitne za ulazak u EU.
Sad je kasno, jer je steta vec napravljena.
Naravno, razumijem da svi gradjani CG nemaju iste poglede na to kuda treba da ide CG. Za one koji misle da CG ne treba da ulazi u EU, ovaj Dritanov potez je bio sjajan. Racunam da je to ipak manjina gradjana CG.
Politička kriza i trzavice u vlasti će trajati sve dok se potpisivanje tog ugovora ne završi i prekine svaka diskusija više o njemu, a spodobama u Skupštini CG, ako žele da rade u interesu gradjana niko nije branio da se sastanu i dvotrećinski izglasaju novi sudski sav, ali ka' što vidimo nije im to u interesu.
Naravno da sam za EU, evo ta EU kaže da će za proces integracije bolje biti da udjemo u OB, jesi li za tu soluciju, pošto želiš da CG udje u EU?
Usvajanje TU je za posledicu imalo krizu i, vjerovatno kraj ove vlade. Na to je upozoravano iz EU i SAD. Ovo sto pricaju americke diplomate se na to odnosi. Problem CG je da se vazda, ko po nekom pravilu, prioritet daje pogresnim stvarima. Zato smo tu dje smo.
A mogli smo odavno biti u EU. Prije cijele Istocne Evrope. Ali su nasi politicari rijesili da rjesavaju "nacionalno pitanje". Fino su ga rijesili.
I tada su mnogi mislili da prvo treba rijesiti nacionalno pitanje. Ko sto sad neki misle da je usvajanje TU vazniji od EU integracija.
Dritan je samo ponovio gresku prethodnika. I ukakio se u proces ulaska u EU. A bas smo imali veliku sansu. Zbog Ukrajine.
Bacih pogled na ovaj tekst.
Bivsi ovaj, bivsi onaj.... Nijedan nikakve veze sa trenutnom US administracijom.
I svaki ima "po mom licnom misljenju..."
US state department nije ni komentarisao pitanje Glasa Amerike....
Kako se opet pocelo da se nekakvi likovi koji su voljni da komentarisu za neki medij, predstavljaju kao nekakav stav USA administracije....
Ada samo u CG se može pokušat da se uvali mišljenje nebitnih ljudi koji nisu zvaničnici kao stav USA administracije, kao i stav ambasadorke Češke (a ne no andore) kao zvaničan stav EU... nego to komitama više i ne prolazi, svi ih ignorišu i guraju ono što oće...
Ko je to kazao da je misljenje tih americkih diplomata, zvanicni staqv USA? Zasto stavljas ljudima u usta ono srto nijesu kazali?
Samo da citiram kolegu da je ta izjava americkih diplomata
Naravno da ni USA ni EU nece iznijeti "zvanican stav" o ovom debilnom postupku Abazovica. To da je dan nakon svoje izjave da je TU usvojen, najavio otvaranje rasprave o TU dosta govori o tome kakvu je poruku dobio. Ko umije da cita "izmedju redova"Quote:
krajnje prosta konstatacija da je potenciranje te teme, prije no što je ijedno rješenje iz pravosuđa i izbornih zakona pokrenuto, totalni idiotizam sa strane vlade. Odnosno, premijera.
I kome svraka nije popila mozak.
Izgleda je pocheo Sky da se otvara...
Je li ovo zveknuo mladji Lazovic, jeste
Aj pa lančano krenulo...
Ne znam što se čekalo, ali eto, bolje ikad no nikad
Čekao se SDT da izda nalog, realno svi smo se pitali što se ovoliko čeka.
Ne sumnjam da Novović radi kako valja i da su preopterećeni i da ne znaju đe će prije, isto ko što ne sumnjam da bi Katana rekao da nema ni udaljene sumnje jer, kako ono bi, tajni zadatak.
Samo neka ide random
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4af1e3d18b.jpg
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Kako gazi dritan i novo tuzilastvo. A demokrate bi izbore i da drile da ostavku. A vazi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Reče li Katana da je bilo undercover? S obzirom da ga ovi nalozi demantuju, valjda se stvorila indicija i da je on sam umiješan?
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ljuba-milovica
rece katana na 50 god mature da su ga organizovano makli na precac
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...beef9e4605.jpg
cus katana reko...
Pozz za njega