Ja sam sinoc skinuo app na Samsung tv logovao se i sve radi kako treba. Čak sta vise, mogu da kazem da radi prefektno, fluidno, brzo, bez greske. To je iskustvo od nekih 20ak min koriscenja.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Printable View
Moze li se doci do pristupa da se proba na samsung tv?
Na eon box imam isntaliran Eon, Magenta Tv, evo sad i Move (mnogo je bolji/lakši za korišćenje od Magente).
Sent using Tapatalk
U pravu si, instalirao sam je ali ne radi (i to ne na Eon box već na Mi box, na Eon je ne mogah sideload-ovat), tj zaglavi na početni screen, pa sam castovao sa ipad-a na eon box (zato mi je ostalo u glavi da je na eon-u).
Nisam je palio odavno, preumih.
Sent using Tapatalk
Zanimljivo je da i meni na philipsovom android tv Move radi samo po prvom pokretanju, nakon instalacije. Nakon toga samo crni ekran, i nikakve poruke, nekad sa strane vidim android logo. Probao sam da mu brišem keš, sacuvane podatke i ništa. Samo kad ga maknem i nanovo instaliram, radi, i to samo do sledećeg prvog pokretanja aplikacije.
Na telefonu radi bez greške.
https://www.sony.co.uk/electronics/s...specifications
Sent from my Redmi Note 12 Pro 5G using Tapatalk
Cesto mi se javlja na Move box-u kao neka greska Stream error..i sporije prebaca kanale
Neko spomenu da je na Samsung instalirao?
Je li to Tsizen OS ili kako li se već zove?
Meni je serija 6 od prije 7 godina i u aplikacijama ima samo srpsku verziju Move aplikacije. Koja opet kad je otvorim neki drugi naziv prikazuje, zaboravio sam koji.
Moze da se instalira i Iptv...
Jeste, ja sam instalirao, samsungov OS Tizen, stariji je tv takodje, u app storu ima aplikacija ista kao na telefonu, ne znam jel srpska verzija ili ne, ali imas da izaberes drzavu isto kao na telefonu.
Izaberes CG, i ulogujes se sa istom lozinkom jer, zavisno od paketa, imas valjda koliko uredja mozes. Ja imam 4.1 box i jedan uredjan na telefonu i jedan na tv. I sve radi kako treba. Mogu reci da sam jako zadovoljan kako za sad radi, sa interfejsom, sa brzinom kojom radi, sve djeluje bas ok i dosta ozbiljno.
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Meni neće da je instalira (iako je pronađe na store-u). Moram pročačkat ima li kakav update sistema.
Sent using Tapatalk
Probacu sa ovom Move smart sto imam ali nesto nisam optimista... Tu pise *supernova kad se udje.
Mozda treba probat sa OTT playerom ipak je to na tu caku.
Radi sve IPTV..juce instalirao...sad i sport klub i Arene na jednom mjestu...kao i RTS..kviz Potera koji ne propustam😍
Placas li sto to da imas i SK i Arenu preko toga IPTVa, inace imas na HRT njihovu potjeru koja je 5 puta bolja od ove sa RTSa.
Sve besplatno...znam za HRT..ne volim ja njihovu Potjeru...i to IPTV moze 7 dana unazad da se vrace...ma super
I mene zanima kako to ide samo zbog Sport Kluba i Evrolige..
Eeeee sad je to malo duze objasnjenje...ali moze sigurno
Ne bih se cimao s kodijem, bar sto se free price tice, a placenu nisam probao.
Svakako nikad to nije valjani kvalitet zvuka i slike, na fudbalskim utakmicama neki zvukovi neartikulisani.
Iskace, koci...
Ne Kodi odavno...to vise slabo ko i koristi...OTT Navigator..i Ultimate