https://x.com/vladogeorgiev/status/1...lpm6aoxA_n2W6A
Printable View
Ne pamtim kad bolje što čuh kao od jednoga danas..ponaša se uličarski a minut ulice nema.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
U bracnim vodama sve vise neplivaca...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Štete velike..ahahaha kataklizma.
Nego. :) Kakav slatkiš.
https://www.youtube.com/watch?v=GXg8JvicOJE
Attachment 179900
..da mijenjam avatar u ovaj gore?
Ka da je bitno..ali kad se sjetim da mi je na avatar jedno vrijeme bio Erdinger. :joy:
Bože budale mislim mene u prošlost.
Od jutros sam bio vrijedan, ustao se u 6 pa stavio posteljinu da se pere i popio kafu. Otisao do autoservisa a prije toga svratio na Ina pumpu da pojedem dobar sendvic sa prsutom.
Sve nesto zavrsavao obaveze pa bio do prodavnice pa u more na kupanje, popio nekolika piva, nekolike case vode i neki cijedjeni limun ili nesto tako iz volija.
Uglavnom 3x je masina prala robu. :D
A sjutra od obaveza da odem do snajderke i vidim neki rajfeslus/slic da mi napravi a mozda i da kupim pantalone ali to je bacanje para jer su za sluzbene.
Snajderka tek nedje od 9 cini mi se a ja cu se vjerovatno probuditi u 6.
Kupio sam i onu spansku el paso bijelu kobasicu sa tartufama, imam i jaja...samo ujutru da odem do pekare po hljeb i imam fin dorucak.
Bitno je... da se s novim avatarom podrazumijeva da pijem kaficu (ili čaj, naveče), da ne moram da stavljam duhovite slike Ljubavi prema njima ;D
Ajd oću, vala.
Odlično je legao :)
Mylene jesam ti rekla nekad mislim rekla sam ti da postavljaš samo neke apstraktne fotke i to ali mi je drago da si se raspisala. :)
Hvala, srećkice :)
Hvala Zhuangziju i Bugiju. A bile su me pogodile smrt jednog forumaša, zapravo dva i ono na CT što im se po drugi put desilo, pa sam bila bukvalno zanijemila.
Ne znam, posmatram cjelokupni forum.
______
Hmmm možda ipak najbolja scena.
https://www.youtube.com/watch?v=7RJn...ARM1eoTNAJEWCf
Biti profesionalna, uspjesna, materijalno obezbijedjena sportistkinja u CG, regionu, (mozda i sire, zavisi od kulture)...
Jedna od grupacija zena koja se, cini mi se, teze ostvaruje na planu ljubavi, braka...
Sastave se raznorazne prepreke i uticaji da na tom polju ostane praznina. Od nekih ljudskih (apsolutno negativnih) osobina koje posjeduju vecina profesionalnih sportista/sportistkinja, do toga kako profesionalni sport utice na musko a kako na zensko bice, kako gleda na njih suprotni pol u emotivnom i seksualnom smislu, do kulturolosko-mentalitetskih (ne)prifatljivih stvari da zena ima mnogo vise novaca od svog momka/muza, da je javna licnost a on anonimus, relativno cesto mijenjanje mjesta boravka, odlaganje trudnoce, itd...
A i to su ljudska bica, iza tih uspjeha, slavlja, popularnosti, intervjua, novaca, svak ima potrebu da ima nekog pored sebe, ne moze ti lopta zamijenit partnera...
Malo cega ima zdravog u profesionalnom vrhunskom sportu generalno, prvenstveno psiholoskog, a i fizickog, svodjenje covjekovog tijela na puku masinu koja mora godinama da bude podvrgnuta najekstremnijem fizickom naporu, eksploatisanju, sa patoloskim imperativom za isporucivanjem maksimalistickih rezultata, pa psiholoski stresovi i naboji koji idu uz imperativ pobjede u svakom mecu...
Tu nema zdravog kompetitivnog, samo goli obrt novaca, interesa, ugovora, sponzora, reklama, kladionica, korupcije, i to sve skupa sa tim dehumanizovanim obezlicenim tijelima-masinama...
Kad naletis...https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4674834d9a.jpg
Podsjeti me @Buva+gacce danas oko nacionalnih jela na jedan kamp u Turskoj đe na kraju kampa sprema svako iz svoje zemlje nešto.I ja spremim proju a jedan iz Turske veli ovo je naše jelo.Reko dobro druže,dobro eto vaše je iskuliraj. [emoji1787] Ali Italijani su ipak na tu temu najgori. :)
Razmišljam da se rebrendiram, što bi starwalker rekao.
Nikad bolje lubenice no ove godine, ne mogu loše potrefit čini mi se, svaka slatka kao šećer
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Tamara Misirlic ... čoek žena
Opet?
Mislim da sam odgledao ukupno dvije epizide Lud, zbunjen, normalan i na tako malom uzorku sam nabasao na epizodu u kojoj Čombe kaže da mu je pravo ime Dragan Čmar i svi mu se smiju. Cijela epizoda prolazi u znaku aktivnosti koje Čombe sprovodi na promjeni imena da mu se ljudi ne smiju, i na kraju epizode dolazi sav srećan jer je promijenio ime. Pitaju ga ovi kako se sad zove, a on veli Zoran Čmar.
Nasmija me ;D
Nisam mislila na forum :)