Ne znam kakvu veze bi u tom slucaju imali osiguravajuce kuce sa ovima sto rade tehnicki.
Printable View
Ne znam kakvu veze bi u tom slucaju imali osiguravajuce kuce sa ovima sto rade tehnicki.
Ovo je vishe "pravno" pitanje.
Npr, imam auto, vodi se na mene, i zelim da mu ga prodam. Ukoliko napravim kupoprodajni ugovor, zadrzim 1 primjerak za sebe (jer dodju 3), a ovaj napravi kakvi kurshlus autom poslije nekog vremena (a nije ga prevodio)... Snosim li kakvu odgovornost ili ide sve na njega?
Ne, nikakvu.
Da predjemo malo na motore od auta.
Zanima me posto vidim u razna auta motori od dgrugih npr :
Gledah skoro u Audi 80 motor od Golfa dvojke pase saraf na sarav samo okrenuto stoji (pod uglom 90 gledajuci na golfa)
E sad me zinima posto sam imao nekakav CD o renoovim vozilima i tu ima o motorima dosto koji iz cega pase cak sam i gledao u Reno 5 motor od nznm tacno kojeg auta u pitanju je 1.7 (1700 kubika ) cak sam imao priliku i da vozim to auto.
Sad sustina price kad se registruje gledajau li motor ili kako to ide nisam upoznat s tim, i zanima me jos ovo bjese jedan Reno 4 (dzabe nesto) pa me zanima isplati li se uzet to i bucnut mu jaci motor nznm pasuje li sto za njega zbog menjaca?
sta moze biti uzrok malo nemirnijeg rada motora na ler (obrtaji su mirni ne variraju) ali se osjecaju blage vibracije jace nego inace ?
Sipas li 98 oktana? Jel ti hladan motor kad su vibracije?
Mene interesuje, po nekad u ler kad mirujem a u toku voznje, obrtaji skakucu, ne nekim velikim rasponom, ali se osjeca kad krene da skakuce (kao da se odbije od 800-900 obrtaja), ne vjerujem da su dizne (al sto znam) jer osim toga auto radi perfektno, nego sto bi englezi rekli Throttle Body, jel moguce da on treba da se ocisti?
aham , pa nesto kad razmislim to sam i primijetio od kad sipam 98 , a kad je hladan to se desava
fabia imas dobrog varioca da mi napravi drzace za dupli amort na djipa ?
Co2?........
shtagod, samo da umije namjestiti jednostavni bracket onaj kao u slovo i navariti 2 plocice male samo i zakaci dupli amort pored postojeceg
uzas, znaci diy mi ne gine , ;) imam aparat i drndaj ;p
Cekamo DIY...
bit ce slike na proljece
Sta moze biti uzrok da strada lezaj na Radilici?
Lose ulje, slab pritisak ulja, kriva remenica, kriva potisna ploca, los kvalitet...
i ako gospodja kakva vozi...
Gospodja ne moze da sjebe lezaj radilice...
stisnes ledan auto i cao.za sek
Nope ACS-u, NOPE.
U tom slucaju strada nesto drugo.
moze moze... ne znas kakvih ima :D