Podji do T-Shopa, trebalo bi da oni mogu da ti daju ugovor.
Printable View
Podji do T-Shopa, trebalo bi da oni mogu da ti daju ugovor.
Da, samo tebi ce biti ukinuta. :lolblue:
neki dan su se žalili da više nema NOVE... pa smo odmah posumnjali da nije pošla zbogom kao i RTL... :?
Nije neka televizija ali je gledljiva, po meni je RTL daleko bolja tv. Nova se sa EZO tv spustila na najniže moguće grane, dodamo li k tome žutilo, beskonačne reklame u sred filma od kojih zaboraviš sadržaj filma i neprofesionalnost novinara u info bloku, ocijenio bih je sa jadnom trojkom.
Jedno tehnicko pitanje - kod oca su nedavno ugradili extra tv i svaki put kad se podigne slusalica na fiksnom slika se smrzne na recimo 10 sec.
Da li je ovo "neophodno"?
Zidna uticnica ima 2 uticnice iz jedne ide kabal u spliter i iz splitera samo 1 kabal do modema a iz druge kabal u telefon.
Prikljuci telefon u spliter (TEL prikljucak) i nece vise biti problema. Prije splitera ne smije da ima telefona.
Uticnica
||
||
||
||
Splitter (TEL) === Telefon(i)
(DSL)
||
||
Router
Evo i upustvo http://www.t-com.me/Privatni.aspx?akcija=574
U tvom slucaju: http://www.t-com.me/files/HomeGateway.pdf
Podjoh te mu podesih to tako i sad je sve ok. Otac mi rece da je to tako ostavio momak koji je odradio instalaciju ali nesto sumnjam...
Anyway, thnx... i ja sam sumnjao da je do iste stvari
nemoj da sumnjas u svog dobrog starog oca, jer su istu stvar uradili i kod mene kuci...misleci da je neki ozbiljniji kvar, zvao sam njihovu tehnicku podrsku, pa su ljudi fino dosli i uradili istu stvar...izgleda da ipak nije usamljeni slucaj...
Ana, fino si to rekla :D
Prvi mjesec dobija se HBO + HBO Premium, dakle bez Plus paketa
Nece ljudi da podju na site, tamo sve pise... Lakse im je otvorit topic na forumu i cekat da neko odgovori...
pisam vam se na ovu extra TV, ovo je cista kradja a ti Sale si poceo da seres i da nas zajebavas smiri se malo!:mad::mad::mad::mad::mad:
Da li je moguca opcija pretplate na dodatni STB? Znam da je prije bilo moguce za kratko ali su to makli.....Kakva je sad situacija po tom pitanju
Neka je sramota seronje iz IN-a i vas što ste blokirali druge mečeve na RTS i HRT! Zahtijevamo objašnjenje!!!
Ne sprdajte se vise sa tim TV pravima, svima je jasno zasto se zamracuju pojedini kanali i tu ni telekom ni niko od provajdera ne moze nista...
Ajmo objašnjenje Ti-komu, zašto ne može da se gleda utakmica koju nijedna televizija iz CG ne prenosi?