Nisi vaistinu... Od kada pijem čajeve, stavljam po dvije :)
Printable View
Nisi vaistinu... Od kada pijem čajeve, stavljam po dvije :)
Ako mislsh na kafu,fora je da stavish bash dosta vishe nego inache,ako hocesh da ti bude shto kremastija,shto bolja.
Ma ja sam maestro za te stvari,shto je Buva za hranu,ja sam za napitke,nisam uzalud shank volio vishe no familiju decenijama...da Myki proba jednu moju kafu,rekla bi odmah u samu sebe-shta sam ja ovo do sad pijuckala...
Ladno sad Mylene razmishlja-pfff pa shto mu je fora za kafu,da stavi vishe,isto kao i da stavish dvije vrecice chaja...e nije samo to,no no,treba tachno osjetit momenat kad da je dignesh sa ploche,taj milisek...eee.
Uprava policije: Povrijeđeno osmoro građana i šest policajaca
8 penzionera i 6 mladica do 30 godina
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Što mi napravi ova pjesma... :rolleyes:
https://www.youtube.com/watch?v=Wxbi...=devitoanonymo
Nikad cuo al je lepo[emoji3][emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
A tek prije par nedelja izađe, 10 miliona pregleda već, i ja sam jedan od inficiranih paklenika.
Ludilo, tj. ovaj ženski vokal... :srcad:
Kakav neki vjetrić pirka i nanosi miris pokošene trave, usred NKa.
Vazda ga bilo.
Uvijek sam mislila da ne bih mogla bez kafe, iako sam pila samo jednu dnevno, a evo već 2 mjeseca je ne pijem nikako i ne nedostaje mi. Frankova mi se nikad nije dopadala, dok je moja majka baš voli. Što se mene tiče samo Kopa i eventualno Jančić iz HN [emoji3059] mada sad ni to [emoji28]
Negooo... dobih ponudu od jednog poznanika, reče da bih bila idealna da snimam reklame veli za štikle i kao poslaće mi ugovor da vidim da li sam zainteresovana što se tiče uslova i svega, pomislih naivno da je stvarno neki brend u pitanju, nešto fešn jes jes, kad ono snima se materijal za foot fetišare, p a k a o [emoji52]
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Hahahaha, meni je bila osrednja dok nisam presao na kapsule i aparatic. Ali sam je cesto uzimao, svidjala mi se, poslednje sto uzeh jeste jubilarna ali nije naceta, rok trajanja joj je do moje 30. godine :D
Taman cu je sad naceti da je probam, jedan je zivot. :)
Ja sam tu jubilarnu i probala, no me gusta
A što znam oni forumaši na temi kafa imaju baš vrhunske predloge malo izvan komercijale no to su jače cijene ali opravdavaju kvalitetom. :) Za moka pot aparat ja sam koristila klasičnu italijansku komercijalnu jednom i frankovu/kimbo.
Ali baš ima razlike sa onim što su oni pisali naročito kad prođe sveže kroz fazu mlina.
Tursku kafu odavno ne pijem.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ne bi sa @joni em otišla u kafanu Dunav me više ne bi opra..što bi reka moj drug reputacija se stiče godinama a ruši se za jedan dan. [emoji1787] Doduše desilo mi se nešto tako reko što se mene tiče radite mu što oćete i izbacite ga iz kafane.
A meni još jedno. [emoji1787]
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
To većina ljudi kaže i nejasno im je o čemu pričam, čak ni sama ne bih znala da objasnim u čemu je razlika u odnosu na druge ali meni nijedna kafa nije toliko lijepa koliko Kopa. Pogotovo kad je tek samelju, miris [emoji7][emoji7][emoji7]
Ako nastavim da pišem, tačno će mi se pojaviti želja da je popijem [emoji28]
Ubrano, samo ubrano.
Ne znam nijednu drugu od Tanje,ne volim taj žanr,ali ova...
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=tUeCp7uPnfE
@Buva
Jesi li ga slushao tada...?:)
https://www.youtube.com/watch?v=EdL3...&start_radio=1
Ponekad pojma nemam sto je zena ljuta na mene...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Otvoriš se par stotina eura i izdaš neku knjigu poezije & spostvene skribomanije.
Vrhunska investivcija ako si alkoholičar. Više niko ne može da kaže da si pijandura. Postaješ boem.
Kako imate loše mišljenje o ženi koju i ne poznajete. :D Network evo ja ću ti reći...nije joj ni čudo jer da meni neko na prvu kafu čita crnu hroniku izolovala bi se u maximu. :joy: