E Bog joj dao. Sve je istinu rekla. Daj da se uglave a ne da se ide naprijed.
Послато са SM-F936B помоћу Тапатока
Printable View
Ово је све истина, ал није паметно рећи пред састављање власти, осим ако ПЕС кроз њу не говори Ервину да смањи доживљај.
Razumio bih težinu izjave da to dolazi od nekoga ko ima stvarnu podršku građana, ali alternativa... pa nemojte... :)
Neka formiraju vlast sa DPSom ili dajte nove izbore pa da vas mičemo
Zapravo sad je idealan momenat za reći.
A idealno bi bilo da se Ervin sad naljuti, mada ništa od toga, taj je lud za foteljom.
Šta bih dao da ih ne bude u novoj vladi,kao i abazdobica,ali teško će to ići bas
Sent from my iPhone using Tapatalk
Oslobodi se, skini lance, izbori se i uzdigni se.
Jedino za one koji razmišljaju kao ti može da se kaže da imaju to "lelekanje" jer kao što vidiš niko ne leleče na ovu drugu stranu sem kad ovi tvoji rade protiv države.
Zbog toga, nešto sad razmišljam, volio bih baš da vidim DPS i PES samo da bi se ti i slični sreli, oči u oči, sa tim vještačko nametnutim i isprogramiranim strahom i onda kada sve bude okay taj problem će se izbrisati permanentno i svi ćemo biti srećni i zadovoljni do kraja života. :)
važi sveto,evo sad ću to tvoje panično mrmljanje u bradu da čitam :joy:
Narod izgleda ne shvata,oni bez vlasti do idućih izbora padaju nekoliko procenata,jer ne bi imali mogućnost zapošljavanja svojih glasača,mada je rijetko od njihovih ostao nezaposljen.
Odvratna partija,govorim to od njihovog osnivanja,ali imaju sreću sto ih evropa i amerikanci/uk guraju u svaku vladu,kao zbog toga sto predstavljaju manjinski narod,a oni se njima zauzvrat zavlače u guzzicu sa pričom o evroatlanskim integracijama.
Ne znam kako će se ovo na kraju sklopiti,ali nadam se iako udju u vladu da će spajić i ekipa naći način da ih malo prizemlje,ako bas moraju biti tu da bi nastavili ovaj jad jadni od pokušaja da udjemo u evropsku uniju,a ovamo nam ambasadori kroje sudbinu,iako istina najmoćnijih država svijeta i kao sto reče neko ambasadori su samo figure,mislim da je jasno da i oni imaju direktive
skini lance 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
https://www.vijesti.me/v/662996?utm_..._share_counter
Skupstina Glavnog grada Sutomore
Ocima ih vidjet ne mogu(ove iz BsHita) iskreno.
Drag mi je momak njihov portparol Omeragic,jer ga znam odavno,možda bi se mogao iskopat još poneko,ali partija kao partija svih ovih godina jedna od najmrznijih,zanemarite to sto smo isti narod iako se ne izjasnjavamo isto.
Ali sve u svemu,ne bih se toliko osvrcao na njih,može vlada i bez njih ako misle da nečim ucjenjuju kao sto je abazdovic radio
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...etinu-i-sljivu
ipak su lignje najjače u NK.Quote:
Prema dokumentima, makar jednom mjesečno, čelnici CEDIS-a ručali su u jednom nikšićkom hotelu, a narudžbe su uglavnom iste.
Jagnjetina i teletina ispod sača, kastradina, popeci, lignje, stara sokolova šljiva ponavljaju se od mjeseca do mjeseca.
al se dobro jede i u PG
Quote:
U januaru prošle godine jedan podgorički restoran fakturisao je CEDIS-u račun od gotovo 2.000 eura. Fakturisano je, između ostalog, 52 kilograma popeka, 27 porcija teletine i 15 jagnjetine ispod sača, 22 porcije miješanog mesa, 32 bašta salate za dvije osobe... Zanimljivo je da je tog dana fakturisano tek 12 pića - četiri stare sokolove šljive, dvije flaširane vode, limunada, kafa i četiri soka.
Ko je vjerovao da ce se u cg nesto promijenit nek se vise ne nada
21m su spiskali ljudi jbm ti. Niko sposoban nije da digne bilo kakvu industriju, svi samo rentiranje i ciscenje soba...tuga
Oćemo li ikad dočekati da se ije i pije OD PLATE ka i svi ostali građani ? Oćemo li dočekati da se državnim preduzećima NE MOŽE fakturisati ništa od hrane i pića sem u specijalnim slučajevima (strane delegacije i slično) koje bi strogo bile kontrolisane?
Nešto ne viđeh da se posle DPS-a bavilo time, no ispade da je bukvalno svima ta muža odgovarala.
I onda dođete da prigovarate apstinentima, keako e prijatelji?!
Lijepa država, šteta što nije naša (gradjana) niti će ikad biti.
A vi se svadjajte ko je bolji političar i ko misli bolje Crnoj Gori i gradjanima.
Svi samo gledaju sebe i svoje ljude, tako je bilo odje 30 godina, tako će i bit narednih 30.
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Koga je gladni krac pravio, nikad se ne može najest. Nebitno je da li je u pitanju crnogorski, srpski ili bošnjački krac.
nije lako pojes' 52 kila popeka, al što se mora nije teško
Prvo nisu mogli otvorit račun u banku, a neće da ga koriste sad kad su ga konačno otvorili, nego koriste račun kompanije. Ljudima nikad ugodit.