Ja bih vratio Ranka, sve mu je oprošteno... :D
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Printable View
Raško je bio dvostruki ministar u mračnom dobu krađe.Morao je učestvovati i znati za krađu.Nije reagovao zbog privilegija koje mu je omogućavao DPS.
Draginja nije krala jer nije imala nikakvu funkciju. Čista žena ko suza.
Ne postoji zdravo tkivo SDP-a ako se radi o ljudima koji su bili na funkcijama dok je bio zajednički SDP. To su Raško, Ranko, Banović...
ko je rekao i zasto izvrces ja sam lijepo rekao da ce sad sve da se procesuira ko je i kako krao i da se privede i da zavrsi dje i treba da bude.
meni je to smetalo i prije i sada jednako sem sto vama prije nije smetalo dok vam crkvu nisu takli , to je razlika.
vama je vise smetalo sto je krenuo DPS na crkvu nego sto krade ovoliko godina. ako ne vidis razliku ja ti stvarno ne mogu pomoci
Prečesto promašuješ poentu. Ok, karikirao si priču sa Mandićem, ali upravo to što ti prepoznaješ kao karikiranje glasači df-a prepoznaju kao realnost i df pokušava, uz pomoć Vučića, da to predstavi kao realnost Srbima koji nisu glasači df-a. Ne pokušava Mandić da se ogrebe za političke poene, nego je to predstava sa ciljem predstavljanja Mandića kao zaslužnog za vakcine iz Srbije. Pokušaji grebanja nisu proizvod uigrane predstave, naprotiv. To je poenta.
Priča je krenula oko toga da stalno napadaš Bratićku zbog nekih stvati koje ne podliježu krvičnoj sankciji a stranu i ljude koji su krali ne napadaš. Tako smo počeli priču.
Nije nam smetalo dok crkvu nisu takli, ima li nešto zabranjeno u tome? Je li krivično djelo ćutati o krađi? Ti nemaš šta da kažeš jer tvoja politička strana je toliko ljudski i politički urnisana da ti je jedino preostaje udarati po nacionalizmu ili lično. A to je duboko neljudski. Treba biti čovjek a stavovi, nacija i vjera su lična stvar svakog pojedinca.
Tvoji stavovi su neljudski jer napadati nekoga zbog fizičkog izgleda, nacije ili vjere je neljudski.
Tebi smetale krađe....sve mi je jasno kad si ti u pitanju. Najbolje da ti damo orden za borbu protiv DPS.
znači danas je najveći problem Crne Gore to što je ministarki dodijeljena policijska zaštita
Тapatalk
Nisu to nikakvi "tuđi problemi", to je isti problem svih pravoslavnih Crnogoraca (ma kako izjavljivali etničku pripadnost), samo što ovi drugi nisu još osjetili simptome na svojoj koži, pa im nije bilo jasno zašto meni smeta da Beograd kroji kapu našoj crkvi, i šta se ja petljam u crkvene kanone.
E pa ja bi volio iskreno da ih opali Vučić sa nekim mitropolitom koji nema ama baš nikakvu podršku niti autoritet među vjernicima, čisto da bi se malo bolje razumjeli mi između sebe, da vide šta je "kanon" kad ti ne ide niz dlaku.
I nemoj meni to da sam ja nekoga zvao izdajnikom, i šutirao kao građanina drugog reda. Koga, Bata Carevića i Daku Davidovića, milionere za čiji se prvi milion ne pita? Bio ga ja šikaniran tako...
A neka jee, ja bi išao da je čuvam. Vesna Bratić je blago crnogorske patriotske opozicije, bilo bi ravno katastrofi da je neka budaletina napadne na ulici, i da se od nje pravi žrtva. Pu pu pu...ne da ću da je čuvam, nego da joj pro bono zakazujem intervjue i ostale javne nastupe, i da je vozim ako treba, da đe ne zakasni.
A valjalo bi neki dan, kad nema mnogo gužve, i da se zatvori bulevar, i da se pojača pratnja Dritanu, sva crna kola u državi koja imaju blinkere da se upregnu... i da vas dan Dritan ide od Starog do Tološa i nazad, puni gas, zavijaju sirene, sijevaju blicevi... I da on sve to snimi za Instagram. Da ako izbaci to iz sistema, jer ga gazi neki kompleks iz srednje škole, neko mu je palio macole na velikom odmoru, ili ga je odbila neka riba što je nizak. Može i da se ode posle na vježbovno gađanje, da mu damo Barret .50 cal, da izbuši neko staro auto. Da ako malo odmorimo od njegovog Twitter-a.
To je taj pomiriteljski pristup... nije DPS obespravljivo 30% stanovništva, eno vidiš li onoga tamo, nije potpuna sirotinja, znači da je sve u redu :)
Nema leba od DPS komita dok se ne suoče sa vlastitom (ogromnom) ulogom u dijeljenju Crne Gore. Do tada, dobro će im činiti 5-6 godina u opoziciji da promisle malo.
A i ti stvarno biješ đe ne treba :joy:
Nemoj tako, pominjanje tipova koji su kubik državnih krša prodavali Madoni skuplje no što je u to vrijeme išla moračka nula, pa poslije išli na sud da tuže pajtose što im nisu dali njihov dio iz pljačke, može posledično dovest do toga da ljudi ukapiraju da se u Budvu oni što vladaju zapravo nisu promijenili eo tries godina...
Onda, opet posledično, kod ovih građana bi došlo do krize nacionalnog identiteta, jer bi postalo očito da nisu krali ni Crnogorci, ni Srbi, no građanski orijentisani slobodoumni pravovjerni lijevi desni centraši litijaši antilitijaši pendrekaši kamenaši... i, naravno, Adams femili :joy:
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...log-sekulovica
Dajte te izbore vise, kumim ve kapom. Tako je to kad je dritan neznaven bio da vrsi politicke ucjene i trguje odma posle izbora
veliš DF :D
Quote:
Ostalo je nejasno u čije ime DF šalje saopštenje jer su koaliciju ZBCG činili i Socijalistička narodna partija i Prava Crna Gora, ali u Skupštini nisu dio istih poslaničkih klubova. Koaliciju je predvodio sadašnji premijer Krivokapić.
Parvedna Crna Gora?
Inace smo davno dosli do staidjuma da nam je potpuno normalno da neko pljacka drzavu i gradjane. Samo imamo gradaciju - ukrao vise, ukrao manje.
jedan od najvećih je preminuo danas, a jedna njegova pjesma je prava za Crnu Goru
Quote:
Putuj Evropo
Nemoj više čekati na nas
Ne pitaj mnogo
Dospećes i ti na rđav glas
Putuj planeto
Super smo se družili
Nama je lepo
Taman kako smo zaslužili
Šta je ovo čitam :D
Krade se svuđe... Njemačka, Austrija, USA itd. i onda neko dođe i začuđen je što se krade i namješta na Balkanu.
Kao da ne znamo ko su, šta su i kakvi su naši ljudi.
@Mojsije Ima li ti ko u porodici da krade ili je krao da znam da si i ti onda lopov ? (ovo je po tvojoj logici) :joy:
Inace je ovi drugi nisu dijelili osim kad su u dzep nesto stavljali. Ovaj postizborni fenomen ce se izucavati jer ova "ugrozenost" je vise tema za pdf psihologija nego politika.
Salu na stranu ali ne nije jasno kako sami ne vidite u koju vam se komediju ta mantra pretvorila? Eno ni na sport ne mozes nesto normalno progovoriti da se neko ne osjeti ugrozen i da ga mrze. Dzaba i objektivnost i cinjenice. Ne smijemo vise ni film, ni muziku iskomentarisati jer nas strah da ne povrijedimo senzibilitet ugorezenih forumasa. Bukvalno se sprdaju ljudi.
Ne napadamo mi SDP kao partiju da je lopovska nego pojedince iz te partije koji su bili na funkcijama dok se najviše kralo. Ima tamo čistih ljudi ko suza,.Draginja, Ivan Vujović..
SDP mora promijeniti kompletnu lopovsku garniruru iz perioda prije 2016.godine koja se okoristila na ovaj ili onaj način. Narod ih zbog toga ne želi glasati.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...a-mojih-kolega
ma nemoguće da DF nije pitao ljude iz svoje koalicije :D počeli da ih gase ovi njihovi. neka, neka. možda i taj jedan čoek vidi šta predstavlja DF