Citroen ds3, 1.4 hdi, ne pokazuje tacnu kolicinu goriva. Pokazuje tipa 3-4 crtice, kad krenem da sipam na pumpu, ne moze se preko 10 eura sipat. Procitah da moze bit do plovka ili table. Dje poves' auto da neko ispita koja je muka? Vilsone?
Printable View
Citroen ds3, 1.4 hdi, ne pokazuje tacnu kolicinu goriva. Pokazuje tipa 3-4 crtice, kad krenem da sipam na pumpu, ne moze se preko 10 eura sipat. Procitah da moze bit do plovka ili table. Dje poves' auto da neko ispita koja je muka? Vilsone?
Plovak je vezan direktno na tablu. 99% je do plovka.
Sent from Maranello
Imas li pristup katalogu next auto ili castelana, da provjeris ima li? Hvala
Seat Alhambra 2012
Zamijenjene obije poluosovine naprijed. Auto pri kretanju posle zamjene osjetno vibrira. Pri vecim brzinama >50km/h nema vibracije, samo pri kretanju iz mjesta.
Nije nesto zategnuto kako treba? Ili su neispravne?
Koje ulje uzeti za diferencijal passat b8 4motion,75w-90 mislim ali koji je najbolji proizvodjac.
I takodje kakvi su Filtron filteri,mjenjam svakako sve na 8000-9000km,do sad koristio bosch sve i castrol ulje
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
On je na osnovu broja sasije nasao. Vidjecemo kada je skine. Ako ti znas da je drugacije,pomogni. :)
Jer ovo je Altea XL ,rejstaling model kraj 09' godine
https://streamable.com/l9w8n4
Moze li biti da je ulje? Dobar je nivo.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Zna li neko dje je na magistralu na zlaticu put autoputa neki vulkanizer sto ima kamionski pistolj za odvrtanje?
Bio je Ivanović,mislim koji bi drugi na Zlaticu,uz samu magistralu prije kružnog za autoput
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Koja je situacija sa priznavanjem nase vozacke po Evropi? Idem za Austriju svojim autom, tamo imam njihovo sluzbeno. Da li za upravljanje istog treba medjunarodna?
Mislim da ne, da je nesto od prvog novembra prosle godine priznata nasa vozacka za EU
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
U Austriji se ne priznaju vozačke dozvole iz sledećih zemalja:
Afganistan, Bolivija, Burundi, Kina (uključujući Tajvan), Kostarika, El Salvador, Indonezija,
Jemen, Kamerun, Kolumbija, Kosovo, Libija, Nepal, Nikaragva, Salomonska Ostrva,
Somalija, Sudan, Tanzanija, Tonga.
https://www.oeamtc.at/MI_Nicht-EWR-F...pdf/16.099.151
Sent from my iPhone using Tapatalk
sila boga ne moli...
ovaj pistolj odvrce i sta moze i sta ne moze
https://i.postimg.cc/DZTymN1Y/IMG-0290.jpg
Tamo sam zavrsio...momak prva liga
Znaci tacno prije kruznog za skretanje na autoput(odosno morate ufatit krug na kruzni ako dolazite iz grada) tacno preko puta pumpe..Ivanovic vulkanizer
A ko je stezao ne znam, auto imam par mjeseci...Svaki tocak je neko zgleda ful gas sa pistoljem zatezao...
3 tocka sam na sto jada sa polugama i maljevima i lupanjem u sarafe uspio da odvrnem, ovaj zadnji lijevi nije htio da mrdne.
Probali smo 3 manja pistolja udarna, jok
Ali zato ovaj kamionski ili odvrce ili kida, pa sto mu se svidi
Ni jedan mehanicar prihvatio sa "zeza" da nadje broj centrale. Zvali preki 10. Rekli nema vremena.
Ovo je da se koduje sa g6 centrala,i da montira na alteu. Nisam ja razumio.
Imam previse obaveza,tako sam prepustio njemu.
Eto brat ceka jos par ljudi,da vidi oce li prihvatiti da se vidi broj.
Hvala svakako na poruka i savjetima
Tiguan 2012-2015 model
Prednosti i mane 2.0 TDI od 110 i 140 konja,kojeg je bolje uzeti?
Sent from my SM-A556B using Tapatalk