Nije mi bitno, samo da valjaju i da ne ostavljaju crnilo na bijele patike.
Sent from my iPad using Tapatalk
Printable View
Imas odlicne gumene u Ravenol u NK (autoshopcg na insta)
Ja sam tu uzeo za tiganja i za a3
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Preporuka za Gledring tipske gumene - za prosli auto sam ih kupio u Auto djelovi Scekic na Zabjelo i mrdnule nisu bas masu godina, tako da planiram opet da uzmem za drugi auto cim krenu kise
+1 scekic
Cini mi se da su tada bile 35/40€, najbolje je da ih nazoves i pitas
Zna li neko nekog provjerenog majstora za BMW u Podgoricu? Nema 20 dana kako sam kupio BMW E46 2004. godiste i primjetio sam kako stalno fali antifriza u posudi. Npr. ja napunim do vrha, sjutra dan kad otvorim bude samo pola.
Povedem ga kod Grebovica u servis, naplate mi 120 eura(zamjena boce za vodu, plus ruke plus antifriz), da bih 2 dana poslije toga opet otvorio i vidjeo da u posudi nema ni kapi. Zovnem ih i kazem im to, jutros sam opet ostavio auto kod njih, popodne mi javljaju da oni ne vide u cemu je problem i da ne mogu da nadju kvar.
Tako da ako neko ima nekog provjerenog majstora neka napise, ovi em su mi naplatili debelo em nista popravili nisu.
Послато са SM-A226B помоћу Тапатока
Znam momka koji je isto odrzavao bmw kod Grebovica, a onda je posao kod Almina Pepica u Sipcanik da mu rjesava problem jer oni nisu mogli. 069 646747
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Dje naći ove osigurače za starija/Japanska auta?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ba3f956408.jpg
Poslato preko goluba pismonoše
Sceeekic.
Jesi li probao u VM motors? Mogu pitati tamo sjutra, ali popodne
Obisao sam par mjesta i onda par koja su mi preporucena od strane ovih koji nisu imali.
Jedino je Scekic imao nesto blizu toga ali nije bas identicno a posto nemam vise slika (trenutno) ne mogu da znam da li pase.
Nisam gledao u VM Motors. Ako ti nije muka pitaj pa javi. Danke.
Ima li ko kod nas da radi cnc na felne?
Cuo sam za nekog u Skadar, ali da ne mlatim do tamo, odradio bih kod nas ako ga ima.
Sent from my iPhone 16 pro using Tapatalk
Mogu li u ovlasceni skode da provjere wv po broju sasije?
Послато са 22101316G помоћу Тапатока
Sumnjam da mogu
Znam kad sam tražio jedan dio iz VW-a da mi poruče rekli su mi da ne mogu ništa iz VW/Audi/Seat da poručuju, osim zajedničkih djelova koji su se i u Škode ugrađivali
Znam da nije ista situacija, ali vjerujem da i to ne može što ti tražiš.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk