I ja zivim u NK i kad sam god otisao tamo jedan je radio drugi lelemudao i ja sam cekao uvjek kao budala
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Printable View
mene su ona 2 momka uvijek zavrsila posao i sve mi fino objasnili.
Prije toga bijase neka baba i neki stari koji te nijesu kontali sta im pricas...
Ne pricam ja za babu, kad smo vec kod babe (dbr, nije bas baba, bijase neka starija MILF-ara, ako se dobro sjecam) imam i ja neko lose iskustvo. Bijah ja da potpisem ugovor za ADSL na moje ime, veli ona meni 'a sto ti roditelji ne potpisu ugovor, nego ti na tvoje ime', u smislu kao ono da necu placat racune, da cu ih ispalit. Ja joj ga na finjaka zavukoh, rekoh a sto to vas zanima, jeste vi placeni odje da komentarisete, ili da pruzite uslugu musterijama, ona zamuknu. Bio je tada i neki tip sa ćelom po sred glave, bas je smara nenormalno. Al ima otada 4 god., primili su ove neke nove, po meni su ok momci.
izvodi hipotekarne. ima li što grđe!
067 ljudi. Definisati ovu vrstu je...
◼tapatalk
Ova djeca ispred skola sto bachaju petarde. Bashe majku.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Komarci, koji cim ugasis svijetlo, stvore se da zuje oko glave, onda upalis - nema ih nidje, ugasis - eto ih opet....
Sent from my SM-G920F
depilacija sa voskom, ostade vosak tu i tamo pa trljaj sa onom mini uljanom maramicom i jos ona traka mi ispade iz ruka pa se zalijepi za parket au p**** m******* sto nisam musko?
Musko kao ovaj? :p
https://www.youtube.com/watch?v=8hh7lUqjNhU
Dobro ima obraza ovu bradu nosit'.
nije to nista ja jednom zalijepila traku na p***u, eeeeeeeeeee ljudi moji, dobro mi je klitoris na mjestu osta, mislila otisao sa trakom
htela ono brazilijansko sr**e da izvedem.
:lolblue:
QQ Milodarka, na ovom dijelu foruma ima i male djece... Sram te bilo, da te sram bude!
:p
gospodja :D
@Fidel boli me klito za malu djecu na forum kad imaju pristup threadu sex i erotici, na kojem si ti cini mi se dosta aktivan:D
Bog... :joint:
Pics or it didn't happen.
Povratiti ću. lol blue.
Ej, dok sam citao taj opis imao sam osjecaj da mi je ..... pod nos. E pa to znaci plasticno opisati rabotu.
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Iznervira me coek za sekund
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...5e2889955b595f
M kabl inace ima toliko degenerika da je to strasno. A mislim da ih je najvise na celu te 'firme'.
Moze li ko javiti ovom fun crew da se ugase,bas su gadni
Ova vodoteljka na rtcg1. Je li moguce da zena ovoliko debilna?!
Kad dvije osobe idu jedna pored druge i toliko su siroke (a nisu) da zauzmu cijeli trotoar koji ima preko 3 metra u sirinu... Oni idu putem, sklonite se...
nervira me ova vrućina, ugrije se pivo dok si reko pivo.
A mene nervira guzica kad god otvorim forum ili udjem na bilo koju temu nema odakle ne viri, show guzice... pozzz za tako veselu djevojku
Pozzz
Ona zbog toga misli da je "pratim" a svudje je ima, ne nos je izbjec
poslato paukom
Vrućina. Unosi mi nervozu.
poskupljenje goriva
^ E bogomi ces se mnogo nervirat' u narednom periodu, mora se aVtoput izgradit', nece ga vlada finansirat'...
E Boga mi ja neću jer ne vozim :glee::triumphant:
Nije bilo upuceno tebi ;)