U Novom Sadu. Kod mene su se dernjali za sve i svasta, uglavnom pevanje ali je bilo i "pcke vojvodjanske" a jedan se sada je to davno bilo derao bukvalno kao da ga kolju. Ma budaletine, samo da mi je da im se ja tako dernjam kad oni oce da spavaju.
Printable View
Imate li takve frke oko Exit-a?
Slucajno naidjoh na ovaj FZM i ne mogu da vjerujem kakvim "projektima" oni daju pare. Cisto bacanje para i to nije par stotina nego par hiljada i to jednoj osobi koja nece raditi ni mjesec dana da se taj projekat zavrsi. Sramota. Ma kakvih mjesec dana. I to nije u pitanju samo jedna osoba, vec vise koje dobijaju za njihove projekte po par hiljada eura. O boze, parodije od ovoga, a koliko NVO, ja mislim da imamo najvise NVO na cijelom svijetu.
Ne mogu disati normalno od ovog vremena.
Kad mi oteknu i bile krajnici na ovo vrućine
Poseban krug pakla za penale sa statusima i prskanja na Djovaka...
Bravo NOLE legendo, oplodi me. Nole ♥ itd... aooooo
Ponos sa kojim ljudi šeruju slike sa Cecinog koncerta. Taman jedan album koji pokazuje zašto smo tu đe smo.
sto vam je ljudi
Hahaha...
Ne, Gandalf_White bi najviše volio 'Oplodi me, Milo!'
Sent from my Lenovo P70-A using Tapatalk
vrucina.....
Ne treba niko da ih plodi o tome se radi
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...b49cafa24fd7cd
hahahaha,sto se radi sa oplodnjom.....
https://pbs.twimg.com/media/CG2YQsEWwAEUQVS.jpg
Zbog ovoga bi kaznio i klub i ovo smeće od igrača! Pih!!!!!
Jel' to Piqué?
Mene nervira Vodovod doo Kotor.
Vec danima nestaje voda i uz to jos nije upotrebljiva za piće.
A sve regionalan vodovod ovo ono...
Uh, sad će tek kukanje da nastane..
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...7fb4d0953467d9
Hehehehehehe...
Too soon? Lel.
nemam ja problem sa djovakom, nego sa ljudima kojo toliko prskaju na njega da je to smijesno.
Idemo bre Stanislave trpaj malenog Djovaka
Kakvih prskotina odje ima, lele...
Udavi se Nole u Vareniku.
Kakav smarando... Gasi forum.
Izbrisah greskom galeriju od 500 slika ns S5 ...nisam imao nalog na Dropbox niti ubacio memorijsku u tel...Umjesto da udjem u galeriju pa da kliknem sliku da obrisem, ja kliknuh na naslovnu sliku galerije i tako mi obrisa sve bukvalno za 2 sek... :(
Jutros oko 9 sati odem ja u T com poslovnicu preko Morace, i dok ja cekam red jedan nervozni ciko pokusava preko onog automata da plati racun i nikako mu ne polazi sa rukom.
I pita curu sto radi i cura mu kaze da trenutno automat ne radi i on i dalje pokusava jedno 5 minuta na silu.
I na kraj kad je odustao od toga i kad je krenuo da izadje iz poslovnice ladno guzva papiric neki i pogodio ovu curu sto radi u glavu.
Ladno cura bez teksta ostala.
Prosto nevjerovatno kakav debil majko mila pa jel ima taj covjek majku , zenu ili cerku pa se tako ponasa prema pripadnicama ljepseg pola.
Pihhhh kako me to iznerivralo.
Zasto ne pise na automat da ne radi nego pustaju ljude da se nerviraju bez potrebe? Inace vecina tih radnika u T-com zasluzuje da ih neko lopatom pogodi u glavu a ne papiricem.
Jes, treba ih zive zapalit, i tako dok gore ih nacerat da ti izvade racun za net. Jes da organski ne podnosim TKom, al oni na saltere su najmanje krivi. Ovi bar u Nk su koliko-toliko uljudni i cak ponesto znaju vezano za svoj posa, vecina su relativno mladi momci.
Дивљаке који дођу картинг да возе па ти врат сломе јер не знају да треба скинути ногу с гаса пред кривину
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Promjenio sam je nakon vise-mjescne torture raskida ugovora kod nesposobnih radnika u toj poslovnici... Ne znaju NISTA a rade tu godinama.
'Lijepo' mu kaze da ne radi nakon sto co'ek izgubi zivce pokusavajuci da plati racun preko istog. Ako ne radi, fino ga oznaci da ne radi.