Originally Posted by
kb8
dobri moji... :)
nije taj Tajland kao sto se prica...ne znam ocete li mi vjerovati ali mene je skuplje ispao nego Dubai, Pariz, Rio... nijesam se dao zaebati jer sam sve zivo spustao koliko se moglo spustiti (npr neki rusi koji su 7mi put na Tajlandu placaju turu 1900 bahti a ja 1100, neki beogradjani placaju pice za sex show hahahah 900 a ja 300) znaci sve sam zivo smanjivao, od taksija do ne znam ni ja cega ali opet je strasno skupa destinacija. jedino im je taksi (Bangkok) jeftin dok je na Puketu za 1km (JEDAN) trazeno 200-300 bahti (1e-37bahti)...presmijesno!!! pivo najjeftinije i to kao happy hour 80 bahti... inace ide i do 200. Smjestaj sam ulovio prilicno jeftin za odlican hotel ali sem toga sve ostalo je nevjerovatno skupo. Caj je npr 2.5e, sokovi 2.5 i to u indijski palestinski i slicnim restoranima...
Jedan savjet za sve putoholicare :)
Posto cesto ima prilicno jeftinih karata za Tajland, sad je recimo 349 iz Zg...iz Bangkoka ili iz Puketa se moze obidji po Aziji dje god zelite za smijesne pare. Ja sam gledao npr za Maleziju 10e, pa onda odatle Singapur par eura...Japan, Kina, Koreja, Indonezija, Filipini nikad jeftiniji...jbt ove destinacije su nekad bile nedostizne. Moja prijateljica je prije 10 god bila na Tajland 1800e a mene je ispalo sa sve Zagrebom, Dohom 15 dana 700e (vize, smjestaj, avio)
Do sledeceg puta :)