Realan sam. Da ima srece osudili bi ga i to odmah.
Ali, mozda se predmet malo oduzi, pa se promijeni sudija, pa drugi.... pa slucaj zastari i on slobodan.
Printable View
Realan sam. Da ima srece osudili bi ga i to odmah.
Ali, mozda se predmet malo oduzi, pa se promijeni sudija, pa drugi.... pa slucaj zastari i on slobodan.
Ne vjerujem da ce ga osloboditi,ali vise od godinu dana nece dobiti,ako nije povratnik u izvrsenju krivicnih djela,ako I to dobije...na zalost...
Znam za jedan slucaj iz 2013,poginuo je momak od 19 godina,vozac visestruki povratnik u izvrsenju raznih krivicnih djela,pijan,dobio je dvije godine.
Uzgred
http://i59.tinypic.com/2054dtx.jpgZnam
Ovo ko ne svrce cesce na pumpu da sipa gorivo ne vjeruje kad mu pricas. Veceras stajem na pumpu da natocim gorivo, pored se parkira momak, kosulja, naocare, pantalone, cipele. Full oprema [emoji1]. Audi 2.7 nedje 10 ili 11 godiste i sipa 5 eura u auto.
Sad za odrzavanje zavisi. Skuplji modeli u rangu 12 do 15 hiljada ako su odrzavani kako treba i nije ga neko prodao kad je trebalo da mu se radi veliki servis, je zahvalan za odrzavanje jer se jako jako rijetko kvare.
To naravno podrazumijeva da ga nisi kupio od nekog naseg koji je montirao ko zna kakve djelove u njega
Prvo i osnovno je da se ne uzima auto od preprodavca- nasminkanog gradaskog debilcica sa standardnom pricom- jer je to auto promijenilo 5oricu njih koji su samo gledali da uspu gorivo da se voze i to po 5e i preskoce svaki moguci servis...
Pazi, jeben je filing kad prdnes prvi u sic, ali takodje ti se jebe novcanik. Kupio si auto od 40000 eura i cim si ga izbacio iz salona si izgubio 5000 eura, onda posle godinu dana jos 10000, eto te na 25000. Jos jedna godina i eto te par hilja ispod 20000.
Npr LS600 kakvog trazim nov je kostao $120000, star 3 godine sa 40-50000 milja kosta 40000.
http://m.cdm.me/carouselconcept/prik...at=1000&rkat=0
Majka povrijeđene djevojke u udesu kod Delte: Dijete mi se bori za život, a osumnjičeni slobodno šeta
Podgoričanka Anka Šekularac, majka Vanje Šekularac (24), povrijeđene u udesu koji se u petak dogodio kod Delte u Podgorici, ogorčena je odlukom tužioca da pusti na slobodu Lazara Boljevića (23), vozača „renoa” koji je te noći „pokosio” pet pješaka.
Prema njenim tvrdnjama, kako piše Dan, Vanja je u ovoj saobraćajnoj nezgodi teže povrijeđena, životno je ugrožena i zadržana je na daljem liječenju na Odjeljenju intenzivne njege.
"Dok se moje dijete bori za život, Boljević slobodno šeta Podgoricom. Umjesto da hapse njega, policajci dolaze da me upozoravaju jer sam rekla da ću ga ubiti ako se nešto desi mojoj kćerki, kazala je Anka Šekularac-
Kad smo raspala banana drzava.
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk
Zena ima pravo. Podrzavam je 100%.
E, ali lik ima VEZU.
Ovu zenu treba uhapsiti a Boljevicu kupiti novi auto. Pun do cepa. I gajbu piva u gepek.
Tragikomedija
http://www.vijesti.me/vijesti/budva-...rijeden-831806
fino je pokazao umijece :lolblue:
ESP - Debil 1:0Quote:
Kako saznajemo, mladić je automobil pozajmio od druga da bi mu "pokazao svoja vozačka umijeća".On je navodno želio da pokaže kako će kada na BMW-u isključi sistem protiv proklizavanja, da okrene automobil.
Međutim, ishod je zamalo bio koban.
E pa ne vjerujem !
Ko je ono prije 10tak dana pitao zasto mu se kroz PG pali ESP? Eto sto bi se desilo da ga iskljuci. Hvatao bi se sa kolima pod put.
Ljudi voze kao bolesni, meni se jos nije upalio.
Neko je kod rokspedovih lamela roknuo u ogradu stub bjese izvalio od ograde, bjese i clanak u nedelju zamalo izginuli u dvoriste ispred kuce...
Klasican bmw fahrer
Ja sam pitao za ESP ali je Fabioni konstatovao da su gume problem. A i jesu vjerovatno. Mislim, Pasat je u pitanju, auto-penzioner :)
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Nisu gume koliko je klizav asfalt. Bolesno klizav.
Pokazao je drugu kako se vozi, a sad ce da mu pokaze i kako se preznojava dok mu bude brojao pare za popravku.
ESP, pored Abs-a, jedan od najkorisnijih sistema u autu, pogotovo za zadnju vuču.
Sa novim(i kvalitetnim) gumama zaboravi se kako izgleda lampica od esp, kakav god da nam je asfalt, a nikakav je!
Mislis da mu je drug nakom voznje rekao: "Čestitam! Kupio si ga"?
Veliki problem mladih vozaca je što su se vozacki rodili sa sistemima pa neznaju poštovati auto i njegove (ne)mogućnosti kad se ti sistemi ugase, ili usled kvara ne reaguju kako treba.