Republika Srbija - unutrašnja i spoljna politika
provjeri ti ko je učestvova u tim scenama za vrijeme dpsa, a onda ga vi dizali u zvijezde prije par godina jer je sad vaš. [emoji4]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Mstislav
Вучићеви дебили нама гасе пожар. Дакле способнији су од наших.
Ко ће бит 700 нових полицајаца (ако их уопште буде толико) видјећемо, мислим да је гласачима демократа драже да раде у ЦЕДИС него да буду полицајци.
ДПС није слагао народ уза зид и снимао, али је полиција са њиховим директором тукла народ слично као што сада раде у Србији, чак и оно залијетање у масу колима се прво десило код нас.
Јасно ми је да се не сјећаш тих сцена, али се зато сјећа већина грађана ЦГ, а то сјећање (колико буде трајало) једино држи ДПС у опозицији, јер нови колико су се год лоше показали, не раде оно што је ДПС радио преко полиције.
Ajde malo pročitaj o katastrofalnim požarima nedavno po Srbiji.
Dakle, nisu postrojavali u slikali.
Sjećam se da se dobijalo batina od policije.
Vjeruj smiješno je u odnosu na ono što radi srpska policija. I to se ovdje svaki slučaj ozbiljno problematizovao. Tamo ni jedan.
A i kako će kad Vučić drži 90% medija, o čemu je Milo mogao da sanja.
Ne mogu svi u cedis, jbg… tamo samo idu žene i ljubavnici(e).
Za ljaljašku raju je policija odlična.
Da se ravnaju po pameti sa ministrom i šefom policije nije teško.
No da ne širimo ovdje.
Evo jos jednog divnog opisa policijskog profesionalizma.
Otprilike rutina koja se ne pojavi u medijima.
Ali…
Čujmo obije strane, zar ne.
https://x.com/nikolalaki3/status/195...MNfGKNr96RlWvw
Quote:
Originally Posted by
Mstislav
Ја можда слабо разумијем прочитано, али рекао бих да ти је фокус првог поста на који сам реаговао био на томе како ће демократе да направе полицију као ова што је у србији, и да ћемо да видимо шта је страначка полиција која бије.
Па сам те ја подсјетио да смо имали страначку полицију која је тукла, а да сад (4 године већ) немамо страначку полицију која туче.
Наша је срећа што ДПС није имао болесника на челу као што је Вучић па је зато било и мање малтретирања, а ако ћемо право Срби су храбрији него Црногорци у протестима па их између осталог зато полиција и толико бије.
Za ove četri godine pitaj one na Cetinje kad su Glova spuštali. Reče li Jadov onda “što i da pogine deset ljudi”. Boli ga tuki neće on.
Ili kad su ulećeli kolima u narod na blokadu puta kad štićenoj ćerki Zdravka pljanoga žurilo kod kozmetičara, a osvježivači svršavali po forumu na taj potez policije.
Misliš li da će četnici predat lagano vlast ako neko drugi sklopi koaliciju, ono ka Milo? Za kojega se zborilo da se bez krvi micat neće.
Vidjećemo, nećemo bit mnogo stariji.
Da ne širimo ovdje.
Quote:
Originally Posted by
Mstislav
Да ширимо, кад шириш.
На Цетиње су се нагутали сузавца, нису их ломили ни јурили колима као 2015 у ПГ или 2020 у БД.
Јаков то није рекао, али јасно ми је зашто понављаш ту лаж.
На Богетиће су напали ауто са штићеном личношћу, полицајац је погријешио што је кренуо напријед а не назад. Али јесте то исто као јурење хамером демостраната који бјеже слажем се.
Српски пендрек боли исто као црногорски, само је теби један дражи од другог.
Све је ок, имаш посао да радиш, само се не љути кад те хватамо у глупим поређењима.
People Who Live in Glass Houses | Britannica Dictionary
Za tebe je očigledno srpski pendrek manje bolan.
Naročito kad pendreči nesrpsku populaciju.
Podsjeti me kad je to policijski funkcioner dok je DPS bio na vlast prijetila silovanjem uhapšenoj studentkinji.
U Srbini je to rutina.