dzimi mi samo tako ide na zivce, nadam se da nece docekat kraj sezone
Printable View
dzimi mi samo tako ide na zivce, nadam se da nece docekat kraj sezone
Meni je Boardwalk Empire odlicna serija jer ima dva potpuno glavna lika na dvije sukobljene strane. Istina je da uvodna spica prednost daje Nuckiju kao glavnom liku, ali kad gledam seriju ne znam ko je "glavniji" like, Nucky ili Jimmy. Obojici je posvecen isti nivo paznje. Po tome je serija jedinstvena.
Kakav kraj epizode uh :D
Zadnja epizoda The Walkind Dead je nadoknadila los pocetak sezone. Mnogo dobra epizoda. Nadam se da ce ovako da nastave do kraja.
dlaka me falila da zaplachem na kraj six feet under,bruka kako dobar kraj serije,briljantno odradjeno.
Heisenberg won, Walter lose.
http://www.youtube.com/watch?v=l3yAx2uCoHs
ponavljam se ali šta da se radi, fantastična serija i kraj 4-te sezone. Pošto u serijama najviše tražim (i volim, jelte) kvalitetno razrađene likove koji balansiraju u sivoj zoni, sledeća je Six feet under.
Stizem i do sredine trece sezone The Office, americka verzija. Odusevljava me serija sa svakom epizodom, jedna od najboljih ikad :)
Fringe me drži prikovanim par dana za stolicu... Totalno poludim kad se sa svakom novom epizodom otvaraju nova pitanja, a većina glavnih ostaje neodgovorena... Kao da panem u trans i ne mogu da funkcionišem dok ne saznam šta i kako (zato sam rekao NE Lost-u, možda neđe kad ne budem imao šta raditi par mjeseci)... :D Neke preporuke za sličnu seriju...? Po mogućnosti da ima bar 2-3 snimljene sezone...
Breaking bad? :)
Ima li ovdje vise od 3 forumasa koji gledaju Sons of Anarchy? Nadmasili su sami sebe ove sezone. Svaka epizoda bolja od prethodne.
Ja sam batalio pocetkom trece sezone. Previse patetike mi je bilo. Ali planiram u nekom trenutku da nastavim, cim budem imao vremena i zivaca.
Treca sezona je katastrofa, jedva sam je izgurao do kraja i tu sam htio da batalim sa serijom za vazda. Ali vidjeh neke tekstove po netu dje su falili pocetak cetvrte, te poceh da je gledam i do sad (10. epizoda) se nisam pokaj'o :)
Cetvrta sezona SoA je odlicna,finale sezone je sjutra.
Mnogi potcjenjuju ovu seriju a ona je sigurno jedna od tri najbolje koje se trenutno prikazuju ali dobro ukusi su različiti.Četvrta sezona SAMCRO-a je spasila seriju posle slabe treće ova je potpuno opravdala očekivanja noćas je završna epizoda i jedva je čekam.Ali lično mislim da će peta sezona da razbijej er je napravljena dobra podloga naravno ako je budu snimili.
Cuo sam da su vec potpisali za petu sezonu. A vecerasnja epizoda je bonus jer Sutter ne bi uspio da zavrsi sezonu u 13 epizoda. Toliko je gledana ova sezona bila da su mu odmah dopustili jos jednu epizodu da snimi.
Sto se trece sezone tice, koliko god losa da je, finale je bilo odlicno.
http://www.youtube.com/watch?v=X_KPMyXZNj8
Uh kakva je ova kitty sa kratkom kosom...
Yes sir! :D
Možda će nekog interesovati nova serija
odakle cijela prva epizoda na YouTube-u pojma nemam
http://www.youtube.com/watch?v=Xfn4Xj3D8NM
gledao sa sva tri djela i mogu reći zajebano biti UK premijer. Ne mogu zamisliti kna šta će da liči sljedeća epizoda
Je*em ti Boardwalk Empire. Nista jezivije nisam gledao od one scene sa >Jimmyjem i njegovom majkom<
Je li tacno da je Game of Thrones stvarno toliko opaka kao sto cuh?
Mene ona nije odusevila, jbg, po internetu je najvise hvale gejmeri i fanovi gospodara prstenova i tako taj trip... previse mi je spora, smaraju sa nekim nepotrebnim stvarima, povezanost izmedju likova je kao na španskoj seriji... da je urađena savršeno-jeste i te kako