Možda sad t-com žestoko odgovori i pusti posrani HBO u osnovni paket :p
Printable View
Onaj Zen kanal je smeće... :rolleyes:
smece od kanala,tuzno je da placam dodatni euro ni zasta!stvarno je bruka sta se radi...
ja sam zadovoljan ovo par dana sto ga imam :) mozda jedina zamjerka sto nema sportkluba u osnovnom paketu najjaci kanal :))
mogu li ikako vratit ping na onaj od prije uvodjenja extra tv-a sad mi je 50-60 konstantan? :/ bitno mi je gamer sam ako neko zna pls neka kaze :?
znam da ovo moje pitanje ne spada pod ovu temu, ali posto se ovdje najvise prica o T-com, molio bih administratore d ane brisu, a ostale korisnike po savjet, Sale i ti se ukljuci ako znas posto radis za njim...
Dakle iz mjeseca u mjesec, cak vise od godinu dana meni dolazi racun sa sledece dvije stavke
1. Ogranicenja poziva neogeografskih kodova (044,045..) ------ 0.46e
2. neogeografski kodovi (044, 045...) ------------------------- 0.87e
Sa tims to se ova cijena pod 2 mjenbja iz mjeseca u mjesec, ali obicno je tu oko 0.80 e
Sad mene zanima, jel ovo normalno, ako placam ogranicennje na te brojeve, kako mi ond amoze dolaziti da sma ja pricao ili nijesam, tj. da sma pozivao ili nijesma te brojeve?
NE mogu tvrditi dal je neko pozivao ili nije, jer je familija velika, alime bas zanima vase misljenje po ovom pitanju, moguce d ai ja en shvatam ove stavke....
hvala na objasnjenju unaprijed :)
To nema veze sa ovom temom, ali evo odgovora. Podji do T-Shopa i trazi listing i sigurno ces tamo vodjeti par poziva ka 19xx, a to su takodje negeografski kodovi :)
Pusten je novi kanal kroz streaming TV - Corona TV na poziciji 111. Prvo je ishao Dr Iggy, odma za njim George Michael - Freedom :D
Hvala kolega, zaboravih da javim forumasima da imaju novi kanal :)
E a obećao si nam da ćemo prvi znati. Eto koliko se možemo osloniti na tebe. Ja ću biti strpljiv do kraja septembra , računam da je sada vrijeme godišnjih pa vam gledam kroz prste. Ima nas već troje spremnih da pređemo na total. - A vi "stremajte" sun tv i coronu koliko hoćete.
jeste :D
PS Sad me zvali iz Strategic Marketinga (opucaju li oni narod ovako non stop), pa udri zasto nemam extra tv, pa sta treba da promijene da bi ga uveo, pa znam li za akciju za 1 euro, pa... :p
Uz ovakav odnos kao da smo svi ovce, nikad :p
Opučaju (mene zavo za servis auta uvjek)....
Inače dbili smo svi (opet) poruke ovaj mjesec da treba da korsitimo Extra TV. Iako ga ja imam skoro dvije godine, poslali su mi na 4 moja postpaid broja. Sigurno ću na neki da primim, možd mi treba još jedan po cijenu od samo 1€.
Inače postoji lo mogućnost skidanja sa SMS liste?
Bolje da su poslali kada je Bokeška noć ili kada igra Mornar, više bi im se zafalio
ne postoji mogucnost, zvao sam da pitam prije par mjeseci :D I ja primio na 1 broj, ocekujem i na ostala 2 67 da ce stici, nedje pred zoru da me lijepo probude :p
Do kad traje akcija da se uvede extra tv za 1 , ako je josh ima???
I dalje traje http://www.t-com.me/Privatni.aspx?akcija=565
sale ne lupaj majke ti
(izvini na recniku ali tako se to kaze)
total imam od kada se posjavio u srb. i od tada mozda desetak puta nije bili slike po nekoliko minuta , extra imam godinu i vise je puta bilo prekida nego da totalu (plus sto i na extra ima prekida kod vecine kanala ako se bas sprema nevreme )
tako da ti ta prica ne pije vodu