Svaka ti je kao Njegoseva.
Poyyyy
Printable View
Svaka ti je kao Njegoseva.
Poyyyy
zensko koje ni kad se full trudi ne umije voziti, zamislite je tek dok prica na telefon curka.....
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
hop hop....malo smo se dali u uzdizanje šovinizma? A? Ista situacija u istoj ulici, ali kad je žensko pogriješilo, komentar je samo "žensko za volanom što reći" a kad je muško za volanom onda imate što da kažete? hop hop:D
Juce me jedna situacija nagonila da ovo napisem. Idem ja kroz NK pored Lakovica, bulevar sa po 2 trake, merc trula visnja ŕ klasa skoro paralelno samnom u lijevu, ja u desnu lagan, kad likusa odjednom skrece skoro puni u mene, ja punu kocnicu i sVirenu, malo se i ispeh na ivicnjak, jbg kad sam seljak instiktivno, treba sam je pustit da me oblanja, pa bi razmislila dr put. Uglavnom ja za njom saamo da joj recem koliki je debip i ona i onaj ko joj da vozacku, ona ti mob u lijevu nabila na uvo, desnom mixa izmedju volana i mjenjaca, a tako to elegantno radi ka da gledas slona kako nogom salta, vidje me i dade po gasu. I evo, sovinista sam ako ce od tiga pojedinima bit lakse.
Ja sam na tom mjestu, u sličnoj situaciji slomio auto.
U lijevoj traci opel korsa, zima..zamagljeno svako moguće staklo. Ja u desnoj vozim paralelno sa njim...on me ne vidi i bez žmigavca oće da skrene U MENE.
Ja na kočnicu, auto bez abs-a..kiša, snijeg..opa, okide se stub koji drži znak za zabranjeno polukružno okretanje. A ja ga okidoh poprečke.
Ovaj sa korsom svoga posla, nije me ni vidio čovjek, pojima nema što se izdešavalo.
Ima od tada 5+ godina, a nije ni šteta velika bila, nekih 100-200e
Inače to mjesto kao da je prokleto...evo prije par dana neki sa Golfom 3 udario u pješaka što je prelazio na pješački...ne znam je li pretekla ta žena.
Svako mjesec dana se mogu vidjeti kese prosute po ulici, neko autom udari pješaka...e ne znam.
Juče jaka scena...
Vozim ka Tempu u Nikšić i jedna cura sa golfom dvojkom izlazi sa pumpe i počinje da vozi suprotnom trakom paralelno samnom i tako 20 sekundi. Ja sam se okinuo....
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Paralelno sa tobom 20 sekundi, znaci i ti si vozio suprotnom trakom.
Ne neg je ona suprotnom trakom vozila pored njega u istom smjeru... :D
ajmo crteži..
Odje se stalno parkiraju jer nema mjesta, tako da ovo i nije neki degenerik :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima mjesta, iza RZUP-a, prazan parking, ima oko ove zgrade uvijek.
njen mali smrdljivi modus
to i multipla nema dalje
A ovo ne može :lolblue:
https://scontent.fbeg1-1.fna.fbcdn.n...20&oe=583D3875
A nije ukleto brt, nego je tamo pravina, pa likovi misle da mogu da idu 100 na sat tuda, ka da je magistrala, a vazda tuda guzva, Voli, Lakovic, autobuska, park itd, uvjek ima ljudi. A i s druge strane, realno previse je pjesackih tamo, na 100 metara 7-8 pjesackih.