A čemu onda služi ova stranica, da vas samo hvalimo? Pa hoćemo, to ćemo raditi svaki put kad zalužite pohvalu. Od pisanja mailova na "zvaničnim" adresama kad je t-com u pitanju nikakva vajda, vjerovatno svaka kritika završi uz ironičnan osmjeh u deleted items, ne udostojite nas ni sa rutinskim "pro-forma" odgovorom, - hvala, primili svo vaše primjedbe i sugestije i bla...bla...bla. Jeli to poslovna kultura? E kad ste takvi pisat ćemo javno, neka svi čitaju! Kod nas jedino javna kritika može imati neki učinak, pisanje na "zvanične" adrese je gubljenje vremena. Ja vjerujem da ti nisi jedini iz T-coma koji čita ovo, prema tome na pravom je mjestu. I ne uzimaj sve tako k srcu, nije "priča" bila namijenjena tebi lično pa zato ne vidim razlog za takvu reakciju. - Kako god vi mene, ja Vas sve ovdje na forumu doživljavam kao prijatelje i članove jedne "virtuelne porodice", ako nekome smetaju moji postovi neka me argumentovano demantuje a ne da me ućutkava. Valjda su prošla vremena ućutkavanja, ili nisu?