BD table.
Printable View
sto radi coek u situaciji kad te udari luda baba od nekih 70 godina i pocne tebe da krivi za udes,a ocigledno da je ona kriva .nakon toga dolazi policija ,a ona i dalje mene krivi i policija koja pocinje da joj se smije ...i takvi treba da voze...baba kojoj je istekla saobracajna davno .kad je danas nisam odrobija nikad necu
ja se izvinjavam ali cisto sumnjam da bi te mogli zatvorit jedan dan za ubistvo :)Quote:
kad je danas nisam odrobija
Udario mi je jedan plavu E klasu na parking kod hotela Ambasador...ulupio mi je vrata vozaca i iza vozaca...Ako je ko sta vidio neka javi, da se na***** tom nesoju familije...
Puno? Imas li kasko?
Nemam kasko...ajde da je jedna vrata, nego oboje....taman sam ga skoro polirao i sredjivao....ako je ko sto vidio casticu ga parom, samo da uvatim tu stoku
mora imat neka kamera tamo majku mu, nerealno je da ambasador nema kameru. Bio sam bas juce i stvarno je parking i parkiranje katastrofa. Jel ti ostalo boje na auto?
Nema kamera, to je onaj gornji parking...
Na svako ces auto naci neka ulaganja cak i ako pise da nema, a ko oce da gleda svaku sitnicu nek ide u salon pa nek kupi novo.
Ima auta dje ne nema u sta ne treba da ulazes...
Evo, bio prije neki dan da vidim ovog Passata, na rijeci je top stanje, bez centa ulaganja, i lutka. Kad sam ga vidio, trop. Poceo da truli i ako je lakiran komplet, sicevi izguljeni, motor od ulja masan i bez poklopca, ogrebotine... i plus auto bio na taxi, slucajno vidjeh kad mi je pokazivao neke racune sto mu je radio servis...
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/398674
2.13 promila http://www.vijesti.me/vijesti/podgor...i-djeca-831650
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Da ima drzave minimum 5 godina u zatvor
zasto samo 5 godina? 2promila i sjeo za volan i upustio se u saobracaj. Pokretna tempirana bomba. Kada bi lezao min10 godina,razmislio bi dobro sledeci put,a i svi drugi.
Zato sto sam procitao prije dva dana da je covjek sa umidljajem ubio covjeka i dobio 3 godine
lagano dobice par mjeseci i uz dobro vladanje izace za 3 mjeseca
ako je tatin sin onda nece ni ici u zatvor
Treba njemu otac bijesni.nekog od te djece i dosta ce mu bit da nikad vise 50 ne predje
dosta je za ovo i 3 mjeseca ali prinudnog rada, da vidiš kako niko više alkohol ne bi taka
Posto nema vajde od pravosudja, osteceni treba uzeti stvar u svoje ruke.
Za ovoliko alkohola u krvi bi stavio kaznu od 5000 Eura ako ne radi ili 24 plate ako je zaposlen, pa bi vidio kad bi opet sjeo za volan takav.