E, to je taj post.
A ako se pokvari onda je presao milion, a ako je kupljen kod nas i presao malo i redovno odrzavan onda ide prica da se auta za nase trziste rade losije nego za ostala trzista.
Printable View
Uzeću primjere od devedesetih naovamo , od kada je počeo uvoz iz Berkovića pa sve do današnjih dana, kada se uvozi okle hoćeš...oni koje znam, kupe mercedes, pa mi vele "brate ne postoji bolje auto u koje sam sijedao i vozio od mercedesa, od sad samo merceses" i tako te priče, a nijedan ga zadržao nije. Druga su priča stariji modeli koji su bili kvalitet.
I ta prica, a izmislili su je serviseri koji drze ulje nekog tamo proizvodjaca.
A onda email generalnog uvoznika kaze da je sve legit. Gluposti.
Eee ali nije isti mercedes za njemca i za naše tržište, sve veli djelovi iz tajvana
e ne znam kakve salju ili sklapaju ovamo po amerikama ali...
2016to E350 4matic fuul oprema moguca
100.000milja crkli jastuci pozadi
popravka 2-3hiljade evrica
a vjerovatno ce brzo i prednji, tj vlasnik se priprema da ga ne zaboli mnogo.
svidio mi se jer je neka dobra teget boja i bez enterijer i karavan i 4matic pa sam se motao oko njega, inace ne bih znao.
бизбија да доведем овамо, сервис да отвори, то ми кажете?
Opet ću napisati pa brišite[emoji6]
Neka kupi i xenone od 2000e preventive radi [emoji2]
Bolje za te pare da uzme neku C klasu 2001' da ima za rezervu.Kad mu je E350 kod majstora
Mur počeo si kao drug harry da se ponašaš a ja ti to neću tolerisati...
Neko peckanje itd, da te zamolim batali.
Drugo sve živo znaš al prije toga dobro guglaš....
Zamisli vozis auto od 50 000e i naručuješ xenon sa ali-ja [emoji33].... Cekas mjesec, dva i parkiras auto za to vrijeme... Prava stvar..
Ko ima i treba da daje 1000 eura za ksenone i balaste. Druga je stvar što ođe neko sa platom 500 eura hoće da vozi auta pravljena za one sa dubljim džepom
dobro uzet ML 2008 za primjer odrzavanja je bas krajnja i najgora varijanta jer je ono mozda i najgore auto na svijet. stvarno kakve kvarove ima taj auto je za ginisa.
kvari se i golf brate ali znas tri tipska kvara i znas kako da ih rijesis. a mercedes je vazda u neke problematike i dijagnoze.
jel moguce da sam ja toliko srecnik da sam vozio alfe, pezo, reno, citroen...sve italijansko i francusko smece, pa mi se ne kvare?
Ako ti nisu crkavale sijalice na francuze,onda si srecnik![emoji16]
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Renault 4, Yugo Koral, Alfa Romeo 33, Mercedes 190, Mercedes 123, Alfa Romeo 146, Peugeot Partner, Mercedes 124, Peugeot 806, Alfa Romeo 147, Fiat Panda, Renault Kangoo,... Najviše me glava boljela sa Yugom i Mercedesom 190, Mercedes 123 i 124 i Peugeot 806 su imali najmanje kvarova, najkraće sam imao Alfa Romeo 33 pa nije imala kad da se pokvari. Skoro svi automobili su kupljeni polovni (Yugo i Panda novi u salon). Najviše kilometara sam prelazio sa velikim Peugeotom. Održavao sam automobile od oca, brata i sestre (dok se nije udala), a većinom su bili francuzi, brat mi još uvjek ima ,,laminu" Peugeot 106 kao drugo auto i to mu je jedini automobil koji ga nikada nije ostavio.
Sent from my moto e5 using Tapatalk
daj listu za F10 i ne zajebavaj ovuda
156-406-406-307-307-309
svi troskovi ukupno (zamajac, turbo, protokomjer, senzor radilice, motor ler gasa, ablender, sijalice)
dec it.
bilo je tu jos nekih auta ali manje predjenih km pa da ne pominjem, ovi gore pomenuti imaju svi preko 200k (ko zna koji put) i koriste se svakodnevno i u porodicne svrhe i ne pridaje im se sva paznja ovog svijeta ali nisu ni ostavljeni na milost i nemilost.
jesam li i ja srecni vlasnik italijana-francuza??
I jedno i drugo. Bez greske.