ahahaha, tacno cu ga sad odgledat! :mrgreen:
Printable View
ahahaha, tacno cu ga sad odgledat! :mrgreen:
Chobani su bili u K 15-22... i u posljednjem N/O 21-28...
http://www.stercinemas.me/index.php?...d=74&Itemid=59
I uopste nisam rekao da je extra film, ali eto, potrudili su se ljudi.
Cika_Dzo ga je najbolje opisao :D
Ja baš odgledao film 2012, i mogu reći da je fenomenalan! Meni se baš svidio. Specijalni efekti su čudo, radnjai glumci izvaredni.
e brao ti ga brate moj... :p
Nastavak price o Avataru na novom (improvizovanom) topiku
:arrow: https://forum.cdm.me/showthread.php?t=53390
eeee, torrenti! :D
Mijenjaju li danas repertoar?
Ima li sanse da ove crtace koji su sinhronizovani, u posljednjoj projekciji puste sa originalnim zvukom? Ne sumnjam da su dobro uradili sinhronizaciju, sa dobim glumcima, ali su se oni u hollywoodu sigurno vise potrudili.
Naravno da ne moze:D.nema bioskop master traku:Dsto se tiche sinhronizacije,naravno da ne moze bit ova nasa bolja od originala ali ipak je to djecji film,pa je normalno da je sinhronizovan.Ako oces da gledas nesto nesinhronizovano dobro gledaj Christmass Carol,sjajna animacija.
ps
napisa sam sinhronizacija nekoliko puta glava mi puche
meni nikako nije normalna stvar da je film sinhronizovan al aj...
Nije loš ovaj NINJA ASSASIN
ova paranormalna aktivnost jel gleda ko to kakvo je?
Dosadno brate, citava radnja u 2 prostorije i pola filma snimak spavanja :P
paranormalna aktivnost. . .
za mene je toliko los i dosadan film bio da sam se razocarao jer sam ocekivao nesto vise.
na svu srecu ekipa u publici STER-a je bila fenomenalna sa svojim dobacivanjima i forama koje smo izbacili tu noc :)
ne sjecam se kad sam se toliko ismijao u STER-u kao tu noc, a film "paranormalna aktivnost" ciji trejler prikazuje strah publike. . . ;)
Trailer sam gledao posle odgledanog filma, nisam mogao da vjerujem, na ono da se neko prepane, qq :D
e necu ga onda gledaT, isto ka sto podjoh da vidim onaj Distrikt 9 e qq
Shto qq???
Ako ti je District 9 proliv, onda ti je vjerovatno 2012 najbolji film ove godine?
District 9 je odlican film, ne kao svaki drugi film sa "alienima" ...
Paranormalna aktivnost je napravljen sa mizernom svotom novca cuh, par hiljada eura?
Nego, Avatar pocinje od sjutra ili od naredne nedelje?
od sjutra. 17ti
moze li mene rec koja je fora s avatarom, ja vidjeh trejler i mene ono lichi na crtani tako da me ni taj film nece gledat :)
Ima li kakve priče o uvođenju 3D u STER? U BG ima u Koloseju u Ušću, a juče sam čuo da su i Tuckwood i Roda nabavili 3D projektore. U NS će isto da bude 3D sala u renoviranoj Areni... kontam da neće dugo trajati dok i naši ne zveknu jedan u PG. Taj bi im se isplatio najbrže od svega, čini mi se da se svaki dan najavljuje nešto u 3D za 2010.
ali nije da nema price ;)
Mislim da bi to ulaganje bilo zapravo dobro... Ako niste primijetili ali kino radi punom parom... Sto znaci da ima i dohotka, e sad samo je stvar do volje vlasnika da li zeli da ulozi.