Originally Posted by Fabia_Elegance!
A znaš li kako je došlo do toga, Kimi i Montoya i Rubinjo idu u boks, mehaničari Ferrarija su bili nešto spori tako da Kimi i Montoya nstave trku, Kimi prvi a Montoya drugi a posle i Rubinjo!
A sad pročitajte dolje:
Ja sam bio u USA i tamo sam pratio stare trke, kad je vozio Senna, Prost, Hill, Fangio....svaki nedelje pratio sam po jednu staru trku, a gledao sam puno DVD sa trkama. Kako vidim kasno ste počeli da pratite trke, vi niste gledali stil starijih vozača a ja jesam, eo već 7 godina pratim trke Formule 1, a gledao sam najmanje 100 starijih trka.
Kako je vozio Fangio? Smireno. A Senna? Kao danas Sato. A Prost? Kao Montoya. A Hill? Kao Fangio. A Schumi? Kao svi zajedno.
Schumi je kompletniji vozač od Senne. Pamtim i trku u Phoenix-u kad ga je jebao u lošijem bolidu! Senna je bio veliki vozač, tu nema riječi. Schumacher je trenutno najbolji.
E sad, Schummi je sigurno jedan od najboljih vozača ali on nikada nije vozio protiv pravog protivnika, tj. svi ti njegovi naslovi su pomalo kuriozitetni (osim posljednjeg).
Pazite sad:
prvi naslov - Sennina pogibija;
drugi naslov - eliminacija Hilla u posljednjoj trci, krajnje sumnjiv potez koji samo nagovješćuje sto je sve Schumi spreman da napravi,
tada prelazi u Ferrari koji je znatno slabiji i Hill osvaja naslov, sljedeće sezone Ferrari je bolji ali Villnueve slavi, nakon pokušaja Schumijeve sabotaže, tada dolazi Mercedes i Mika koji osvaja naslov dvije godine zaredom, i onda sljedi treći naslov koji je po meni malo namještaljka FIA-e, bio je toliki pritisak medija i javnosti da je Ferrari jednostavno te godine morao slaviti, pa čak je i sam Bernie u jednom razgovoru konstatirao da...........Ferrariu je već i vrijeme da dobije taj naslov, a FIA biće presrećna. Ja ne tvrdim da je FIA ista kemijala, Schumi je osvojio naslov ali sve je bilo prilično isforsirano a u Ferrariju nije vladala euforija sreće zbog osvojenog naslova, već se osjećalo veliko olakšanje, pritisak je bio enorman!
I onda tu je i posljednji naslov koji je apsolutno zaslužan. I sad gledaj, kroz sve te godine Schumi nikada nije imao pravog protivnika, nakon što je najveći poginuo svi ostali su bili klasa niže i Schumi nikada nije vozio protiv vozača za kojeg se govorilo da je jedan od najboljih u istoriji, jer on je bio taj, a nije uvijek bio prvak! I sad se tek pojavio vozač koji bi mogao biti pravi protivnik, naravno Jenson Button, ali bojim se da do pravog rivalstva izmedju njih nikada neće doći jer Schumi je već dosta star, a kad Button postane JEDAN OD NAJBOLJIH, Schumi više neće voziti.
Senna je sigurno bio najkarizmatičniji vozač ako već nije bio najbolji. A sigurno je bio najbolji vozač u kišnim uvijetima na cesti, kao što je danas Schumi.
Schumi je pobijedio Hakkinena, i Sennu ali samo malo.
Ja navijam za njega ali pomalo je sjebao stvar, recimo nesportski potez protiv Hilla i Villeneuea. Ima dosta ljudi koji ga mrze ali **** ga, ja volim njegov stil vožnje, samo pobjede.
Uostalom od drugog naslova Schumija sa Benettonom pa do prvog sa Ferrarijem prošlo je 2 - 3 godine. Znalo se da je to Schumi koji još uvijek razvija i bolid i tim i da treba da dođe njegov trenutak. A kako vidimo, došao je!
A evo šta su radili vrhunski vozači, napustili su F1 na *****rski način:
Hill nakon osvojenog naslova, povukao se, *****rski. Šta je napravio Hakkinen nakon dva naslova, ostao u nekonkurentnom bolidu i povukao se. To su vozači koji su pobijedili samo spojom dobrog bolida i motora, a otišli su čim taj spoj više nije funkcionirao. Ponavljam: *****RSKI.
BMW (posle Ferre naravno) može najduže ostati na stazi, zašto ne iskoristi tu prednost? Onaj ko zna da iskoristi tu prednost taj treba da bude bolji i od Schumachera.
I meni je ovakvo prvenstvo malo dosadno, a za to nije kriv Schumi nego drugi koji se ne trude.
Znaš ko može da bude bolji od Schumija? Montoya. A kako? Da ga jebe sa slabijim bolidom, kao što je i Schumi jebao nekoliko vrhunskih vozača, recimo Hakkinena u MC Larenu.
Schumi je najbolji, možda za to što vozi najbolji bolid ili za to što nema pravog konkurenta? Jedva čekam da vidim Hakkinena opet u MC Laren. Pa i da ga vidim, svi smo vidjeli da MC Laren je u ku***!
Ne znam ljudi... :roll: