Значи Минну очекује нека појачања до четвртка.
Џа у МН? [emoji848]
Printable View
Dočekasmo više taj trejd Voocha
The Chicago Bulls are trading center Nikola Vucevic and a second-round pick to the Boston Celtics for Anfernee Simons and a second-round pick.
da greje klupu bosanskoj magiji.
Eto Bostona na 50+ pokusaja za 3 po utakmici sa Voochom
Kad sam god upalio utakmicu Sajmons efikasno trpa i dobijaju utakmicu.
Jeste im jedno 5 utakmica dobio ove godine.
Koja je muka te ga makose, s njim su mozda mogli poraniti par mjeseci s povratkom Tatuma i napasti prsten.
Vucevic je dobar taman koliko i Luka Garza.
Daj Luki te minute i slobodu eto je ista statistika ako ne i bolja.
The LA Clippers are trading James Harden to the Cleveland Cavaliers for Darius Garland and a second-round pick.
Залуду, Харден га неће освајат шампионат. [emoji2957]
taman krenuli da igraju i trejd. blavor.
Tako to obično ide sa Hardenom - čim osjeti da neće dobiti pare koje on misli da zaslužuje, odmah ide zahtjev za trejd, povećanje kilaže i nezainteresovanost u igri, pogotovo u odbrani (ako je ikad i igrao).
Mislim da su Klipersi odlično prošli ovdje, dobili su 10 godina mlađeg igrača, koji kad je zdrav ima All NBA potencijal, samo da ga to zdravlje posluži.
Kakav je taj Jaren Jackson?
Odličan defanzivac, bio je DPOY prije par godina (ove godine igra malo slabije, ali to je slučaj sa skoro cijelom postavom Grizlija).
Mislim da mu je najveći minus veoma mali broj skokova s obzirom na visinu i da igra na pozicijama 4 i 5 - samo jedne godine je imao prosjek preko 6 skokova po utakmici.
Vidjećemo kako će se uklopiti u Jutu, ako odluče na igraju Laurija na 3, JJJ na 4 i Keslera na 5, biće to veoma zanimljiva i visoka postava.
Kesler je out za ovu sezonu...
Oće li trejdovat Markanena zaboga...
Znam da je Kesler out do kraja sezone, pričao sam za sledeću. Ionako ove godine više tankuju nego li se trude da igraju plejof, tako da čisto sumnjam da će se i sa JJJ previše potruditi.
Svakako bolje im da jure visok pik, vele da je ova draft klasa puna talenata.
Što se tiče trejda za Laurija, mislim da imaju više nego dovoljno prostora da plate JJJ i Laurija (njih dvojica zajedno od sledeće godine zarađuju malo ispod 100 mil/god), plus da daju novi ugovor Kesleru (Nurkiću ističe ugovor na kraju sezone, tu će imati 20 mil, ako bude trebalo i više od toga mislim da će imati dovoljno prostora za tu povišicu).
Džordž je i dalje pod "ruki" ugovorom tako da do sledećeg ljeta ne moraju da brinu oko toga. Manje-više ista stvar važi za Filipovskog i Bejlija dva ljeta posle toga.
Tako da im samo ostaje da vide da li im se više isplati da zadrže Markanena ili da ga trejduju za neku dobru ponudu. Mislim da će sačekati do sledeće zime da vide kako ova postava igra i imaju li šanse za nešto ozbiljnije sa njima.
Ako u januaru 2027. ne budu makar u prvih 5-6 na zapadu, onda će Lauri vjerovatno biti prvi na trejdu.
markkanen je jedna od vecih misterija lige. ne vjerujem da iko zna koliko je dobar, a vec ima 29. do sad je igrao samo za neke timove koji su bili u rebuild fazi. 9 sezona u ligi, jos nije igro play off, nije dobacio do 70 utakmica u sezoni, niko ne zna koliko su mu ove povrede kod jute realne ili ga stekaju zbog draft lutrije, a ima ugovor od 45-50 miliona.
inace, memphis sada ima vise pikova od oklahome.
od nekoga ko je otprilike doncicev nivo, do salary dumpa u 12 mjeseci. wow.
Dalas se otarasio Dejvisa i DLoa i umjesto njih uzeo 2 pika prve i 3 pika druge runde, plus 4 igrača od kojih trojici ističe ugovor na kraju godine, a četvrti je "team option" tako da mogu i njega da se oslobode ako im je puno da ga plaćaju minimalac.
Imaće minimum 60 miliona slobodno u platama na ljeto, samo je pitanje ko ima dostupan među slobodnim agentima.
The Philadelphia 76ers are trading guard Jared McCain to the Oklahoma City Thunder for a 2026 Rockets first-round pick and three second-round picks, sources told ESPN's Shams Charania on Wednesday.
Kako javlja Šamso Č:
The Chicago Bulls are trading Coby White and Mike Conley Jr. to the Charlotte Hornets for Collin Sexton, Ousmane Dieng and three second-round picks, sources tell ESPN.
Ovo sto je Dallas uspio da napravi za godinu dana ce uci u anale kosarke, kakvo samounistavanje
Онда неко каже да није важно имат доброг власника клуба.
Све од Шемса...
The Los Angeles Clippers, Brooklyn Nets and Toronto Raptors have agreed on a multi-team trade sending Chris Paul to the Raptors and Ochai Agbaji, a 2032 Raptors second-rounder and cash to the Nets, sources tell ESPN.
The Raptors will not require Chris Paul to report to the team and could still discuss trades involving him over the next day. Toronto is now out of the tax. Brooklyn picks up an asset and cash to cover Agbaji's salary. The Clippers clear a roster spot and save $7 million in tax.
Kaminga i Hild u Atlantu, Porzingis u GSW.
Napokon se i ova drama sa Kamingom riješila.
Niksi su toliko stacked da pravo je cudo kako nema trenera da ucini da zagrme.
I nije mi jasno zasto ne stavi trener makar 5-6 posjeda Bransona na Jokicu.
Onda 3-4 posjeda Semeta na njemu.
Bukvalno bi grmila ta odbrana.
Istovari se Branson na njih.
Kakvi Jokić.
Promaši 2 slobodna i par trojki kad je najbitnije.
Ionako su sudije častile i njega i onog gubavče od Marija nekoliko slobodnih.
Dobro, jos treba da se skroz oporavi.
Vidno je izgubio na atleticizmu.
A Branson se tovario kad je trener pametni izveo Vocona, kao sto je i Jokic tovario u minutima protiv Taunsa.
Svi oni igraju koliko im dozvolis.
Vocon se ufratio za zadnju lozu, bez njega mrka kapa.
Decko je grom u odbrani i naprijed potentan.
Najjace je kad se iznenadjuju sto je dobar a lik bio reprezentativac USA.
Znaci od mladjih kategorija je prosao najjace selekcije.
Može li neko da mi objasni zašto su sinoć San Antonio i Oklahoma odigrali 5. meč ove sezone?
Pretpostavljam da ima veze sa onim NBA kupom, tj. to je taj meč "viška"?
Tako je. Prvi mec su i odigrali u kupu. 4-1 za san antonio ove godine protiv oklahome,izgleda im jedino oni mogu nešto ove sezone.
finale kupa se ne broji u 'zvanicne' utakmice niti ide u godisnju statistiku.
Znam za finale, to je ona ekstra "83." utakmica koju dva tima iz finala jedini igraju.
Nego me zbunilo što igraju 5. meč ove sezone, mislio sam da ne mogu preko 4 meča da odigraju tokom sezone sa istim protivnikom iz divizije/konferencije.
Pretpostavio sam da ima neke veze sa onim kupom, no ne škodi da pitam.
Hvala za info svakako.
Minnesota traded Rob Dillingham, Leonard Miller and four second-round picks to Chicago for Dosunmu and Julian Phillips.
znaci, dali smo 2 pika iz prve runde, 4 pika iz druge runde i millera za ovog phillipsa za koga prvi put cujem i dosunmua kome istice ugovor u junu.
krtica masterclass.
Ostade li glave u taj chicago
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
The Los Angeles Lakers are trading Gabe Vincent and a 2032 second-round pick to the Atlanta Hawks for Luke Kennard, sources tell ESPN.
fin trejd za lakerse, nista posebno nisu dali.
Nista od Giannis trejda
Dosunmu baš fin i dobar igrač da popuni rupu koju imate cijele sezone. Što ne gledaš ovako - ako bi svakog pika birali kao Dillinghama, onda bolje da se daju za provjerene igrače. Dillingham i trejd za njega su promašaj, to je jasno, bar daj da se izvuče nešto, a Dosunmu je mnogo bolje i više od "nešto".
Giddey i Buzelis, a oni su im i najbolji igrači. Chicago konačno kreće od 0, svim ovim postojećim dobrim igračima koje su dali (Vuč, Coby White, Dosunmu) ističe ugovor na ljeto i bilo bi suludo da ih zadrže pa ili preplate ili izgube ni za šta, kad je najveći domet 40 pobjeda i ispadanje u play in.
The Knicks are sending Dalen Terry, two second-round picks and cash to the Pelicans for Alvarado, sources said.
To! Jos jedan grajnder, i to na jedinici. Dodje kao kec na desetku. ;)
nemam nikakav problem da se sanira steta i trejduje dillingham, jer ocigledno ne moze da zaradi minutazu i stekne iskustvo jasuci klupu, a i to sto odigra je klimavo. moze biti zabavan igrac za gledanje, ali sa onom gradjom bojim se da nema sta da trazi u danasnjoj NBA kosarci, tako da mu slijedi evropa za 3 sezone. taj trejd ce vrlo moguce ispasti gluplji od pelicansa za queena. queen makar izgleda kao igrac. dosunmu jeste vrlo dobar, ali mu istice ugovor na ljeto i moze da ode za dz. onda si dao sve to za iznajmljivanje dosunmua na 3 mjeseca. 4 pika iz druge runde je previse, ali ovi znaju da smo ocajni i fino su nas ocerupali. tako i treba. isto kao i spursi sto su. sve je to domino efekat gobert (+ towns) trejda i onoga sto sam pricao da je sad trebalo imati svoje pikove spremne za nekog giannisa, kad ant ulazi u prime. ako budemo uspjeli da dosunmua zadrzimo na ljeto za neku razumnu cifru, okej. isto se moglo vise uraditi sa tih 6 dragocjenih pikova.
gledam podosta kosarke, a phillipsa ne mogu da se sjetim da sam ikad vidio u igri.