kad bolje razmislim u pravu si :respect: al pokusava nesto da uradi,al pitanje je sta ?:rolleyes:
Printable View
100% si u pravu i realno da ce trebati jednu 3-5 godina [koliko god to izgledalo dugo] da se repka uigra i pronadju igraci oni pravi jer siguran sam [iako ne gledam tekmu sad] da ce bar pola od ovih igraca sto igraju danas nece igrati u nekim sledecim utakmicama. Treba vremena da se nadju igraci iako to izgleda lako...treba neki miks ne samo atraktivni igraci nego radilice, trkaci, iskusni, specijalci za itd, itd...siguran sam da ce se jednu 100 igraca promijeniti u skoro vrijeme dok trener ne nadje nesto uigrano.
koliko ja ovo poluvrijeme otpratih, jedino se taj vukchevic neshto pokazao...
valjda ce sad u drugom ona mazga od purovica neshto uradit. pf, nerviraju meeeeeeeeeee
:mrgreen: eeeeeee kad bi nocas jos buducnost izgubila:mrgreen:
polako ljudi, josh se oni mogu sreditit...
samo su mladi, prva im je reprezentativna utakmica, i treba im da se saberu vremena.
pritisak je na njih veliki.
ja vjerujem da ce nas u drugom poluvremenu iznenaditi.
hahahaha, mora lazo malo :)
ne krivite ga zbog toga :)
simonu treba zlatne gete trgovat na poklon od nacije :)
Jaooooooooooooooooooooooooooo
jos kad bi virtuoz vukcevic dodao nekom loptu bilo bi super...dako sutnu koju sa 30m po ovakvom terenu mozda i udje nesto
sad ce nas spasit ovo drvo od purovica sto je uslo...
pritisak veliki, i vec 3 sanse
e sad nam nije sviran stopostotni penal!!!
puro jegulja? :)
uchinice on neshto ne zvala se ja luv :)
ma dacemo im taj go....da bude za pamcenje
Penaaaaaaaaaal
ppeeeeanaaaaalll!!!
jeaaaaaaaaaaaahhhhh
ajmoooooooooooooooooooooooo vuchinic ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Miiiiiiiiiiiiiiiiirkoooooooooooooooo
i gggggggggggggggoooooooooooooooolllllllllllllllllll lll ne mogu da vjerujem......... ne mogu da disem............ tttttttttttttoooooooooooooo..... volim te montenegro volim te vucinica
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooo
goooooooooooooooooooollllllll
ajmo jos jedan sad!!!
Rekao si poentu i to je sustina rada pri pravljenju Reprezentacije.Za razliku od rada u klubu dje svakodnevno mozes da pratis rad igraca i ucestvujes u korekciji i napredku igre u Reprezentaciji ima se malo vremena za rad i uigravanje.Za to je potrebno veliko vrijeme,proces selektiranja i ispobavanje vise igraca dok se dodje do fizionomije tima.
A nasa repka je kao novorodjence treba da se istrpi,vaspitava,edukuje i odrasta.A ko nevoli svoje dijete ...nema mu pomoci.
Ole oleeee Vjera u sokole
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
da udje jovetic umjesto vukcevica i dobijamo
zvonchy, dodji do mene da zajedno skachemo :)
chak cu i shampanjac otvoriti ako josh jedan uleti u njihovu mrezhicu :)
ttttttttttttttttttttoooooooooooooooooo
Jos Jedan Penal
penallllllll :)
pppppppppppeeeeeeeeennnnnnnnnaaaaaaaaaalllllllllll ll i pobjeda