Originally Posted by
kaemSe
Evo nekog mog poslednjeg osvrta na cijene nekretnina u CG i samo ulaganje u nekretnine. Prije nego pocnem ocu da znate da sam i ja vlasnik par njih, znaci licno ja, ne naslednik da ne bude da se inatim. Uradice se autoput, mozda se i usvoji evropa sad i sve ce poc jos na vise. Ne mnogo ali mozda 1.05, 1.1. No dolazimo do toga da ce se kroz 3-5 godina ako prodje evropa sad i neki normalni ljudi ostanu na celu i uci u EU. Ja znam da dostini odje EU je nebitna, da je za dostinu i to losa stvar ali...realnost je kad se udje u EU otvaraju se granice i tada ljudi odlaze. Mladi ljudi koji su na vrijeme ce otici, mlade porodice koji su zaduzene ce otici, profesionalci u svom poslu koji primaju neke solidne pare sad nemaju problem da odu i uzmu ozbiljne pare. Poce zanatlije kao sto su vec posle... Pricao sam sa par osoba iz eu predstavnistva u pg. Kazu da evropa ima precizan proracun da ce oko 35 odsto ljudi sa balkana odseliti do 2040. godine. Mislim da za malu zemlju kao nasu to ce ic dosta brze. Imamo mi sada turaka, rusa, ukrainaca, medjutim kad dodje EU nece moc toliko dugo ostati. Mada mozda nas i zamijene. Te da budem za mene realan a za nekog pesimistican, smatram da ce za nekih 7-8 maks 10 godina da dodje do polovljenja sadasnjih cijena. Nadam se da grijesim, jer sam radiji da moje investicije ne prodju tako ali bgm realnost je drugacija... Kupite da zivite ali ne kupujte kao zalog jer ce se neminovno izgubit dosta novca
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk