U četvrtak veče je i otvaranje diskoteke SPARTA :twist::dring:
Printable View
U četvrtak veče je i otvaranje diskoteke SPARTA :twist::dring:
"Refresh" festival od 29. do 31. jula u Budvi
Blic online | 09. 07. 2010. - 22:29h | Foto: N. Milošević - ilustracija | Komentara: 0
Novo izdanje "Refresh" festivala održaće se od 29. do 31. u Budvi i na njemu će između ostalih nastupiti Steve Angello, Nick Warren i Carl Craig. Festival se ove godine održava u novootvorenoj diskoteci Top Hill smeštenoj na brdu Topliš iznad Budve na starom putu za Kotor.
http://www.blic.rs/data/images/2010-...ver=1278692340 Refresh festival, koji se ove godine po prvi put održava u Budvi, u novom prostoru koji prima preko 5000 ljudi, posetiocima će ponuditi najsavremeniju klupsku opremu u Evropi, neverovatne specijalne efekte i naravno vrhunska imena svetske muzičke scene.
http://www.blic.rs/data/images/2010-...ver=1278705155 Trodnevna karta košta 25 evra, jednodnevne ulaznice iznose 10 evra Tokom tri festivalska dana, kao glavne zvezde festivala, nastupiće Steve Angello, Nick Warren, Carl Craig, kao i brojna poznata imena elektronske muzike.
Prve festivalske večeri, u četvrtak 29. jula nastupiće Steve Angello, jedan od najtraženijih producenata i DJ-a današnjice. Angello je radio remikse za umetnike kao što su Moby, Royksopp, Deep Dish i bio je nominovan za mnoge nagrade među kojima su ‘Best Producer’ na House Awards, kao i ‘Best Newcomer’ na DJ Awards na Ibici. Iste večeri nastupiće i Dave Spoon, čija produkcija sa karakterističnim gruvom razvaljuje podijume širom sveta, kao i AN21 sa svojim karakterističnim emotivnim i melodičnim house zvukom.
http://www.blic.rs/data/images/2009-...ver=1278705136 Pretprodaja ulaznica počinje danas, a sve potrebne informacije se mogu dobiti
putem telefona +382 67 478 888. Više informacija o festivalu može se pronaći na www.refreshfestival.com.
U petak, 30. jula, Refresh festival predstavlja Detroit 25 showcase koji ove godine obeležava 25 godina Detroit techno-a, semenog obrasca elektronske plesne
muzike i koji je praktično izazvao svetski techno fenomen.
Te večeri nastupa i jedno od najvažnijih imena druge generacije techno producenata i DJ-a Detroit techn-a, Carl Craig, kao i legendarni Kevin Saunderson, a pridružuje im se i Kenny Larkin.
Poslednje festivalske večeri, u subotu 31. jula, nastupiće Nicka Warrena, zajedno sa Martijn Ten Velden, poznat po svojim uvrnutim elektro minimal setovima, kao i Henry Saiz, poznat po brojnim zanimljivim projektima koje je radio je sa mnogim avangardnim umetnicima i bendovima
Diskoteka je mnogo dobro odradjena,ozvucenje,rasvjeta,prilaz.. sve za 5
Jedva chekam
Eh, kad je Angello najpoznatije ime..
Ma bice vrh :) Angello nije neki ali Dave Spoon je meni dobar...
http://www.youtube.com/watch?v=v4D8rMSpEiI
Dave Spoon i Nick Warren.. Mada nisu neka imena, na to sam mislio..
A svakako ce biti vrh.. :)
Ako Angello napravi upola onog shto je napravio na EXit potonje godine,ja zadovoljan
Za Bocelija trebaju da se kupe karte, da se ima pozivnica ili je free ulaz za sve?:joint: :D
Zna li ko?
Mislim da su samo pozivnice
Boceli odličan, a vatromet je trajao desetak min, u svakom slučaju not bad at all :)
Zivio Primorac Kotor i Bestije hvala ti za festu na otvoreni bazen i za zastavu na vrh Pestingrada hvala ti za sve sto si nam dao pa i kad nisi pobjedio u nasem srcu kao da jesi zato zivio KOTOR PRIMORAC I BESTIJE
DO SMRTI UZ TEBE
Sve je to ista bagra..
Ovogodisnja Morinjska gitarijada ce se odrzati u petak 3.septembra od 21h,na plaznom baru Tramontana u Morinju.Nastupace Adrian&the other stars i Osmi putnik.
Jedan nadasve fin dan sjutra..
Trka-frka za casom piva-vina, guranje u redu za jedno parche ribe na maramici (eventualno pl. tanjiric), "Daj ovamo, daj ovamo", itd..
Dan shiruna.. Nekad fino bjese, a sad imam osjecaj da je svrha samo nahranit' gladni narod, ali..
Tradicionalna fešta ribe i vina koja ove godine obilježava 45 godina održaće se ispred zidina Starog grada uz bogat kulturno-zabavni i sportski program.
Danom širuna koji će se održati u subotu 2. oktobra završavaju se ljetnje manifestacije Turističke organizacije Budva. Program počinje u 17 sati defileom Gradske muzike sa mažoretkama i članovima Feštađuna, a pola sata kasnije biće koncert Gradske muzike ispred glavne bine, najavila je Maja Rašković iz TOB. Zatim slijedi otvaranje Fešte, dječiji program, koncert klape Harmonija a u 19 sati počinju sportska takmičenja: skidanje pršuta sa grede, vuča konopa i trka u vrećama. Poslije sportskih takmičenja nastavlja se kulturno-zabavni program: od 19 sati i 30 minuta je koncert klape Jedinstvo, zatim folklornih društava Stefan Mitrov Ljubiša i Kanjoš, klape Castel Nuovo i, na kraju, u 22 sata, koncert Danijela Alibabića.
Predsjednik sportsko-ribolovnog društva Širun Tihomir Fabris je najavio da je a posjetioce Dana širuna obezbijeđeno 1.500 kilograma ribe, 1.000 litara vina i 500 litara piva, što će se uz domaće specijalitete besplatno dijeliti na pet punktova uz zidine Starog grada.
pusti me feste dje je bajro sef.
istina stvarno i gospodja je malo rekla.ali vodicu se onom trazili ste-gledajte!narod podrzava sve,i ove FESTADJUNE,i vlast i sve.nema kotora vise u kulturnom smislu.ne bih komentarisao druge komentare.svako ima pravo da zivi,ali doseljenici i izbjeglice u kotoru imaju vise prava nego ljudi rodjeni u gradu.
U nedjelju 21.11 tj na Arandjelovdan bice proslavljen dan Budve.Tim povodom kao i svake godine bice organizovano dobrovoljno davanje krvina koje se po obi4aju odazove veoma mali broj Budvana izuzev u4enika srednje skole koje dovede profesor Krsto Vukovic.Ovo je jos jedan dokaz nase nehumanosti i borbe za sopstveni interes.
Pozivam sve humaniste koji u4estvuju na ovom forumu da ukoliko zele dodju u Budvu dana 23.11 u prostorije doma zdravlja u Budvi izmedju 09 i 13 4asova a po mogucnosti dovedu i svoje prijatelje koji zele dati krv za dan Budve.
Sve4ani ru4ak i druzenje ce biti organizovani u nekom od budvanskih restorana.Ukoliko dodjete obavezno se javiti Radu Pimi.
Unaprijed hvala.
DDDK Bu2.
Tugu i bijedu u kojoj zivimo jos jednom je pokazao dan Budve 22.11. i ove 2010.godine.Dan je proslavljen uz sve4anost kojoj je prisustvovao i predsjednik CG F.Vujanovic.Toga dana dodijeljene su i mnoge nagrade medju kojima i nagrada Stefan Mitrov Ljubisa koja je dodijeljena Svetislavu Basari.U 18 4asova u akademiji znanja odrzano je knjizevno ve4e povodom ove nagrade koje je li4ilo na sve samo ne na knjizevno ve4e jer skupu je prisustvovalo svega 10- desetak- osoba sto pokazuje i dokazuje da za gradjane Budve knjizevnost kao ni dodjela ove nagrade ne zna4e nista do obi4nu protokolarnu stvar.Bilo je tuzno sjedjeti u sali akademije znanja u tolikoj >guzvi< a jos tuznije kada su novinari na polovini knjizevne ve4eri napustili skup pa nas ostalo manje od deset.
To je jedan od opasnih znakova da nas narod ne interesuje nista gdje nema interesa i zarade.Skup je vise li4io na neki tuzni skup poput skupa smrti nekoga ko nije imao prijatelja pa se okupila najuza porodica.Ovom skupu je prisustvovao i jedan odbornik SO Budva ostali nijesu imali vremana ili su znali da za taj skup nema dnevnice pa nijesu ni dosli jer zasto trositi svoje dragocjeno vrijeme ako ga ne mogu unov4iti i naplatiti.
Dana 23.10.2010.g.po starom obi4aju u Budvi je povodom dana opstine je u organizaciji crvenog krsta organizovano dobrovoljno davanje krvi.Ovom humanom 4inu odazvalo se oko sedamdesetak humanista iz nekoliko drustava dobrovoljnih davalaca krvi Crne Gore tako da je prikupljeno 4etrdesetak jedinica krvi.Svaka 4ast ljudima iz Niksica, Kotora, Bara Podgorice i drugih gradova i treba im odati postovanje sto po ovakvom nevremenu dodjose u nas grad da iskazu svoju humanost jer da ne bi njih radnici transfuzije krvi iz Podgorice bi se vratili sa oko desetak jedinica krvi koje dadose gradjani Budve.
Treba se zapitati gdje je tolika humanost gradjana i stanovnika Budve u 4ijim javnim i drzavnim organima radi oko hiljadu ljudi i svi 4ekaju da dobiju stan po povoljnim cijenama koje Opstina Budva uskoro po4inje da gradi.Svi ce oni traziti da imaju prednost u dobijanju stanova jer eto 4asno su zaradili krov nad glavom i dali sve od sebe da dodju do stana.
Sramno je da se na poziv za davanje krvi o kojem su radio i televizija Budva obavjestavali gradjane nekoliko proteklih dana nije odazvao ni 1 i slovima jedan procenat Budvana ili je mozda sramno biti humanista.
Sve ovo dokazuje da u ovoj vlasti i ljudi koji rade u vlasti i crvenom krstu Budve i Crne Gore sve dobre osobine i vrline nemaju ama bas nikakvu vrijednost. Sve ljudske vrijednosti su ba4ena pod noge i cijeni se samo novac i interes odnosno nista nam nije bitno osim zarada i nistavno je sve sto ne donosi profit i korist.
Pitam se >Kuda plovi ovaj brod<.Izgleda da smo dobri samo na pri4i a da su nam djela samo u snovima i hvali.
Pozdrav svima!
Imam jedno pitanje. Naime, rezervirao sam apartman za Novu u Budvi te ja i ekipa nebi baš Novu proslavili na trgu sa Gibonnijem već u nekom klubu (disco, pub i sl.). Dali netko ima kakav prijedlog te možda neke web stranice ili email kontakt. Tražio sam na netu ali sam našao samo od Trocadera, ali koliko vidim tamo su cajke, a to nikako nam nije opcija. Hvala unaprijed na pomoći!
Kako ste vi kixali :D
Od diskoteka samo Kotor,Maximus ali ni tamo vam nije bolja situacija .. Colonia,Dzenan Loncarevic,Creative Band i tako to.. :)
E sad imate manjih pabova kroz stari grad gdje umije bit jako fino
Nisam to očekivao. Znači ako neću cajke, ostaju samo pubovi u starom gradu? Nema nikakvih discoa sa house i sl. glazbom? Colonia mi dođe kao cajka. Dženan ni neznam tko je haha
Diskoteka sa takvim sadrzajem u CG sigurno nema.
Samo neki manji lokali..
Jel istina da Lukas pjeva na trgu za novu? Kakav ce to lom da bude
ada ako je spominja budvu, onda je to trokadero ka i svake godine :D (kakva novost)
Lukas bi trebalo da je u Palas, sa Hankom Paldum, Ivanom Bosiljčićem i Reginom.
jeste, a prvog januara je na trg, drugog u trokadero. tako čuh
Nadamo se Astral,nadamo se i cekamo potvrdu xD
ima li neko broj night cluba Sparta ?
069 914 914
znate li ko pjeva li dzej dje u BD..
Ima li danas kakav miting podrske lopovima? Rado bi dosao vidjeti taj skup klovnova. Mozda i djecu povedem.
dragi budvani i vinovnici maestralnog doceka koristim priliku da vam cestitam novu godinu i da se vecini pockam na obraz i kulturu!
pored velike zelje da sa djevojkom i par prijatelja docekam novu godinu uz muziku koju volimo vi ste nam sve to pokvarili vasim guranjem, tucama i psovkama!
iako mi se kosa dize na glavu cim cujem rijec "budva" i "provod u budvi" opet sam zavaravao sebe misleci da ce ovaj put bit bolje, jer ipak je to Dzibo..
sve je isto, sve po starom..
- do gledanja u dubrovniku, splitu, zagrebu..