cisto da ne ispadas pglu da znas da je sutjeska vracala zeti bodove i da se uveliko znalo da zeta dobija i da je u skoro sve kladionice bila stopirana uplata..
Printable View
Brukaaaaaaaaaaaaaaaaa! Dali su im po 50 eura za odmor u skolu, da ih puste da pobijede. Dokle vise da se ovako ocito namjesta?!
Čuš dokle ada dotle dok sve ne izbače osim njih dva tri iz prve pa će igrati ove iz regija raznih u prvu,bojkot utakmica nema druge...
Ma e? Zajebavaš? Auuuu, nisam to znao.
Beale tamo.
Kakve vi doktore samo imate tamo, kad tako oporave igrače...
Poenta priče nije da ja kažem da samo Sutjeska namješta, to je smiješno, nego da je seljački dat 6 golova U19 selekciji Lovćena a ovamo Zetu em puštaš em ti noge lome.
Vala sramota sto se cini od ove Sutjeske kako namijestaju utakmice! Jedino Buducnost mrcna se bori posteno :D
a jes to je lovcen velesila pogotovo ove godine pa ih niko ne moze dobit pa ni sutjeska pa su morali da namjeste.. u pravu ste zivotami $atinog
Neka im neka pamti pa vrni ;) Jes vala navalili ko mutavi da daju deset golova,junaci a makse...
Jesi glup ti dečko?
Ne zborim da je ova tekma namještena nego sad čoče nekakva demonstracija sile protiv đečine.
Umjesto da su, da bi se malo prikrili i zaboravili ljudi na bruku iz Golubovaca, izašli sa promiješanim timom (s pričom da su još povrijeđeni) i dobili 2,3 - 0 i lagano.
Ovo je jako ružno što rade, kao da oće da pokažu svima, namjestili smo i može nam se.
Ma vi ste sila,kakvi juventus i ostali veze nemaju,to što je sudija činio to je za cirkus,nije trebalo pomagati Sutjesci jer bi vjerovatno dobili i da se pošteno sudilo...
Mad dog ko u pravu si za sve bravo za komentar jer baš je bila demonstracija sile nad ovom đecom...bravo im ga se junaci treba im premije veće dati za ovako odličnu igru danas....
upravu ste zivotami $atinog samo sutjeska namjesta "providno" ..
ne sprdajte se casti vi.. da se pokupi nas 10 odave sa foruma dobili bi pola timova iz lige..
Dobro de ne namiješta,nije ni bitno....bitno je da su danas navalili ka blesavi da daju petnaes golova djeci,što će im to? Jesu li mogli kako reče Mad dog KO da odigraju ljudski a ne da se iživljavaju...nego ima još da se igra a inat je čudo vjeruj mi...
mene iskreno puca ku*ac je li to 1:0 ili 15:0 ..radi se o tome nego ti neces to da priznas jer te boli a to je da se pokupi odje nas 10 da bi dobili i lovcen i zetu i petrovac i jedinstvo .. ali se sad najlakse vadit na djecinu..
Ajd ne zezaj oli...jesi čuo ti kad za fer-plej? ...kad je to ko Lovćenu dao ovoliko golova kad je igrao prvi tim? ...što ne daju omladincima Lovćena ovi omladinci Sutjeske ovoliko golova? ...kao što rekoh inat je čudo samo polako ;)
StefanPG, gluposti koje se desavaju godinama vezano za Buducnost....
Ja nijesam rekao da ne znaju igrati već sasvim nešto drugo...
Zasto bi bilo fairplay da im Sutjeska da 2,3 gola ? Momcima iz Lovcena svaka cast, gube, ali se bore i igraju, ne samo danas nego inace.
Sto se tice povreda proslo kolo, povrijedjen je bio Perosevic, a to zna svako ko je bio na utakmici protiv Jedinstva, kada je i napustio teren. Janjusevic i Djurovic nisu igrali zbog kartona, Jovovic bio sa reprezentacijom. Jedino sto je Susnjar bio na klupi. Sutjeska je izasla na teren sa najboljim sastavom koji su imali, cinjenicno stanje. Tako da nema nekih strasnih doktora koji su ih izlijecili preko noci, niti su imali puno igraca da lijece.
Evo da uporedimo utakmicu protiv Jedinstva 15. kolo i protiv Zete 16. kolo (ako se slazes da je utakmica protiv Jedinstva validna za ovo poredjenje)
Jedinstvo
Golman
Ivan Janjušević
Odbrana
Srđan Bečević
Igor Ćuković
Nikola Stijepović
Nenad Đurović
Vezni red
Vladimir Jovović
Baćo Nikolić
Jovan Nikolić
Petar Perošević
Stefan Stefanović
Napad
Đorđe Šušnjar
Zeta
Golman
Boris V. Bulajić
Odbrana
Srđan Bečević
Igor Ćuković
Stefan Stefanović
Nikola Stijepović
Vezni red
Petar Čolaković
Darko Karadžić
Jovan Nikolić
Baćo Nikolić
Andrija Pejović
Napad
Igor Poček
Kao sto sam vec rekao: Janjusevic - kartoni , zamjena Bulajic
Djurovic - kartoni, zamjena Stefanovic
Jovovic - reprezentativne obaveze, zamjena Colakovic
Perosevic - povreda, zamjena Karadzic
Stefanovic - vracen u odbranu, zamjena Pejovic
Susnjar - kao sto rekoh ne znam razlog, zamjena Pocek.
Nadam se da nisam previse zakomplikovao. :)
Sastavi preuzeti sa sajta FSCG, pri cemu bih dodao da se momak preziva Becelic, a ne Becevic
Ne poredit s njom no s ovom danas.
I čudo božje da se ne zna razlog zbog kojeg ključni igrač sjedi na klupu kad već nema po ekipe.
Ponoviću opet, nemam ja problem s tim što je Sutjeska puštila Zetu (mada imam problem s tim što su puštili da ono govedo zamalo slomi obije noge njihovom igraču) nego s tim što su posle takvog čina dali 6 ovim momcima a vrlo lako su mogli bez toga, jer to niko ne radi liše Bjelopoljaca koji se liječe na njih, za ljekove im trebalo.
U Pljevlja su, recimo, kod 1-0 za Rudar, navijači izmolili sudiju da ne da žuti karton igraču Lovćena jer je i on kukao kako mu je to za suspenziju. I svi u smijeh, i ne dade mu ga. Niko se ne trudi da pokaže silu protiv njih, a oni danas 6 komada, svaka čast, igračine.
Vazi, sacekacu da izadje na sajt pa cu uporediti, jer nidje ne nadjoh sastav od danas. Ali to je ta ekipa, bar bi trebalo, isto kao protiv Jedinstva.
@useruseruser
evo ga sastav od danas
Sutjeska (4-5-1): Ivan Janjušević – Igor Ćuković, Nenad Đurović ©, Nikola Stijepović, Srđan Bečelić – Jovan Nikolić, Vladimir Jovović, Baćo Nikolić, Petar Perošević, Stefan Stefanović – Đorđe Šušnjar.
Igrali su još: Igor Poček, Petar Čolaković i Vladan Karadžić.
Pa šta je onda problem, potpuno isti sastav kao protiv Jedinstva, a za utakmicu sa Zetom su izostanci jasni, sa izuzetkom Šušnjara koji je bio na klupi...
isti sastav kao protiv Jedinstva, kao sto rekoh, to je ta ekipa.
Slazem se, cak je Isidorovicu slomljena noga u revansu kupa, u NK, a i dalje se dogovaraju oko rezultata. Ne vjerujem da je ovih 6 golova demonstracija sile, ne znam zasto bi bila, niti im je cilj bio da ponize igrace Lovcena. Ali zar nije fudbalski odigrati maksimalno borbeno do kraja ?
Jeste fudbalski igrati maksimalno ali igrajte onda protiv svakog maksimalno ok...
Jao nemoj mi Sutjesku makar ovo do nove godine pominjat u istu rečenicu sa fudbalski i maksimalno borbeno.
Kumim te bogom. Još se nije Zeta ni "ohladila".
Ne znam ni što sam ja zavro ka obad, njihov obraz, njihov izbor. Nego eto krivo mi bilo zbog tih momaka.
Zaključujem priču.
Kad vec smarate oko nefudbalskih stvari, Lovcen prosle godine nije namjestio one utakmice kad je imao onaj nevjerovatan niz pobjeda a prije toga nije mogao da dobije ni da je igrao protiv 1 m2 drva? I mislite da nece tako i ove godine da se izvuce?
Pripazi na izražavanje! Zadnja opomena.
Pa sad ne moze se ni za jedan klub reci da igra maksimalno posteno, i eto moje neko misljenje je bilo da su postovali protivnika i odigrali do kraja. A sad evo prave situacije: kod 4:0 rekao je Radojicic da se stane, da je bilo dosta. Nakon toga su izvrsene izmjene, i dvojica rezervista su dali po gol, a jednom od njih je to prvi gol u prvom timu. Vracala se lopta od sesnaesterca Lovcena ka stoperima Sutjeske. Nisu im dali koliko su mogli. Dakle, ni u jednom trenutku cilj ekipe nije bio da ponizi protivnika, sto mi je izuzetno drago. Sad, da li ce se to mozda obiti od glavu samoj Sutjesci, ne znamo, jer su vec u par navrata bili za poziciju nize od rivala upravo zbog gol razlike. Znam momke, i iz price prije meca i sad kad su stigli u Nk znam da im nije zelja da se nad ovakvim sastavom Lovcena izivljavaju, da im jeste to zelja ja bih sad pisao da su trebali 10 da im daju.
Prvo da cestitam El Ninju i ostalim navijacima Sutjeske jesenju titulu sa zeljom da cemo mi ljetos slavit:D
Sto se rasprave tice glupa je liga je neregularna samo ako se jedan mec odigra a da je namjesten a nama se svako kolo bar po jedan takav igra.Znaci liga je uzasna i posrana i nema izuzetka u namjestanju jer i Buducnost za koju ja navijam i Sutjeska i svaki drugi klub svake sezone ima bar jedan mec sumnjivi ima.
No sto je najbitnije,najbitnije je to da ovo ovako ne ide ovo je rasulo klasicno ,klubovi su u uzasnom stanju od finansijske situacije pa sve do infrastrukture i ostalih stvari.
Titula meni barem u ovoj ligi ne predstavlja nista i dao bih i ove titule sto smo osvojili i sve naredne Decicu samo da se mi plasiramo u LE ili LS.Ne znam kome je u interesu da se liga ovako raspada jer se ove sezone bas raspada najgora je od zajednice sa Srbijom ,a svake godine je bila sve gora.Mislim da ce na ljeto da nam pukne u kvalifikacije od neke Valete kakvo je stanje u nasim klubovima.Ne znam nesto mora da se radi jer ovo ovako ne ide cini mi se da mi neko da za vikend kartu za Cecin koncert i kartu za utakmicu Buducnost-Zeta da bi se razmisljao dal na Cecu da odem koliko je smor na te meceve.
Sve cestitke na Jesenjoj tituli,pa se nadam da cemo je mi slavit kao i prosle godine...;)
Pa i meni su momci iz Sutjeske rekli da im nisu dali koliko su mogli, zato sto nisu htjeli.
Rekoh da mi je milo zbog toga, ali razmisljam nesto. Pa niko nikog ne tjera da igra ovu ligu, ako Lovcen (ili bilo koja druga ekipa, pa makar i Sutjeska) ne moze da igra na nivou prve lige (kakva je da je, nemamo bolju) neka istupi iz lige, a ne da gleda oce li se neko sazaliti na njih, oce li ih neko pustiti bod, da pazi da im ne da previse golova da se ne uvrijede. Sad je evo u takvoj situaciji Lovcen, ali ovako bi trebalo za svaki klub. Tu si da se igra, i da se gubi ili pobjedjuje koliko se moze, a ne da se izvlaci neko na to sto je omladinska ekipa.
Ma ko traži sažaljenje i od koga? ...vrni se malo nazad pa pročitaj komentare...ja sam samo napisao da su danas našli da napadaju ka nikad u životu jer im se ukazala prilika da se ižive na ovu đecu...sve je u redu svi su golovi regularni,akcije izvrsno razrađene,sve što je trener zamislio prije utakmice je sprovedeno na terenu,igra je bila sjajna,da li sam ja rekao da nijeste igrali sjajno? Ja koliko znam Lovćen nije tražio da istupi iz lige niti da se bilo ko sažaljeva nad njima,svašta..ja sam samo komentarisao odkud tolika želja da se postigne toliko golova danas...
Pa i meni su momci iz Sutjeske rekli da im nisu dali koliko su mogli, zato sto nisu htjeli. - ovaj dio posta se odnosio na tvoj komentar. Ovo drugo je bilo uopsteno, moje neko razmisljanje, a ne odgovor tebi. Ja opet kazem, moze mi neko vjerovati, a i ne mora, da cilj igraca Sutjeske nije bio da se izivi na ovu djecu, iz razgovora sa igracima ovo znam, a ne moje misljenje. I kazem opet da nisu dali koliko su mogli, vracali su loptu svojim stoperima, drzali loptu, mogli da dati gol u svakom trenutku, ali nisu. Ako su igraci Lovcena dozivjeli takvu igru Sutjeske kao drugaciju, onda je to kompliment za igru SNK. Nisam ni ja rekao da je Lovcen trazio da se sazaljevaju, ali odje se komentarise da Sutjeska nije trebalo da postigne 6 golova. Ako vec igraju, i opet kazem, SVAKA CAST MOMCIMA IZ LOVCENA, onda ne bi trebalo ni navijaci da kazu da im ne treba dati preko 2,3 gola.
Nadam se da se razumijemo ;)