koliko je realno dobar yamal i gdje mu je granica? rekao bih da sa ovih nepunih 18 djeluje bolje od messija sa 20-21.
Printable View
koliko je realno dobar yamal i gdje mu je granica? rekao bih da sa ovih nepunih 18 djeluje bolje od messija sa 20-21.
Realno dobar je, odlican, 17god... Ali iskreno mislim da nikad ne moze dostici goat-a, cak ni blizu. Plus tek treba da vidimo kako je sa glavom, kad vidjeh zutu kosu...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Granicu je nemoguće procijeniti, prvenstveno jer će igrati koliko povrede dozvole pošto vidimo kako prolaze igrači koji prerano odigraju previše utakmica. Mladi Messi je bio drugačiji tip igrača od Laminea Yamala, ja mislim da je teško porediti, ali ovako po sjećanju bih rekao da je Messi bio bolji ili da je taj efekat koji je Messi proizvodio bio veći, imao si utisak da gledaš nešto nenormalno.
Mladi Messi je sa svojim ubrzanjima i promjenama pravca i driblinzima, koji počnu na svojoj polovini pa idu pravo do gola, ličio na prajm Ronalda prije povreda - i bio je dovoljno dobar da sa 18. iz prve postave izbaci Giulya koji je odlično igrao te 2-3 sezone (kako je igrao u Monacu onu jednu sezonu tako je nastavio u Barci). Fora je što se tih prvih godina Messi puno povrijeđivao jer se nije puno cimao s treninzima, jeo je i pio što ne treba kao i svaki tinejdžer, ali ga je Pep doveo u red od te godine kad je došao, Messi je tada napunio 21. Na primjer, Messi je u prokletoj 2006/07 spakovao het-trik na El Clasicu i vrlo jasno bio najbolji igrač u Barci, samo što zbog povreda nije mogao konstantno to da pokaže, a tad još nije imao 20 godina.
Sad, jeste neuobičajeno i nenormalno da je Lamine Yamal sa 16 igrao cijelu prošlo sezonu u Barci, da je 17. rođendan proslavio osvajajući EURO i da evo tek treba da bude punoljetan. U tom smislu da, nikad nismo viđeli maloljetnog momka kako maltretira ozbiljne ljude i fudbalere. Međutim, ne možemo znati bi li ili ne bi mladi Messi to isto radio. Ali, je li ovo što Lamine Yamal radi nešto neviđeno i nesvakidašnje, mislim u tehničko-fudbalskom smislu? Messi je u tom smislu meni bio upečatljiviji.
Ne moze nikad Jamal dostici kvalitet Mesija. Lautaro definitivno otpao za uzvrat zbog povrede, nevjerovatno kako su srecni.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Loš je ovo rezultat za Inter.
Trebali su da dobiju da bi bili mirni.
Ovako je Barsa zadovoljnija.
Odakle ti to da lautaro nece bit spreman za revans? To je ozbiljan deal breaker
E pa onda ok [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ko je srećan tripi? Imas Jos 2 napadaca na klupi. Nama je desna i lijeva strana bez vaznih bekova,Kounde nece najverovatnije igrati u revansu,istegao zadnju lozu.
Igrace djeca po 20 godina bez iskustva.
Koliko si dečko nererealan,vidi se da te ufatila nejebica.[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Inter ima iskusnije igrace i mnogo duzu klupu od Barse i on kuka li kuka[emoji33]
A sto ti bi sa plesomm Barele na sredini terena? Jel igrao sinoc? Pedri ga stavio u dzep
Okreni svojoj temi,ljepse je[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Sent from my RN12 Pro using Tapatalk
Sa ovakvim anti fudbalom uvaliti Barsi tri komada doma u polu finalu lige sampiona. [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Nesto se ne poklapa. :)
Frka me sinoc bila prije meca, danas sam vec siguran da ih glatiramo doma.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Za tacno mjesec dana je finale. Preko jedne prijateljice koja poznaje sina direktora Bajerna mogu da uzmem kartu, pa kako bi to bilo, aoooo. A ako on ispali, preko kojeg sajta se moze kupit karta? [emoji2]
29-og podjem low costom u dortmund (jer nema direktno za minhen) prespavam tamo kod nekih rodjaka, a onda vozom ujutro za Minhen. A ako se osvoji LS ide masakriranje
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Imas let za Memmingem, to ti je 100 km od Minhena...
E ovo se zove.ljubav prema fudbalu navijas za inter a ides da gledas barsa psz [emoji3526]
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.facebook.com/share/r/19doN3AJ3f/
Kako je odje Di Marko posao po burek,steta sto nije gol bio.
Sent from my RN12 Pro using Tapatalk
Ubili su ih, a primili 2 gola iz 2 kornera. Greska golmana treci gol. Barsa samo da se popravi u odbranu moze da spakuje 5 golova na San Siro. Imali su sreće žabari sto nisu primili 7 onu noc
Samo Inter da se popravi u odbrani i to je prolaz u finale, hah.
"Samo" haha.
Z@€bali ste se što prvu nijeste dobili.
Ispadate.
3:3 protiv onakve Barse, na njihovom terenu, je uspjeh. Još se sad revanš igra na Meaci, ipak će biti malo drugačija atmosfera.
Na kraju sve i da ispadne Inter, ne treba žaliti. Još ako Barselona odigra kao prvu, onda stvarno zaslužuju finale.
Barselona je nikako odigrala u odbrani.
U napadu par bljeskova.
Inter je igrao šunjavu igru kao protiv Bajerna.
Barseloni isto fali Levandovski.
Da je on bio zabio bi makar jedan umjesto onih promašaja Toresa.
S obzirom da su vodili, loš su rezultat izvukli.
Ovamo je otvoreno sve.
Inter je kući ništa spec.
Mislio sam da je Barela bolji igrač.
No, ostaje drugi meč da me razuvjere.
E, da, da je bio neki normalan trener, bilo bi 3:5.
Jadna Barcelona odigrala najgoru utakmicu zadnjeg desetljeca. Inter sa 3 krtole od golova od kojih jedna peta i jedne polu makazice imao srece. Da inter ima boljeg trenera jos bi vise imao srece a da je Mkhtaryan kojim slucajem bio u dresu Reala ne bi bio ofsajd. Eto da rezimiram pricu u zadnjih 15 postova