Originally Posted by
Bugi
20.12.2020 - 3. dan
Noć je protekla dosta dobro. Odspavao sam 7 sati. Obično spavam 5, ali toliko sam bio umoran u zadnjih par dana da se jednostavno nije moglo manje.
Jutro je bilo bolje nego juče. OSjećam blagu nesvjesticu, ali povratio se apetit, pa napokon nijesam morao da jedem na silu. Izgubio sam za tri dana, 4 kilograma.
Nalazi su dosta dobri, na granici sam da budem malokrvan, saturacija kisonika mi je na 91%, pritisak se unormalio.
Oko 14h sam imao terapiju istu kao juče, koja me opet digla, tako da sam se vratio kući i prvi put nakon 4 dana imao želju i počeo nešto da radim. TRajalo je 40 minuta i legao sam da spavam mrtav umoran. Do prije 10 dana sam radio po 12 sati dnevno bez prestanka, a sada ne mogu ni 40 minuta.
Veče je donijelo blagu zimu, temperatura je čitavog dana bila 36.6 sada je 37.0. Doktor kaže da je to od pokušaja da se vratim na posao i da to neće iči lako tako da treba da odmaram.
Ostaje mi još jedan dan terapije (dvije boce infuzije + 2 injekcije) a onda CT i opet nalazi i napokon ću znati da li je u upala stopirana.
I dalje ne mogu da povežem kako me ovo odjednom lupilo kao sjekira o panj. U 18h sam šetao u 19h osjetio malaksalost, u 20h počela temp, u 22h počeo da gorim. Nevjerovatno.