Kad su mi montirali ugaonu ovi iz nmosa, jedan je imao ovaj ingco...ja ga pitah tada kakav je, kaze odlican, bas bjese zadovoljan. Ovaj drugi imase deWalt i on rece d aje ovaj Ingco dobar.
Printable View
Kad su mi montirali ugaonu ovi iz nmosa, jedan je imao ovaj ingco...ja ga pitah tada kakav je, kaze odlican, bas bjese zadovoljan. Ovaj drugi imase deWalt i on rece d aje ovaj Ingco dobar.
Njih ne racunaj za ozbiljno, jer te varijante posla nijesu preteske za masinu. Na drugu stranu, ako neces profi da se bavis, to je sasvim dovoljno za tebe. Ja sam Bosch sa 2 baterija i punjacem oko 180 platio tada, ima vise od 6 godina. Neposredno pred istek garancije joj je otisla elektronika i to je to. Ali je dosad odradila grdilo posla, padala sa stola, stojala i na vrucem i na hladnom itd. Jedna baterija bi se trebala reparirati, al i ovako sluzi(mimo tih originalnih jos sam jednu polovnu dobio i 2 od 4 i 5ah kupio). Al opet, to.je profi alat, heavy duty oznaka. Imam jos jednu, jeftiniju, koju sam uzeo kad je ova bila na servisu. U prodaji je ta bez baterijs mozda 20e jeftinija od ove prve, ali nebo i zemlja. Ova iz nuzde uzeta smrdi kad radi, nema tu preciznost, jednostavno mi ne lezi.
Uzmi taj ingco i ceraj, bice to dobro. Samo burgije, nastavke isl uzimaj markirano. Ja sam pocinuo sa milvoki bitovima, pz3 je nedje kao i wiha ili bosch, al klasa za njih. Deset komada mi moze mozda i dvije godine.
Ja sam pristalica da uzmem kvalitetniji alat i ako sam amater. Rekoh nedje imam od Makite brusilicu slajfericu, ubodnu, el. srafciger, onaj komplet sa 50 bitova....Ne moram uzeti na primjer najskulju od boscha il iDeWalt, ali neki model koji ce meni zavrsit posa. I naravno, dobre bitove i meni ce to bit koz na do kad...Dje uze milvoki bitove?
Ovo sto joni postavi sliku, toje u Kips na CIjevnu, u kips na stari nema, odnosno ima isti model, ali bez baterije. Ako cu odit na Cijevnu pomamio se :)
U Cerovo bitove.
https://www.okov.me/mn/proizvodi/gsr...h-punjac-bosch
200e sa karticom.
Ne bi ja Bosch nikome preporucio vise...Set koji sam kupio prije 6 godina nije isti kao jedan sto je kupljen prije 3 i jos jedan isti takav koji je kupljen prosle godine...Iste su oznake svih masina, kvalitet plastike nije isti, ni gumiranih djelova.Sve je u Okov kupljeno.Taj prvi set je brutalan bio, ovo sad kao da je temu verzija
Isto mi fali preciznost na srafilici, kao da su stavili jeftiniji kontroler za motor.Zvuk motora isto grdilo losiji, baterije slabije...Vjerujete li da bolje drze ove baterije stare 6 godina, nego ove od prosle godine.
U pitanju su 18v 5Ah setovi.
Isto je u pitanju Heavy Duty serija (to su oni setovi srafilica, stemerica, brusilica).
Na stemericu je rotor motora izgorio, na jednu od srafilica kontroler za motor.Stemericu smo servisirali, od srafilice smo odustali, jer je od starta bila nesto copava.
Ovo se preko firme kupovalo, pa ajde...Za sebe ga nikad kupio ne bi.
Nego smo ga batalili, nesto alata sto nam je falilo sto se ne koristi stalno smo uzeli Einhell i Graphite, pa koliko traje da traje.(onaj oscilirajuci multi tool i fen na topli vazduh na baterije)
Je li Bosch poceo da kenja i da stedi, ili imaju losije serije za zemlje treceg svijeta, ili okov uvozi ****** ne znam, ne kupujem ga vise uglavnom...Barem ne za svoje pare
I ja imam dojam da za akcije zna neki skart da ubaci. Meni je B&D kompresor propisao ulje posle 2 mjeseca, rad bez opterecenja. Jos nekih stvari sa akcija je bilo felericno.
zna li ko od kojeg brenda mogu bit ovakve baterije 12v
ovog oblika
https://operatools.in/wp-content/upl...2_093-copy.jpg
Imaju li nedje da se nadju univerzalni nozevi za trimer ? Dva imam. Nemam pojma koje su marke u pitanju. A vidim da u Okov imaju samo nozeve za Stihl i DeWalt.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Svi su ja mislim istog promjera rupa. Ja sam meni uzimao one cirkularne, sve ove divlje marke i svaki je pasovao.
Hvala momci.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Samo da bacim jedan + za ovu masinku:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7c959593a8.jpg
Drug je uvatio na akciju orije par dana, 150 je platio, i mogu vam rec da je super.
Danas krenuh u stemanje poda za kanalizaciju, imam slabiji model od ove, mucio sam se dosta, pa zajmih ovu azdahu. Prezadovoljan sam, bas dobro melje.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Može li preporuka za trimer motorni, mislio sam Stihl FS 250 da uzmem?
Pogriješih što ne uzeh u okov na akciji sad kad je bila, ima li još negdje da gledam?
Za tu kvadraturu obavezno Stihl. Ja imam ALKO već 4g. i zadovoljan ali je to oko 1.500m˛ i dva put se godišnje kosi.
Moja preporuka je da imaš i rezervnu glavu pa namotaš i u nju traku pa kad nestane samo zamijeniš a ne ka ja, pauza kad se istroši traka, pa pauza kad se istroši benzin...
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ja koristim FS450, skupa je bila kad smo je uzeli prije 4 godine, ali ovo je azdaja, pogotovo za velike placeve.
Ja imam jedan dio kod djeda, tj sad moje, od 7000 i kod roditelja 10 000, nije maravmo sve za kosenje, ali ima dosta.
Sa ovim modelom samo deres, bez stajanja. Dobra mjesavina i to je sve sto treba.
Nemoj se zeznut da uzmes slab model, mucices se i ti i kosilica.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Treba nać balans između izdržljivosti trimera i izdržljivosti rukovaoca trimera. Što bi stari rekli: Nije preša, sve će se stić, više dana no života.
Eto,mali filosofski doprinos ovoj temi [emoji1787]
Sam sebe, nesvjesno,nakon odgovora na tvoj post, ufatih da mi je trimer marke ALKO. Uz preporuku pri kupovini da je kinez, da mu treba odmora i da se ohladi glava nakon svakog potrošenog rezervoara, i da će tako opravdati svaki dinar koliko košta (prije 4g. plaćen 99€), ja sam to primijenio na način da njemu jedan rezervoar, meni jedno zidarsko i tako stalno. Pazim ja njega pazi on mene.
A zove se ALKO (bc500)?!?!
[emoji848]