Sviđa mi se joni kako si me ovo opisao. :joy:
Bluemoon, ja sam vazda na visini zadatka :)
Printable View
Sviđa mi se joni kako si me ovo opisao. :joy:
Bluemoon, ja sam vazda na visini zadatka :)
@joni nema boljeg doktora od tebe, pa normalno da se vrati krv u glavu. Zli jezici bi rekli da si poput starog perverznjaka bukovskog ali samo rijetki primećuju tvoju dobronamjernost.
Rijetkih ovđe nema.
Kakav je doktor ne znam ali odlično znam da se prvi put objavio ka kuvar na onu temu danas na tanjiru vadeći se kao mora sam žena se prehladila i tako to.
Ja kod ljudi primjećujem isključivo nijanse jer su tu u senzibilitet a senzibilitet je u stvari najbitniji dio homo sapiensa.
Sve sanjam neki zemljotres i nista.
On je nesto kao Žerar Depardje u onaj film dje sprema hranu kuci dok žena uživa. Nece zemljotres ne daj boze jos nam to fali
Kad smo već kod toga,što bi ste izabrali(koju oblast medicine) da ste kojim slučajem predodređeni da završite medicinu i radite u struci?
Ja bih izabrao kliničku psihijatriju.Tu je doktor,uglavnom, nekako ravnopravan sa pacijentima,oni su tu mimo svoje volje i ne ištu pomoć.Možda je čak i nude doktoru.U drugim oblastima pacijenti su nekako inferiorni,sami su došli i ištu pomoć.
@Bluemoon ,što se tiče teme kuvanja,da znaš da mi je četvrti dan i u prolazu je.Stomak rastečen.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Da znaš da jesu.
Odoh da tražim Čehova ili Andrića na radio Teatar inače oka neću sklopit od svakakvih misli. [emoji1787]
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ne znam što je tu seksi.Kuhinja liči na apokalipsu(danas,juče,prekjuče),ja nervozan, derem se kao konj jer neće da sjednu i čekaju da serviram nego viču iz dnevne:"Je li se ohladilo?da ne dolazimo ako nije"
To im kod majke prolazi,kod mene ne!
Danas blenuše u pire ko telad u šarena vrata.A bijaše pire šaren,istina.Neće da jedu srijemuša pa ga usitnio i uvalio u pire.Isto tako i u ajvar.Razmišljam se i sir da špikujem sa srijemušom.Uglavnom,stariji vadi pare iz šteka i predlaže da vodi majku kod privatnog doktora ili da se pretplati u Galeriju na švedski sto.Ovako se,veli,ne može još dugo.Sad svi jedu za večeru što je ostalo od ručka.Nekad je to "zadovoljstvo" bilo rezervisano samo za tatu....
Joj kako ja volim sremuš. [emoji2]
A što radi Banjanka:nar,srEmuš,rodica...ufff,vrati se na fabrička,na najpravilniju ijekavicu na Balkanu.
Što je sljedeće?MeDVeđa trava?![emoji3062]
Što ću druga baba mi je Vojvođanka.
Prva Hercegovka.Nisu se "prije" voljele nikako ali ja sam voljela obije. [emoji2] I što ću ja kad sam iz mješovitoga braka ka one pirgice. [emoji1787]
Bio bi ozloglaseni neuro hirurg psihijatar. Ne daj boze da sam to postao musić bi bio mala maca
Autopsija definitivno ostalo no,no veeej.
Nađoh ipak Pekića na radio Teatar on je rekao da ima tako živopisne snove da nije siguran što je san a što realnost.
Odličan Car za uspavanku.
@NetworkMaster sjetih se naših žešćih rasprava i kako sam samo tebi pisala Ipso Facto ti je to,Newtworkmaster.
Samoj sebi se sad smijem. [emoji1787]
Najteže je upoznati samoga sebe.
Najteze je prihvatiti i raditi na sebi...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
To ti je ka sa baštom ako puštiš da korov raste i raste teško ga se riješiti ali ako svaki dan se preispituješ i sebi rečeš đe si ispa kreten,pa opet ispaneš kreten,pa opet radiš na tome je lakše.
I nešto razmišljam baš je gadno biti vojno lice koliko se tu ljudska priroda izobliči i sa čim se čovjek nakon rata kao vojno lice suočava jer je svaki čovjek,čovjek u biti kakva je to dehumanizacija.
https://www.youtube.com/watch?v=2TMukcAYXq8
Тачка,тачка,тачкица,
На грудима значкица,
На значкици пише,
Ево Чича Глише!
Чича Глиша,Чича Глиша,
Чудо од слаткиша![emoji3059][emoji106]