Kako se ne zajebu kad aktiviraš uslugu pa da je gledaš 29 dana besplatno, nego uvijek su greške u sistemu kad treba nas lupit po džepu. To je zato što imamo državu od K. koja nije u stanju da zaštiti svoje građane od beskrupulozne pljačke !
Printable View
@Djoks
Da li si siguran da je to problem oko HBO ili je to nova cijena Extra TV? U svakom slucaju posalji mi podatke na pm, pa ce biti provjereno za tebe i za sve korisnike. Hvala.
Siguran sam da je problem oko HBO, s' obzirom da se te stavke:
- Extra TV Start paket i
- Extra TV HBO paket
posebno fakturišu. Poslaću detalje na PM.
Sto je najgore takvi najbolje u t-com prolaze
Dobro, ovo nije tema o T-Comu, nego o Extra TV. Zalbe, pohvale i prijedloge saljite preko kontakt forme na www.telekom.me
potpuno si u pravu
pa onda odgovori u vezi exta tv . poceste nelegalno da nam uzimate po evro vise pa bi volio znat sta bi sa unapredjenjem ? ako naravno ne smatrate da ste uvudjenjem onog reklamnog kanala zavrsili posao , vama kanal dzabe a u kasu svaki mjesec par desetina evra viska
Sigurno nije nelegalno. Novi korisnici su odmah isli sa novom cijenom, a za stare bilo je 30 dana unaprijed najavljeno da ce od 01. biti poskupljenje za 1,05 eur (i to je objasnjeno unapredjenjem servisa sa HD) i bila je mogucnost da se raskine ugovor kome to nije odgovaralo. tako da ti ta konstatacija nije na mjestu
Koliko ima HD kanala i u okviru kojeg paketa se nalaze?
Za sada jedan u osnovnom paketu.
o tome da li je legalno odlucice sud jer u ugovoru koji sam ja potpisao stoji fiksna cijena . uopste me ne zanima sto pise na netu , zasto bi morao znati koristiti net ?
a sve da je legalno , a nije , u najmanju ruku je pilicarski . sitno sicarski , uvesti jedan besplatni , reklamni hd kanal i zbog toga podici cijenu .
zasto pises u osnovnom zar ih ima u drugim paketima ? naravno da nema .
ali tako nam i treba . u vasoj maticnoj drzavi tj vase firme , u njemackoj cak u u madjarskoj za takvo poskupljenje bi toliko novca odvojili na placanje obestecenja da nikom i ne pada napamet da to uradi . naravno i koloniji sve moze .
sve tuzbe protiv vas sam dobio , vecinom i pre suda . vjeruj i ovi cu . pre ili kasnije cete mi za taj ukradeni evro mjesecno isplatiti pretrpljenu stetu i naneti psihicki bol (eto u dva noci pisem o tome )
Ljudi izvinjavam se sto nisam po temi.
Juce kad sam bio u t-shop, cisto informativno u vezi telefona, napravio sam se budalom kao da nista ne razumem, )))))))))))))))), pa kad je to ukopirao radnik t-shop, narednih 20 min ubedjivao me je da je na izlogu ne obican Iphone 3G, a Iphone 3g - S.
))))))))))))
I jos kazete da ste posteni......
p[osto se osjetih prozvanim, sve sto sma rekao odnosi se na ExtraTV i na ljude koji rade u okviru tog ``sektora``, znaci mogu da ponovim, dzukele, lopovi, fukare, olosi, eto reci cu i cas izuzecima koji je veoma mali broj
Ti Sale znas da sam ja uvjek ovjde hvalio ExtraTv na pocetku i sve, ako en znas prelistaj arhivu, jer i jeste sve ok dok ti se ne pokvari nesto pa te zezaju dva ippo mjeseca, ili ti nelegaLNO naplate nesto
javi mi se na pm da se pridruzim i ja tuzbi protiv te bagre
A interesje me, sad je ova nagradna anketa na extra tv ii ja sam to ispuno i sve tamo uradio kako kaze i sad tamo pise da sam dobio u narednom mjesecu besplatnu pretplatu na HBO paket. .e pa ja nemam trenutno pretplatu na taj paket pa me interesuje jel cu ja da dobijem u Avgust besplatno HBO paket ili necu ili kako to vec ? :D ako uopste zna ko. . .
:D ocu . . .:D
Dobices HBO od 01. sljedeceg mjeseca i bice ukljucen dok ga sam ne iskljucis.
Ajte ljudi, smirite strasti. Treba da smo srecni sto koristimo ovaj prakticno jedinstven servis, sto nema vise glupih satelitskih, dodatnih uredjaja za snimanje, itd itd.
Vremenom ce se sve srediti i unaprijediti, zamijeniti infrastruktura i ostalo.
Samo treba biti strpljiv.
Mene od t-com-a samo bole oni postupci koji su bas prave prevare, a nekad i nespremnost da se nadje problem.
Sto se tice Sala, dajte covjeku malo mira. On cini sve sto moze i maximalno nam je posvecen.
Sale je samo prava slika firme za koju radi. Odugovlaci, kad mu to odgovara izbjegava odgovore, nerijetko laze, manipulise i zna katkad da bude vrlo bezobrazan.
Vlado, neka je nazdravlje jubilej - 1000-ti post! ;)