taj čovjek nikada nije pobijedio sem ako nije krenuo sa pol pozicije.....vozač je za 1 krug i to je to....prvi put da sam vidio da se borio je prije 3 trke kad ga je alonso napadao.
ali to je moje subjektivno misljenje tako da mi nemoj zamjerit.
Printable View
To je najveća nebuloza koju sam čuo u vezi McLarena!! :rolleyes:
Ako se dobro sjećam perioda iz sredine 80-tih godina, dobra krv nije tekla između Laude i Prosta. Onda 1988 i 1989. godine, Senna i Prost su se non-stop trvili, a kulminacija je dostignuta u Suzuki 1989. godine. Nakon toga 1995. godine Mansell i Hakkinen su se čak skoro fiziči obračunali negdje na početku sezone, a već Mansell sa mehaničarima i inžinjerima Rona Dennisa! To je posebna priča iz te sezone. A onda su došli na red Hakkinen i Coulthard (Melbourne 1998 8)), a imali su poneki biser i van staze tih godina...
Malo li je?? ;)
Massa nije prosjek, Massa je dobar vozac. Prije pocetka sezone sam rekao da Massa je bolji od Kimija, neki su me gadjali kamenjem ali i sami vidite da sam bio u pravu.
Najjace je gledati stare trke, recimo onu finsku pi***cu kako place posle sto ga je NAJVECI ispeglao, kao beba zvecku. :)
P.S. U USA, Massa, Hamilton, __________, _________, Alonso.
aham, bas vidim :D http://www.formula1.com/race/result/776/28.html
ovaj treci vozac BMW Sebastian Vettel ima 19 godina jos koji dan :p
Birth date : 03/07/1987
Birth place : Heppenheim
Country : Germany
vozac BMW Sebastian Vettel drugi na treningu:p
U kolko je prenos kvalifikacija i trke sjutra?
a dobar ovaj Ferari, nema sta :mrgreen:
Zivjele mlade snage, Hamilton i Vetel! :)
ista prica ko prije nedelju dana:p
hamilton standardno odlican....vidjecemo sta ce sjutra biti
e kad se ni odje Ferari nije pokazao... Pozdravite se sa tiituulooom :)
Hehehe :)
Ahahahahahahahaha kako se presmijah hahahaahah
vrh totalni ahahahah :lolblue::lolblue::lolblue:
Sto se tice danasnjih, McLaren zasluzeno. Hamilton :respect:
Ferrari - hmmm ako su slabiji u USA onda muka za ostatak sezone :/
Potajno se nadam da su bili tezi od ostalih.
gotova je ovo sezona. mclaren ce dominirati u stilu ferrarija od prije 4-5 godina. s tim sto ce se dva vozaca boriti za titulu. heck, ovoga nije bilo od prosta i senne :D
hahaha,bulevar fernanda alonsa :)
ja tipujem na alonsa.
nego sto je sa ovim ferarijem kad je pocela sezona ja sam mislio da ce da gaze koliko su brzi bili,cak su ovi iz meklarena kukali kako nemju konkurentan bolid,sto je sad ovo?
zajebajesh,zbog onoga maloga govneta :) pa sto ga onda honda ne stavi :)
imaju li i oni autorska prava tamo :)
honda je probala da stavi one slonovske ushi, al dzaba im
a ja sad tek vidjeh onaj post fabia,kako te nije sramota da ista kazes za miku,kolko je samo shumi plaka,te tobos za senom na konferenciju,te u spa 98 kad ga je kulti izbacio,cuti ne pricaj.Mika je bio i ostao bog,a preticanje u spa2000 nad onim nesojom je pokazalo koja je klasa!
Mika 4EVER