ponovo otkljucani pink kanali 11151 v 13268 2/3 eutelsat DVB-S2 8PSK
Printable View
ponovo otkljucani pink kanali 11151 v 13268 2/3 eutelsat DVB-S2 8PSK
Ni meni još ne uključiše ejč bi ou, uaaaa.
Kako stoje stvari s raskidanjem korisničkog odnosa? Korisnik sam godinu dana već. U ugovoru mi stoji da se ugovor zaključuje na neodređeno vrijeme. Koliko me sjećanje služi, obično se na temi spominjalo da se ugovor odnosi na period od dvije godine i da ako se raskine prije tog roka, na korisniku je da nadoknadi čitavu sumu do predviđenog datuma isteka ugovora. Dakle, koja je caka u ovom mom slučaju?
Posaljite mail sa brojem kartice ili ugovora i otkljucavaju odma'.
Aham, hvala...
A ovo u vezi s ugovorom, zna li neko?
na poziciji 39 AMC HD
Pola programa imam a pola ne
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Kako radi total kad duva vjetar, ja sam na bbm, onaj prapotopni, sinoc sjeckalo, sjeckalo pa crce i evo do jutros ne radi... ja mislim vjetar isto raznosi sliku, slika krene ali je vjetar mota tamo amo :) . Dno od firme i tehnike.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Kod mene total tv radi bez problema a evo dva dana u Bar je katastrofa od vjetra.
I ovo me interesuje, ako stavim onaj korotni tanjir, je li dosta taj jedan za dva televizora i ko izvodi radove o stanu, busenja zidova i to. Ovaj bbm jes gomno ali fino gospodski kabal iz uticnice ide, ne trpis lijeve majstore.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Ja sam problem sa nestankom slike sad tokom ovog snijega riješio tako što sam se popeo na stube i očistio tanjir , nakon toga nije bilo problema.
Ja sam presao sa bbm na total prije 4 mjeseca .U pocetku sam imao problema.kad je godj bila kisa ili vjetar...Evo ove dana toga problema vise nema,mora da su radili nesto...Uglavno vise smetnji nemam.
Najveca greska sto sam presao na total sa bbm,svaki veci vjetar slika sjecka,hd programi pogotovo...
Nema problema kad je vjetar ali su stalni problemi kad pada kisa. Nije ni meni prekida bilo a vjetar sve nosi, ali zato problemi sa svakom kisom su tu...
Ni kod mene u PG nema problema.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Drugi resiver u kuci se placa valjda 3,50€ a koliko se plaća treci?
isto 3.5€
Ne znam za to na neodredjeno, znam da se placa raskidanje ovog ugovora od 2 god oko 75e, nebitno koliko je proslo od potpisivanja, osim ako je istekao ugovor. Inace za ove sto im nestaje signal, prijavite i recite da vam dobro namjeste antenu i oko, lod mene u Nk evo i snijeg i vjetar, nikakvih problema nema, sem sto sam morao sa oka ocistit snijeg.
sluzi li cemu ovaj mrezn konektor na total risiveru ili je tu samo za ukras :)
Valjda su ranije uparivali risivere Total TV kuće mrežnim kablom, da bi bili samo u jednoj kući. Callback se to zove, ako se ne varam.
Sad je to ukinuto, ja mislim.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
ja koliko se sjecam to su radili preko telefonske linije, tacnije morao si da imas telefonsku liniju da bi mgoa da imas opciju total tv kuca....ali je od tada risiver promijenjen...