Sofro zvao dobree goste,dobre teme pokrenuo....
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Printable View
Sofro zvao dobree goste,dobre teme pokrenuo....
Sokoli" u grupi sa Jermenijom, Kiprom i pobjednikom baraža između Letonije i Gibraltara
https://rtcg.me/rtcg/story/load?id=811731
Vodi li nas Mirko ili po starom po svemu?
Iskreno sve i da se nadjemo na dugo iščekivanom velikom takmičenju zar mislite da nećemo doživjet blamažu. Kakve smo qrate sreće tačno bi nam došla grupa smrti i svi nas otresli 5, 6 golova minimum. U tom slučaju najbolje da ne idemo na veliko takmičenje. Zasto ovako nazalost ja mislim da je najbolje zato sto nastavljaju i ovim pogrešnim sistemom vodjenja tima mi nista lijepo doživjet necemo. Zato najbolje da smo uvijek neka sredina u bilo kojim kvalifikacijama
Dobra je grupa, taman da se lijepo igra.
Nema ovih sa sjevera što nikad ne možemo dobit. Ovo je potaman.
Naravno da i da odemo na takmičenje, da bimo bili među slabijim ekipama. Ali bi nas iskustvo osnažilo za ubuduće, to iskustvo je neophodno svima, i igračima, i savezu, i za mentalitet sveukupni.
Gruzija je otišla preko Lige Nacija na prvenstvo, kao i Makedonija, i obje ekipe su mnogo porasle zahvaljujući tome.
Gledate li spisak ljudi... što je ovo danas...
Vučinić krenuo u podmlađivanje reprezentacije sa Jovovićem, Mugošom i igračima iz C liga a Adžića i Đukanovića nema...
Više vrijede minuti iz Uzbekistana nego iz Lige Šampiona izgleda. Takođe - ako je minutaža kriterijum, pa nisu ni Eraković ni Hakšabanović u prvih 11 u mnogo slabijim ligama.
Baš blam i greota...
Ništa neočekivano.
Sprdačina redovna.
Rubežić i Šipčić zajedno nemaju minuta u sezoni koliko Bodin Tomašević.
Latković u Varaždinu igra fudbal života , izvjesni Nikola Jovićević najbolji je igrač druge slovenske lige , o Bubanji više neću ni da pričam i tako dalje i tako dalje.
Ako ništa drugo makar za ove prijateljske pozoveš ove momke i pokažeš im da ih pratiš i da vrjednuješ njihove odlične sezone.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Evo vi odavde radite najbolji mogući skauting za reprezentaciju i ovo zaslužuje sve pohvale. Ali dzabe ljudi vidite da ovima tako odgovara da nam se fudbal raspada.
Rekose da je moguce da jedan mec se odigra na Ct.
vučinić trafiku ne bi moga vodit a ne repku. na stranu fudbalski kvaliteti, čoek prosto nije smio biti selektor
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.cdm.me/sport/fudbal/vuci...a-mu-pomognem/
Da mu veli "pomognem" da ga ne zovem za reprezentaciju. Hahahha, kakva ljudska gromada ovaj vucinic. Ali zato jovovic nema premca
A realno rekao mu je Mirko 10 puta da promijeni klub, mali mora da promijeni klub
Imas klip dje osmajic ga pominje kao osobu koja se non stop gleda u ogledalo
Navijaci su ga uzeli na zub jer je izgubio loptu protiv galatasaraja, ulazit ga nece puno u juve
Dok imas Bulatovic koji rudari i isplacuje se
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Adžić da igra, nema po ure da je svezao za Juventus u zadnje pola godine, keako je momci ? Je li mu Mirko kriv što je uzletio u Juventus da ide odma ? Neka ga u tu mladu neka se kali i to da mu je dobro. Dobio je i za A selekciju više prilika i pokazao je upravo to, da nema minuta u klubu, fali mu samopouzdanja max.
On se prepane kad mu neko loptu doda
Ne treba on nikoga da slusa, a posebno ne mirkaša i onoga osmajica momka koji treba ragbi da igra, a ne fudbal. Sto ne znaci da los nego je dobar ali ako se gleda u ogledalo treba taj isti saigrač iz tima da mu skrene pažnju, a ne da iznosi ka'baba stvari iz svlacionice.
Mirkov rezon je da će više minuta skupiti u U21, da bi kod njega igrao 45'. To ima donekle smisla.
Svakako nema smisla porediti to koliko on igra u Juventusu sa pojedinima koji ne igraju nimalo u žnj ligama.
Momak ima više minuta u Ligi Šampiona nego većina igrača što su ikad oblačila dres reprezentacije. To je ironija, ali govori dosta i o njemu i o ostalima.
To što Osmajić izgovara za njega je tupavo, kao što se može očekivati od brava koji doslovno ujeda suparničke igrače.
Adžiću je svakako bolje da ode na kraju sezone, i da proba negdje kroz pozajmicu da se dokaže.
Moj utisak kad sam ga gledao ove sezone je da on izlazi na teren kao da se već dokazao kao igrač. Kao da je već uradio sve što je mogao da ga ljudi tretiraju kao zvijezdu.
I dok ne shvati da svaki sekund utakmice koju odigra mora da grize - taman kao Krstović u Atalanti, neće mu se promijeniti status. A nije da mu nisu dali šansu, međutim nakon Intera sve što je igrao je bilo dosta blijedo.
Nije bilo blijedo nego nikako
Sta je radio protiv farana i slicnih? Vidio se nije
Nije tupavo nista sto je rekao osmajic, momak je umislio da je zvijezda a vidim mu karabag ili nesto slicno vrlo brzo ako se ne prizove
To sto je igrao je igrao i ne vjerujem da ce vise, ovo ispada kao da sam nesto kivan na malog, taj osmajic jes brav ali taj izvlaci iz sebe preko maksimuma jer bije ,a vece kvalitete nema, da ne pricamo krstovic koji grize da igra
Ovome je bitno da je kosa na mjesto i da lijepo izgleda
No dobro, ponavljam on je dvije godine svezao u juve, vec je milioner pa mogu ja sad pisat sta ocu:)
Opet Bulatovic u lens vec dobio bolji ugovor, vec porasla vrijednost a da ne pricamo da igra i vise nego dosta u fizicki zahtjevniju ligu od italijanske
Nisu isti igraci ali da se razumijemo ja nista vidio nisam od adzica
Ukriva se dobro
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
da je slušao ovog normalnijeg člana familije ne bi ni išao u juve ili bi prihvatio pozajmicu. ovako, malo je previše sebi dao na značaju plus gorepomenuta osoba i dobija se ovo
osmajić iako je ološ sa dna kace koju ne treba više pozivati u reprezentaciju, nije daleko od istine
dok god je mirko vučinić selektor tu sreće nema. normalni ljudi bi njega držali što dalje i od saveza i reprezentacije. ali odje ovakvi ka miśa dobijaju sve prilike a neki ništa. no, dobro. makar miśi nije bilo problem da mijenja naciju ka' čarape [emoji4]
rijetki su primjeri poput savića ili baše ipak
To sto licka frizuru nista ne znaci, Raphinja iz Barselone je pricao za Jamala da je opterecen frizurom i da je namjesta po 2h prije utakmice ali mu to ne smeta da bude najbolji na svijetu
Pod hitno mora da predje u neki Komo ili Fiorentinu zbog minuta
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Mene zanima uplacuje li Jovovic Deju pare u Lob na nalog ili mu daje na ruke ovo sto ga zove svaku mogucu utakmicu...
Kad i u koliko sati igra Interhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e5bae86f30.jpg
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
nije mi jasno kako moze jovovic da igra u reprezentaciju, ko njega gura, momak nema nikakav osjecaj za loptu, za fudbal...
To se pitamo zadnjih 7,8 godina i vise. Jedino sto je brz,ostalo zaboravis.
Edit
Upravo mi rekao kolega 63 meca i 0 golova. Sta reci
samo uporediti bosnu & hercegovinu i nas. miljama daleko u svakom mogućem pogledu
Da su uplatili na 0-2 ne znam da li bi Mirko bolje vodio utakmicu za željeni rezultat.
Ali njegovo insistiranje na Šimunu će me dokrajčit.
Miloš Brnović je Xavi za njega. To se vidjelo čim je ušao. A i on ne može đaolji duel izdržat sa ovim amaterima.
Pola igrača nam ne zna primit loptu. I ovi što su znali su zaboravili.
Igranje pola sata sa samo
Jednim napadačem protiv Andore je posebno nenormalno.
29.3 godine prosječna starost noćašnje startne postave.
Jovetić , Mugoša , Vešović , Radunović sve 33+.
Za šta ih uigrava ?
Desno imaš Marušu i talentovanog Roganovića a tebi počinje Vešović od starta.
Andrija Bulatović ni minut ne dobi.
Radunović lijevo , a Gašević ni pozvan a em deceniju mlađi em ima odličnu sezonu u Bugarskoj (sad skoro bio i kapiten tima u jednom meču).
Jovović i dalje tu , a Latković em igra sezonu života u Varaždinu em ti pokriva desno krilo (što nam je rak rana) em može komotno i desetku i lijevo krilo da odigra ni pozvan , daleko bilo da mu uručiš poziv da vidiš šta dečko može da ponudi.
Bubanja jedina naša klasična šestica (može da se spusti i na štopera) koja već sezonama je standardni prvotimac skoro svugdje gdje je igrao ni njega nema na spisku sad već redovno.
Igra ti raspali Rubežić , a nijesi ni pozvao malog Bodina Tomaševića koji je standardni prvotimac U23 Bolonje.
U drugoj slovenskoj igra izvjesni Nikola Jovićević (22) .
Igrao za mlađe kategorije Slovenije , pa nešto kratko za naše mlađe kategorije.
Najbolji igrač svog tima i vodi ga ka prvoj ligi , napravili senzaciju i izbacili Olimpiju u kupu , sve na krilima Jovićevića.
Ne bih se iznenadio da nam ga Slovenci pokupe ako ocijene da bi mogao biti koristan u budućnosti.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk