Vi nijeste svesni koliko šofro ima grešaka nego masu ljudi i ne zna o čemu priča pa misle da je sve tačno što kaže
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Printable View
Vi nijeste svesni koliko šofro ima grešaka nego masu ljudi i ne zna o čemu priča pa misle da je sve tačno što kaže
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
A normalno je da ima gresaka,koliko melje vala. [emoji23]
A poredit ga sa drugim sportskim komentatorima nije humano(Grgur,Pešikan itd) za sve je klasa
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Mladi napadač Partizana Andrej Kostić mogao bi napusti Humsku već u januaru i pojača slavni Milan, javila je "Gazeta delo Sport", a prenosi "Mozzartsport".
https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a21614...partizana.html
Sent from my iPhone using Tapatalk
Potvrda i od Romana: Dogovorili se Milan i Kostić
https://www.vijesti.me/sport/fudbal/...milan-i-kostic
https://www.cdm.me/sport/fudbal/fscg...-klupi-sokola/
Privremeni selektor postaje stalni, tako da se nemamo sta nadati ni naredni ciklus jedino da bude od koristi ako bude gurao ove mladje mada na kraju ce ka i svi prethodni lise Cica, bice kako mu Dejo kaze.
Ne treba pratit ta ***** vise
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Dzenan Pejcinovic, napadac, igra za Wolfsburg, sad dao gol Bajernu. Rodjen u Njemackoj ali prezime iz Plava. Koja je kvota da Savicevica boli uvo za to i da ga ne interesuje da ga pozove za reprezentaciju? 1.01. A napadac nam je potreban jer imamo samo Krstovica da valja
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Izgubili smo bitku za Dženana odavno.
Igrao je par mečeva za crnogorsku U15 reprezentaciju i onda se prešaltao na Njemce.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nisam znao za to. Sto mu nisu garantovali minute kad su vidjeli da je talenat, vjerujem da bi prije izabrao CG jer je manja konkurencija. Jedino tako se moze dobiti igrac kad ti je konkurencija jedna Njemacka
Ne bi mirku da se vrati na 17 godina garantovao minute a ne ovome
Dje ti ga je onaj raspad iz rozenborga istu si pricu pricao
Pricao sam za Murica i momak je prosperirao, eno je standardni golman u prvu italijansku ligu i igra baraz za SP za Kosovo, a nije Albanac
Necemo mi da damo minute, oce neko pametniji i zato ce oni na SP a mi ni prismrdjet tamo ne mozemo
Njemackoj i spaniji (Barsa i Bajern takodje) igraju djecaci sa 16 i 17 godina u prvi tim, ali mi smo pametniji
Muric je tesko govedo
Ponasanje mu je pravo za kosovo i neka ga tamo
Slazem se da je neotesan, ali koji je golman normalan? Jedino Zomer da ima gospodsko ponasanje, ali to je pravi Svajcarac
Ne igramo sah nego fudbal pa da nam je kultura na prvom mjestu
Kakva je Osmajić debilčina, opet je napravio incident.
Dobro je da je fudbaler, jer on drugu karijeru sa ovakvom glavom može samo u kriminalu nać.
Debilcina, treba ga dozivotno suspendovati. Junac.
Rijetko kuvana glava, mislim da je završio misiju, odraće ga kao jarca, mislim da mu je ovo treći ovakav prekršaj u Engleskoj
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Momak je izgleda glup, jer se ovo ne može drugačije objasniti.
Ugrizao je igrača, imao rasni ispad (tvrdi da nije, ali tako mu se broji tamo) i sad je glavom zaždio čoeka.
Ne znam jel doručkuje testosteron na kašiku pa ima potrebu da ubije nekog na terenu, ili je samo za Dobrotu.
Ima snimak dje se jasno vidi da jeste vrijedjanje na rasnoj osnovi. Kakav junac, a Seltik je bio zagrizao za njega
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Marko Perović zvanično u Atletiko Madridu!
https://www.cdm.me/sport/fudbal/mark...etiko-madridu/
Kako odje menadzer radi posao moj brate
Dakle mali ne igra u drugu spansku ligu, pozajmljuju ga u trecu spansku ligu i ovo se pravi kao super vijest
Realno momak propo sto se kaze
Za nas fudbal je uspjeh kad god neko pobjegne iz nase lige, pa dje god oce
Samo da on igra u tu ligu, a da je propo nije, premlad je za to.
Ko mu je menadzer ali stvarno?
Bih jednog malog da poguram preko istog