džaja dottore. [emoji23]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...01a8a40ff2.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
džaja dottore. [emoji23]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...01a8a40ff2.jpg
Ko od navijača CG reprezentacije nije do sad,sad je vrijeme da postanemo....ne znam kako se kaže to na naški...umili...
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Zali Boze para, koji su ovo invalidi.
Ajde još malo da Dejo vidi...
Ja čekam neke pare [emoji1787]
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Aaaaa cutimo sad kad dajemo goleve!!!
[emoji91] [emoji313] [emoji312][emoji91] [emoji123][emoji123][emoji123]
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Pvaj krstovic nikad glavu diga nije
Enigma je kako je uspio u fudbal
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Koja je bila na kvota na dvojku
Lob 3 min prije 1 1 nije dao uplatu. Pisalo dostignut limit tj blokirali namjerno
A 90 zavucemo nelu krtolu
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
ja ne znam koliko vrijedi yamal ako su krstovića platili 26mil.
Mirko skidaj gaće
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Cutimo, a?
Dobih pare prvi put na nasu reprezentaciju ali se moralo probati na 3 kvotu.
Kako se derinja Mikeli, ni da vodi protiv Spanije. :joy:
Dajte nam Gibraltar da se igramo, da se igramo, da se igramo...
Bez sale ali nas je Prosinecki unistio. Mirko je inace tu do kraja kvalifikacija ali treba naci nekog spanca itd... koji iole zna i za neke osrednje pare da nesto se konacno pocne praviti normalna reprezentacija. Ovo sa nasim balkanskim trenerima nije islo nikako.
realno velika sramota, još jedna u nizu. predstavljati ovo kao neki uspjeh je baš nidje veze. mora totalni remont odje. dostina iz saveza pa onda selektor novi.
Mladi, tek sada igraju zajedno, tri dana se vracali...
Nema mjesta negativi.
Samo Albert Rijera. Skoro pa anoniman (sto znaci jeftin), a odlican. Strasan posao radi u Sloveniji. Samo mora neko javit neznalici za njega.
Ovo sto Mirko pokusava da kopira Kontea iz Juventusa i Simone Inzagija je presmijesno. Vidi se da je Italija negativno uticala na njega.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Veliko iznenađenje.
Dobismo
@Rodion Saglasan potpuno, to koliko nas je Prosinecki ukanalio sad dolazi na naplatu - 0 samopouzdanja.
Svo vrijeme sam mislio kako treba poves ekipu nedje na neki ritual, neko olovo da im se izliva da im neko skine madjije, jer ne znaju dje se nalaze.
Na onaj aut sto su izvodioi Brnovic i Milic htio sam da umrem od blama. Ni u beton ligu toga nema.
Lichtenstein - samo da su zdravo. Bar 20 minuta su lezali po terenu i krali vrijeme. Efektivno se igralo premalo.
Kostic je bomba. Mali se krece vrhunski, ne ulazi u sansu slucajno. Bolji je napadac od Osmajica, i bolje funkcionise pored Krstovica od njega. Osmajic vrijedi zbog brzine kad se igra defanzivno pa na kontre.
Mirko je retardiran. 2 i po stopera protiv ovih debila sa neupotrebljivim veznim redom.
Simun i Bajovic - samo da su zdravo. Simun krljator, nebitno zna pravit presing bez da napravi nepotrevan faul protiv ovih dno ekipa. Bajovic salje lopte nikome. I Kuc i Brnovic su sto puta bolji igraci. Kad se vrate ovi sto nam fale sad - nema mjesta za njih realno.
Sipcic - mislim da je vrijeme da se pozdravljamo. Hvala momku, ali usao je da zatvori zadnjih 10 minuta i napravio je kardinalnu gresku koju bi bilo koja ekipa osim ovih nesretnika, iskoristila.
Rubezic je sto puta bolji igrac.
Mislim da ne smije Mirko da ostaje. Gibraltar ce se dobit ali onda dolazi Hrvatska kojoj ce zapravo pobjeda protiv nas trebati da budu u prvom sesiru na svjetskom. To ce biti test njegovog legitimiteta koji tesko da moze da prodje kad ovakvo postavlja ekipu protiv nesposobne ekipe.
Nas 11 sa foruma pa bi teshko,ako bi nas uopshte dobili.
Svakako bi bolje postavili ekipu,a i aut bi znali da izvedemo :joy:
Pa da se podsjetimo
https://youtu.be/kwjpqjzdObI?si=1iy_ohwayllDan9-
Moze li ko da mi iskreno kaze koja je pozicija vasilija adzica?
Da bjezi od lopte?
Momak protiv ovih nije napao igraca i pokusao ista
Cuva se povreda ocigledno
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Adzic je imao keypass za drugi gol.
Na sofascore nema statistike za ovu utakmicu, ali za razliku od prethodne utakmice vrlo je ulazio u duele, i najmanje pogresnih pasova je napravio za razliku od vecine koja ili bezidejno lansira lopte ili vraca stoperima. Klasa se vidi iako je omladinac koji tehnicki ima pravo jos 2 ciklusa da igra za u21 tako da mozete smanjit osude.
Nas objektivni problem koji se crta je to sto na poziciji koja njemu odgovara a to je ofanzivni vezni, kome vise odgovara lijeva strana terena - imamo guzvu - Vukotic i Camaj su tu najucinkovitiji, a da ne pricam da i Jovetic i Djukanovic znaju uglavnom sa te strane da napadaju. Sa druge strane - imamo Radulovica s kojim su u svadji, i nikog drugog osim bekova. Nekad je tu poziciju pokrivao Marko Jankovic, koji nam zlata vrijedi u sredini gdje smo najtanji.
Uopste - uklapanje Vukotica i Adzica ce biti vazan zadatak u perspektivi.
Inace na rtcg je bio u fudbal festu Kavaja i pricao o radu sa kadetima koji su sad napravili uspjeh. Dosta dobra prica, i cini se da su nam sve mladje selekcije sada dobro organizovane i isporuciju ozbiljan kvalitet.
Kad se prica o savezu i problemima, fer je i to da se konstatuje, nikad nismo imali kontinuitet dobrih rezultata. O ovoj Kadetskoj generaciji pricaju da je bolja i od ove omladinske koja je bila na euro.
Ne volim kad se bilo ko idealizuje
Adzic blage veze nije imao ova dva meca i sakrio se od odgovornosti da pokaze zasto je igrac jednig juventusa, cak sta vise lise onog kiks gola zomera nista od njega vidio nisam
Ako protiv najgore selejcije evrope i u top 19 svijeta ne pravis razliku cemu prica
No dobro, da ne ispadne da hejtujem evo da se povucem
Bez trenera mrka kapa a igraca na nekom slicnom nivou nikad vise imali nismo
Cico je sa jovanovicem, pekovicem, novakovicem, dzudom, kascelanom igrao 0:0 na wembley
Tako da mora trener, mora neki silivnjo, neki spanac, italijan, skandinavac