Trebalo bi da su grijaci, cim se ugase trebalo bi da upali kako treba, sad moze biti X faktora da nece, koje je auto u pitanju?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Koje je najjeftinije 5W-30 ulje kod nas i đe?
Uzeo sam Liqui Moly engine flush i Ceratec, pa bih da uradim flush sa Liqui Moly i jedan dodatni flush samo sa jeftinim uljem, prije nego što sipam "pravo" ulje i Ceratec.
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Pantherol je najjeftiniji.
Đe ga ima?
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Next.
Ima li Gdje da se kupi u PG onaj dodatak za sigurnosni pojas - da ne pisti alarm za nevezane putnike?
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.okov.me/mn/proizvodi/kop...ak-21-all-ride
Okov...
@Laz kolega citas li poruke ili ti je pun inbox. Vezano za keder [emoji846]
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Na Petrol pumpe, 1€Može da se zamijeni taj lanac i trebalo bi da si miran 50-60k, jer su to prve km na kojima je pucao.
Ima i druga opcija, da se stavi deblji lanac koji su kasnije izbacili, ali to je skupo , lancanici ne odgovaraju pa moraju drugi, oni udu u kompletu sa bregastima, i novo deklo... Trajno rešenje ali preskupo...
Trazi na google, mislim da je sad Slovacka ulica.
Gdje se tačno nalazi prostor na mašinski gdje se vrše mjerenja težine itd?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sa zadnje strane. Prodjes preko parkinga ka Toloskoj, i onda put studentskih domova. Vidjeces vozila.i velik vrata
Ahaa. Znam.
Onamo se nekad parkiralo u kasne sate [emoji846]
Bivalo,bivalo. Samo vidji kojim danima je za sto, jer nekad rade prvo teretna, nekad prekucavanja ili kako vec bi, zaboravio sam. Pa dok to ne zavrse, ostali svi cekaju, nebitno kad su dosli.
Aooo. E šou što rade sa ovim mjerenjem vozila.
i kad se načekaš i završiš mjerenje, uzmeš uplatnicu, platiš neđe i oko 2 dođeš za potvrdu. uglavnom, cijeli dan radni ti ostane zbog nečije gluposti.
Dadoše ovi sa tehničkog uplatnicu da to uplatim prije nego odem tamo.
svakako moraš za papir tek kad sve završe, sem ako nekog ne prepoznaš tamo.
Kvalitetno su ga zakomplikovali znači
Smislila goveda kako da legalno pljackaju. Ima li koliko tolerancije prilikom mjerenja u tehnicku stanicu? Ili ako ti se u kilo ne slozi moras na masainski?
oko 120 sa kontrolorom unutra, ako se dobro sjecam