Bilo bi dobro kad bi bilo kise, go Masa, go !!!
Printable View
Bilo bi dobro kad bi bilo kise, go Masa, go !!!
aj srecno Massa pa da se kimi spuca u hamburgera :D
nece kimi,nece ga alonso pushtit....
Sad Kimi ima sansu da se pokaze i da izgura Hamiltona van. Bjese li Trulli drugi? Njega je tesko obilazit.
:p:D:):bravo::joint::clap: Ovo je fora za istorijske udžbenike!!! Nema prognoza, kao što je gore navedeno može svašta da bude, navijam za Hamiltona, ali da sam na njegovom mjestu i da ne osvojim, povuk'o bi se... :cry:
Nije ništa isključeno što se tiče borbe za titulu s obzirom da vrh F1 baš obožava crnce, sve neo-nacisti, ku klux klan & co.
Moze li Kubica postat svjetski prvak?
"I do not believe Lewis Hamilton will make it past the first corner of the race," former champion Nelson Piquet told Globoesporte. "There are many drivers in the field who do not like him.”
Jbg, mozda Massin Ferrari je podesen za suvo, a Kimijev Ferrari i Hammov McLaren za kisu, i onda ce bit Die Hard III. Plus, ako bude kise bice i guzve u pit a tu Ferrari je pusing.
A sad, svi moramo bacit pogled na najbolju trku Formule 1, ever:
http://www.youtube.com/watch?v=flEUYwzPe8Q
:respect:
Klanjam se do poda!!!
Odlichne kvalifikacijenema shto. E da su se ovako od pochetka trudili bolje bi bilo.
Ochekujem da Massa pobijedi. I oce ako se shto bolidu ne desi. On inache najbolje vozi kad krene prvi.
Hamilton je zreliji i iskusniji za najmanje jednu sezonu. Mislim da ove godine nece tako kiksat, kao proshle sa pogreshnim shaltanjem brzina.
Ali koliko chitam kolege ga nikako ne vole, pogotovo u zadnje vrijeme zbog agresivnije vozhnje i izguravanja sa staza (par prethodnih trka).
Ove godine me nije toliko odushevio, osim u Njemachkoj gdje je bio perfektan.
I dalje zakljuchava tochkove redovno shto je interesantno, obichno se nauchi da se to ne radi. I iamo je status prvog vozacha.
Ferrari se ove godine bash rasipao sa bodovima. Prvo do zadnjih nekoliko trka su bili i iza Mase i iza Raikonena. Onda one gluposti po boxovima. Ono je cirkus. Newgo eto, to je prva godina sa Italijanima u boxu, bez Rosa Browna. Sad se vidi koliko je bio vazhan crvenima.
Jedva cekam trku.
moguce...mada teshko....forza f
koja ludnica
ajde vettele,ajde majstore,ajde DUSHO moja
Vettel izdrzi.....
vetteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel
Glok je pao...
ne mogu da vjerujem sta se dogodilo,a tako je bio blizu.....:((((((((((((
Pa je li moguce da se ovo deshava???????
u zadnjoj krivini ga je pretekao
Nema BMW-a,otpada Glock,Kubica blokira Vettela...g***a njemacka.
E vidi Gloka raspaloga !!!
hahahahahhahaha kako je laura pausini htjela da slavi.sada ce massa slaviti sa svojim gej drugarima dok ce brat hamilton karati nicole...
odavno mi neki sportski dogadjaj odnosno necija pobjeda nije bila milija.
namjeran propust glocka nema sto,sve mu ebem !!!
ne mogu da vjerujem kako covjek usporio bez obzira sto nije promenio gume,alo bre COVJEK JE IMAO 12222222 secundi zadnji krug i onda polako je pocheo da koci,zaista nevjerovatno.....PIIIIIIIIH !!!
a sto se tiche hamiltona,sve cestitke,ipak je on zasluzio da osvoji titulu:(
Koja namjestaljka Glock vozi 20 sekundi sporije zadnji krug od svog prethodnog.
neka se stidi ove titule,sram ga bilo,zavisi od bogalja poput glocka....nikad VELIKI SHAMPION od njega...
nja nja nja nja nja.idite i slusajte lauru pausini.
/hejt
Nije namjerno, nego nije mogao vise da vozi na dry tires.
Sto reci, bolestina od trke, zao mi je za Massu, ful zao, kako su slavili dok je onaj javio da je sve u onu stvar.
E da, najbolje je reci, **** that black bitch....mislim na Nicole.
I da je pobijedio Massa....hmmm....ne bas ubijedljiva pobjeda.
A trku je odvozio...VRHUNSKI, mozda njegova najbolja trka!
I kraj F1 2008.
Sad crnja kara kurvu stariju 7 godina od njega.
Ferrari - CHAMPIONS!
kar'o bih je i ja shto se toga tiche...
barem ce da kara nesto. koju bi prije posteno? lauru il nicole?
Nicole metlurina...A niko ne spominje kako je Kubica kao zaostali vozac 2-3 puta zagradio vettela pa pokushao da ga pretekne bash u trenutku dok je propusto Hamiltona...
Rekao sam gore, Nicole, ali sampion svijeta treba imat mladju pipicu a ne tu kurvu sa milion km.
Kubica je pomogao malo....