Jes', ali je u toku noći bilo hladno, jutros sam se oko 7 zaleđena probudila.
Printable View
Jes', ali je u toku noći bilo hladno, jutros sam se oko 7 zaleđena probudila.
Kakav daaaaan... Mmmmmmm :stars:
More pretoplo, ali napolje malo hladnije kad se izađe...
E svaka ti ....!
Ja ne znam teta Zvone đe si ti bila, u Budvu je bilo prilično mirno.
I ned i juce sam se kupao. Preferiram mjesec septembar nad ostalim mjesecima, pa to ti je :)
Voda je super ali kad se izadje je zaeb
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Da.
Odma presvlačenje ili golo kupanje pa oblačenje.
Onda sam mozda imun na zimu? (a ne osjecam se tako kroz zivot)
Ja sam bio na suncu mokrog sortsa bez problema, ali ono bas bez problema. Imao sam presvlaku koja je odmarala u rancu :)
Vjerovano je bila pozamasna razlika u vjetru/talasima od pozicije do pozicije
u okolini Bara je bilo bas valovito, jedva si mogao i uci u vodu a izaci iz nje nijesu se usudjivali ljudi :D
Kad će više ova zima?
Kad će kiše da počnu?
E ljepote ove - da ovo neko ne voli to mi nikad jasno nece biti.
https://i.postimg.cc/TwyhnPpv/20221025-191021.jpg
Poslije prvog pad temperature, a onda ide period kiša.
Da napomenem , da od nedjelje počinje zimsko računanje vremena, dani kraći, vrijeme depresivnije, hladnije, pa da se čeka april/maj dok nama koji ne volimo zimu, ne svane
Da ako preteknemo.
И даље је превруће ѕа сексуалне односе сем у раним јутарњим часовима, а тада људи спавају. Моја прогноза је био октобар, али ипак сачекајте новембар.
Jakuza, navijaćemo budilnik, lagano.
Samo da znaš da te potražuju ovi iz kompanije Durex a preko nekih ćelavih momaka opasanih kajlama,kao i da se na Akušersko odjeljenje KBC-a radi nova sistematizacija zbog tehnološkog viška zaposlenih a usled smanjenog obima posla.Srećom oni,za razliku od "Durex Co" ne znaju da si ti uzrok svemu ovome.
Ko zna koga bi ti oni poslali.
Sad,pitanje je od koga si ti poslat i za koga radiš,ali ja ću nekako odložit sve do novembra,mada me stra' da će tad preporuke biti u stilu:"Hladno je,sačekati april.Ne valja pod klimom i pored šporeta na drva..." Što ću u tom slučaju raditi i da li i dalje slijediti tvoja uputstva,,ne mogu obećati.Ponekad mi pane na pamet da li moja žena prati mene u svemu ovome ili duši neđe sa strane,ali...to me ne potresa.Čvrst sam i postojan kao katana jakuza
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Joni legendo, obožavam te :joy:
Iskoristite ovaj dan danas za šetnju. Od sjutra kiša...
Ne pamtim ovakvo toploga oktobra da je bivalo. Ljepote ove, ko u Kaliforniju...
Ko misli da odje ima ista dobro, grdno se vara.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mene 3 dana boli glava, tj. ne boli no neki pritisak odvratni osjećam, ne odgovara mi ovo nikako iskreno. Volim da ljeti peče, zimi da je zima, a na jesen je brate kiša vazda bila do prije par godina.
Ne sprdajte se,ni dobro vam ne valja[emoji41]
Biće vremena i za kise i za vjetrove od decembra do marta i previše [emoji6]
Problem je sto nam nije dobro, ocigledno. :)
Nije to do vremena,nego puno jedete,po tome ste poznati na forumu[emoji851]