Fram ti je OK, Wix nista. M1 medju najboljim uljima. Imas sve u Walmart.
Printable View
Fram ti je OK, Wix nista. M1 medju najboljim uljima. Imas sve u Walmart.
Toyota Land Cruiser ce kod nas dobiti epitet kvarljivog auta sa pojavom after market djelova...
Jedan poznanik ne moze mu mjesec dana proci sto ne ubaci u auto 150, 300 eura... a sve zato sto mu je zao kupiti lupam dio trapa za 500 eura kad ga ima za 150 ....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
LC je toliko dobro napravljen da i najbolji aftermarket djelovi izgledaju smijesno pored originalnih i greota je stavljat AM djelove.
ja ih vec nekolik znam sto kunu sebe zbog trgovine LC-a...
ali bas iz razloga koji je nama svima poznat, kupis auto koje ne mozes da odrzavas...
Jos ovaj LC se koristi samo po gradu a covjek ima para vlasnik restorana ali mu je zaooooo.
Drugome M.Pajero sport lezi po godine ispred zgrade jer je crkla bosh pumpa preko 1k ulaganje...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
koji pajero sport? ako je ona prva generacija sa 2.5 motorom onda mi je cudno da je ta cifra...
koja je procedura ako bih trgovao auto kome su oduzete tablice?
navodno prodavac ima potvrdu?
Nista, potvrda ti mijenja tablice, samo je prilozi na tehnički.
Dje ima da se uzmu ovi kompresori?
Ovo su ogirigal iz vw ,audi,seata i skode .
Na fb neko prodaje,zovem saljem poruke ne javlja se. I ako se dogovorili sve https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...964561fc13.jpg
Sent from my Redmi Note 12 Pro 5G using Tapatalk
Dzabe znanje i pokazivanje cijene novog u radnji, u velikom broju slucajeva je jeftinije neki alat kupit nov no tamo polovan.
Neko zna dje naci polovne djelove za mercedes 190 ?
Zvao sam na par mjesta nema...mozda neko zna dje ima neka mecka u djelove...
Ima li neki tehnički pregled UNIQA osiguranje da radi sjutra?
Ne mogah izvadit zeleni karton za kola. Svratih u par tehničkih i svi kažu jedino u tvoje osiguranje možeš izvadit.
Ne plaća mi se na granicu 50€ zeleni karton kad je 20€...
Može li se u Uniqa osiguranje u Atlas kapital uzet to?
Majstor za manuelne mjenjače HN, KO, TV, BD?
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Sto da radim, prije nego sto ga posaljem u moracu ili zapalim.
Motor nece da upali.
Ima goriva, ima adblue, nema nikakvih gresaka na tablu. Otkljuca se, moze da se sve upali sto treba da radi do momenta paljenja, ali kad pritisnem kocnicu/start, umjesto da se motor upali, sve se gasi.
Pola sata prije sve bilo ok.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Koji bi bilo najlakše ubaciti motor u 190, auto je nekad bio benzinac 2.0(120ks cini mi se) pa je ubačen dizel sredinom 90tih, a to nikad nije zavedeno?
Kad kazem najlakše mislim: najmanje prepraviki + najlakše dobabiti kod nas!
Injekcijo, ajde kad si već raspoložen za odgovore.
Porsche Cayenne turbo. Prva generacija. Ajde nek bude 2006 godište jer bi trebalo da su neke stvari ispravljene. Što misliš? Znam da ne troši malo i da održavanje nije jeftino. Ali možda i nema previše problema? Naravno neki ispod 200 hiljada kilometara. Odnosno možda ne bih ni preko 150 hiljada išao.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk