Ramenom je skide čoek, pa nerealno...
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Printable View
Ramenom je skide čoek, pa nerealno...
Igraci igraju u 4 Englesku ligu? U cemu mi pricamo ljudi? Da ih razvuku,na pasove da nisu sebicni ladno 3 ,4 komada mogli da im daju,nego hoce svi da daju gol.
Krstović će baciti loptu samo u situaciji đe ne može da opali. Nije ni čudo što ima najviše šuteva u Seriji A, (čak 20 više od drugoplasiranog Lautara)
I treba da šutira ne velim, ali Mugoši je onu loptu morao da baci
kako je loš ovaj naš lijevi bek.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A mora Marusic uci,nema druge.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...bd43989a61.jpg
Фала курцу више.
kako je loša ova naša odbrana. pa nama Gibraltar pravi par šansi.
Farska ostrva ce napraviti velike probleme[emoji1787]
E zemljo.
Prosenički odlazi,jel mu ovo prva pobjeda posle 7 poraza? Evo vidim jeste
Zamalo nam obraz okinuše.
Prosinečki bukvalno spaljuje igrače svojim postavkama.
Krstović igra u Lecce klasičnog špica, ovaj ga gura na krilo da bi mu Mugoša bio najistureniji?
Camaj igra Lijevo krilo, ovaj ga stavlja desno.
Istovremeno, drži bolje i perspektivnije igrače od Camaja (Vukotić, Radulovića koji nije ni ušao) na klupi.
Hvala Tućiju što je prelomio utakmicu i Jankoviću što mu je asistirao.
I hvala gripu što nam drži Jovovića van stroja.
Koliko smo sebicni,to je nevjerovatno. Jer moguce da igraš fubdal i da te svaki put ponese da šutnes? Nije mi ni malo jasno
Opet Vesović u dp,da je dodao veca sansa nesto sto je pucao.
Krstovic ima otvoren sut,jo jo mu trazi loptu i ovaj mu je daje i ovi presjekose pas u pm.
Razumio da su igrali pot oprecenjem zbog Andrije,al ovo u Utorak mora mnogo bolje ako ce da se dobije
Mirise li ovo Mbappe dolazi u Titograd ili kroz tunjel za NK?[emoji16]
Ne ne, ipak braća Hrvati.
Dobro je ispalo.
Francuzi bi nas ponizili.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Lazar Carević: Prija mi Portugal, ne znam zašto me nema u reprezentaciji
https://www.vijesti.me/sport/fudbal/...reprezentaciji
Zbog jebenih Adidas rukavica se odrekosmo golmana.
pa neko je jasno stavio do znanja selektoru da momak ne može u selekciju [emoji4] da ne pričam o nekim vaučer navijačima koji godinama idu po svijetu o našem trošku pa im smetale rukavice.
Svima je jasno da su rukavice ovdje samo izgovor i da mali nece mr;it dok god politika vedri i oblači savezom.
Mali nije iz dobre familije. Tako bih sve u drzavi radio. Stari CG kod. Ne mogu secikese i njina djeca da se pitaju.
Dejo se pogubio, svakako.
Nimalo kreacije, miksanja, isprobavanja.
Uvijek je bio los trener, ali sad je vec i to njegovo lose proslo, pa je uzasan.
A i mi nemamo igrace, ako cemo pravo.
Već neko vrijeme hoću da pomenem Carevića ovdje, ali mi bješe glupo jer za početak ne znam da li mali uopšte želi da igra za reprezentaciju.
Sa ovim intervjuom je ta dilema otklonjena, iako je čudno što ga novinar ne pita konkretnije za poziv koji je odbio, i kako misli da će savez da pređe preko takve uvrede.
Vidimo da i Hakšabanoviću nije oprošteno kada je zbog selidbe iskulirao poziv.
Mogao je u ovom intervjuu da kaže nešto poput "spreman sam da izgladimo odnose" ili šta god tog tipa. Pošto neće bit da je i on bez sujete i bez krivice u čitavom konfliktu.
Čitavu tu situaciju iskreno stavljam na dušu prije svega Miju Raduloviću, jer je morao da zaštiti momka od maltretiranja navijača,
a bogami i Jovetiću i Saviću, kao kapitenima, koji isto tako imaju obavezu da budu kapiteni i da reaguju.
Uglavnom - luksuz je preveliki da se odričemo našeg djeteta iz CG koji je bio član reprezentacije od svih mlađih kategorija,
pogotovo kada smo ostali bez Matije. Bio bi red da se barem okrenu telefoni, čuju obje strane, i izglade odnosi za dobro reprezentacije.
Sve ostalo je sujeta i pucanje sebi u koljeno.
Pa nasi su se odrekli i Murica koji brani u Premier ligu, jer je momak vidjevsi kakve nam kese brane, zahtijevao da brani za prvi tim. Ovi odbili u on posao za Kosovo da igra
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Murić nije ista priča, tad kad je on insistirao je grijao klupu u Siti.
Samo neka je zdravo Murić.
Najveca tica moguca.
Neka im je sa srecom
Sent from my SM-S918B using Tapatalk