Bravo, svala čast ali mi nije jasno ono plaženje na svaki gol, a kretenski izgleda brate...
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Printable View
Bravo, svala čast ali mi nije jasno ono plaženje na svaki gol, a kretenski izgleda brate...
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Ah ,ko zna. Neki ritual njegov vjerovatno
Ma plazi im se jer će igrat iduce godine ligu konferencija :lol:
koga zabolje kad ovako igra
i svaka mu čast kad nije ljetos potrčao za lovom nego vjerovao u sebe i u svoj rad,sad će da bira i nadam se da će da ode u ozbiljan projekt koji se pita u LŠ jer devetki ovakvog kalibra nema previše.
Oba gola,na suvi kvalitet, pogotovo onaj prvi.
Neka ,da bude upola ko Vučko posle Lecea,ja cu biti zadovoljan
Kako mene uspjesi cg sportista obraduju ni da su mi rod rodjeni. Svaka cast krstovicu, prvi pogodak je fenomenalan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima li ko da ce ici za Cesku ? Izgleda da se igra u Plzen.
Spisak:
Golmani: Milan Mijatović (Budućnost), Danijel Petković (Liepaja, Letonija), Igor Nikić (Dečić AdmiralBet), Balša Popović (OFK Beograd, Srbija);
Odbrambeni igrači: Adam Marušić (Lacio, Italija), Marko Vešović (Karabag, Azerbejdžan), Igor Vujačić (Rubin, Rusija), Marko Vukčević (Tobol, Kazahstan), Andrija Vukčević (Kartahena, Španija), Nikola Šipčić (Kartahena, Španija), Marko Tući (Gangvon, Južna Koreja), Slobodan Rubežić (Novi Pazar, Srbija), Ognjen Gašević (Budućnost);
Vezni igrači: Vladimir Jovović (Nefči Fegana, Uzbekistan), Marko Janković (Karabag, Azerbejdžan), Marko Bakić (OFI Krit, Grčka), Driton Camaj (Kečkemet, Mađarska), Stefan Lončar (Akron, Rusija), Edvin Kuč (Nefči, Azerbejdžan), Miloš Brnović (Arsenal Tula, Rusija), Milan Vukotić (Partizan, Srbija);
Napadači: Stevan Jovetić (Omonija, Kipar), Stefan Mugoša (Inčon junajted, Južna Koreja), Nikola Krstović (Leće, Italija) i Milutin Osmajić (Preston, Engleska).
Ne znam jel Savić povrijeđen, moguće da jeste. Ali svakako se forsiraju igrači iz srednje azije, ispred igrača poput Radulovića, Adžića, Đukanovića, Hakšabanovića, Ilije Vukotića...
Jedini meč koji je Prosinečki dobio je bio kada Jovović nije igrao, i džaba. Opet će da ga forsira.
Savić naravno povrijeđen.
Treba pitati narkomana gdje su mu Roganović , Vukotić , Bubanja , Eraković , Radulović , Boljević pa i Vuković.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
I ove kvalifikacije je krenuo "genije" da uništi. Ali dobro neka mu bude kad mu je dozvoljeno da radi što radi. Sto je najgore što propadaju godine nekih igrača koji bi mogli da dovedu tim do velikog šampionata
Upravo ove dvije krtice (jovovic-jankovic) svjesno nesvjesno nas dovode do propadanja. Da imaju obraza davno bi pozdravili državni tim i prepustili boljim da igraju. Ali pare su ipak draže od svega, jer imaju više šansi da igraju za klubove jer su pozvani u reprezentaciju. I ponovo kad izgube će pricat mi ne možemo bolje od ovoga pa normalno da ne možemo kad vas dvojica igrate i to na najvaznijim pozicijama sredine terena.
A zašto ni Radunovića nema?
@rebel
Ne znam , stvarno ne znam.
Ali ovo je jebena sramota.
Bubanja igra top sezonu , nema ga ni na radaru , Boljević opet danas gol (igra fantastično za Želju) , Radulović danas pola sata odigrao za Rapid (dao dva gola u austrijskoj ligi otkad je prešao zimus).
Evo i Eraković noćas starter za Omoniu (isti tim kao Joveta).
Vukotić isto noćas starter za Boavistu.
Roganović juče ful meč odigrao za Torpedo , isto igra sjajnu sezonu.
Ovaj mali Vuković iz Sutjeske što je otišao u Lokomotivu igra sjajno ovu polusezonu.
Na primjer zoveš Rubežića koji je u kanalu već duži period , a daleko bilo da probaš Đurića koji je postao stater u Zvezdi.
Ja ne kažem , možda bi svi ovi nabrojani ispali i kao loša rješenja , ali ne možeš znati ako ne probaš.
Konstantno ista imena , pridoda se neko ko iskoči iz naše lige i to je to.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
A zanimljiv je i drugi Roganović koji je standardan u Partizanu.
Fun fact - Šćekić je takođe okosnica Partizana u zadnje vrijeme, juče dade i gol.
Kapiram da je ove mlađe ostavio mladoj reprezentaciji, ali ako neće dobiti priliku protiv Gibraltara i Farskih Ostrva - kad će?
https://rtcg.me/sport/fudbal/670007/...delibasic.html
počivaj u miru i hvala za sve.
https://youtu.be/gKAWWC3frFs?si=PyNOB5mBt73JH38o
Sent from my iPhone using Tapatalk
Počivaj u miru,legendo[emoji24]
Uvjek cemo te pamtiti po zlatnom golu protiv Engleza.
Porodici iskreno saučešće.
Rip Andrija
Veliki fudbaler a jos veci covjek, RIP Legendo...
Uffff kakva je to noc bila Pod Goricom... Tesko cemo ono dozivjeti vise ! RIP Andrija !
Andrija je bio ljudina, bas mi ga je zao
Само колико сам ли пута премотао снимак како ускачеш код навијача. Има си разбит ону стативу са којом снагом си се забио у њу, не размишљајући о могућим последицама. Фала легендо.
I bez tog gola koji danas svi pominju,jedan od omiljenih crnogorskih fudbalera od kad pratim fudbal…
Nisam znao za njegovu bolest,malo je reci da mi je zao…
Tragedija... Andrija je što se mene tiče ušao u legendu.
https://www.instagram.com/reel/DHY-Y...l2amx5dnNoMA==
Ne znam je li sto sam popio 4-5 komada ali iskrene suze mi krenuse. Da li je zbog sjecanja na divna vremena ili na ugasen mlad zivot ne znam, licemjeran bih bio i da razmisljam o tome
O kako se samo tada pratila reprezentacija, sjecam se da se islo na gostovanja i trosilo i mnogo vise nego sto se imalo
Slava ti momce, koju dozu srece i ponosa sam osjetio sto sam crnogorac dok si se bio u grudi posle udarca u stativu od koje bi dostina ostala da lezi i uziva u svojem uspjehu i svoj toj drami
...You'll remember me when the west wind moves
Upon the fields of barley
You'll forget the sun in his jealous sky
As we walk in fields of gold...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk