AHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAAHAHAHAH....NE VJERUJEM ....
A kakva su braca,maloprije novine procitah...imate veceru od mene kad god ocete za ovo
Printable View
AHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAAHAHAHAH....NE VJERUJEM ....
A kakva su braca,maloprije novine procitah...imate veceru od mene kad god ocete za ovo
Telohranitelj Svetozara Marovića imao udes na putu CT-BD. Bio je u službenom Mercedesu
ili Audi, ja mislim da je saobracajka bila zato sto Mercedesi ne valjaju nista, nije to do vozaca 100% :D
a ja vidjeh kejdauna sinoc u masu :) sve je izgedalo tako mirno :))
zatisje pred buru..
http://www.youtube.com/watch?v=3Lfktbsg2MA Kakav lik AOOOOO
oglas bi bio: prodajem polovnog golfa 2, u voznom stanju, tjuniran, kabrio, dvosjed, jedinstven!
:D
CaseLogic izbrisan nalog. O.o
Kakva logika! Vozis 20km/h preko ogranicenja i cim vidis policiju ti brze bolje sturu pa ako te uhvate, a ne mogu te uhvatit, ti stani a ako ne, ti i dalje vozi brzo dok im ne pobjegnes i onda kad pobjegnes ti uspori iako znas da su te slikali. lol?
Samo mi nije jasno, KO BI ako nosi nesto u kola, vozio kao kreten? Valjda ako vozis nesto u kola, vozis polako i sve po propisima da ne bi zapao za oci. Da su uradili nesto, i bjezali vec od jedne patrole, valjda bi culi na radio stanici da bjeze i da idu prema njima? O geez.
I nije mi jasno, ako je vec poznat po voznji ovakvoj, zar u taj meleonski grad CT nisu mogli ga naci? Kakav kompletni fail.
kedown caselogic svaka cast momci :D
sve je ok, samo ljepše da je ovo izašlo u DAN ili neke novine đe bi ćirilicom bilo napisano:
Кејслоџик и Кејдаун
nick nekako dobija na snazi...
ne serite...
molba policiji... zatvor godinu, samaranje svaki dan.. auto u smece..
Evo u vijesti druga epizoda, izvinjenje, mir mir niko nije kriv, i idemo svi svojim kućama.
Marovicev telohranitelj vozi drzavni auto i nausput ga slomi pa se skinule tablice jer nema pravo da vozi državni auto ali dobro je to.
http://postavi.com/hosted/da88c6dca5...f7070dc01e.jpg
ima li jutros sto u dnevnoj stampi ? :D
ps. ti tjelohranitelji, vozaci ili sta vec sa sluzbenim autima, zna se kako voze, i ugrozavaju zivote vise i mnogo cesce nego li kejdaun prije neki dan...
svetozar posjecuje forum pa pazite sta prichate.
nick mu je pgmn007 a ponekad se uloguje sa sinovog accounta nosdaun
Jel lici vama na koga ovaj vozac zutog auta (kad se nasmije) ili se ja tripujem?