jel realno 15?
Printable View
jel realno 15?
GoPro Hero2 HD kamera sa njihovog sajta kosta 309$ sa ukljucenom postarinom za Montenegro. To izlazi oko 236e, koliko bi me carina odrala na tu vrijednost, i postoji li nacin da se izbjegne? :)
Ako šalju sa USPS ideš na sreću pa što bude. Ako se sjećam 10% + 17% ide za carinu i pdv.
ako ti ne posalju fakturu i ne ispisu vrijednost na paketu onda su velike sanse da ce ti stici bez ikakve carine i poreza
Da li bi moga' njima nesto da pisem, tipa da ne posalju fakturu, ili da na nju napisu 120e i slicno.. Do 150e stvari se carine, tako bi ?
Za koliko dolazi iz kine posiljka, ima li kakvih vecih kasnjenja u poslednje vrijeme ? Sjutra dvije nedelje od porucivanja. Dealextreme je u pitanju
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Meni je upravo stigao paket sa dx-a za tacno 8 dana od slanja. (9 od kako je poruceno) Naravno pre toga sam proverio imaju li na stanju sve sto mi je trebalo.
Sent from my Fiat Bravo using LPG
kad god sam stavio traking prilikom kupovine sa dx-a, stizalo je najkasnije za 15 dana. a kad ne stavim traking onda stigne i za par mjeseci, rekord mi je 4 mjeseca :)
Ja jos jednom da budem dosadna-ima li neko ko bi mogao sa Zapposa nesto da mi poruci a da me ne "dere" sa provizijom?
Ja sam napravio account na entopay , cekam da mi stigne kartica iz banke pa cu preko njega pravit acc na pay pal pa preko ebay-a . . . nema mi drugog nacina . 4% provizija na uplacene eurice
Može li tako sigurno? Je li probao neko ovo?
Takodje...
Jel koristio ko ovaj http://dx.com/ dealextreme ? Iskustva ?
zna li ko dobar sajt za casopise ali da salju u cg????
je li zna neko dana kad royal mail put ovamo salje pakete,kojim danima avion posta ide
sjutra ce mi stici neki paket poslat greskom DHL expresom, umjesto kao obican paket.
koja bi procedura da se oslobodi od placanja onoga haraca od 30e?
Preporucite par sajtova za obucu i garderobu.
(imajuci u obzir da imam svedsku kreditnu karticu i da mogu otvorit paypal)
http://www.sportsdirect.com/
Odlican sajt za odjecu i obucu, a imaju i posebno dobru dostavu za Svedsku(ne znam zasto).
Postoji li nacin da punoljetno lice u stranoj zemlji izvadi karticu (Visa-Maestro) te bi je kasnije koristio za Paypal u Crnu Goru?
U nekom trenutku trazice ti potvrdu adrese u toj zemlji... A i kako ces da uplacujes novac na taj racun.
I ja sam to tako zamislio pa se uspostavilo da je jedini način da idem do Trebinja i uplaćujem veće svote novca na račun.
Inače, mogu se pare i odavde uplatit al sve banke to računaju kao transfere u inostranstvo. Čak i ako primjera recimo uplatiš u NLB u PG a račun ti je u njihovoj banki u Bosni, opet će te masno odrat. Jednom kad se PP uvede, najviše će upravo banke izgubit.
Your item, posted on 24/09/12 with reference .....has been passed to the overseas postal service for delivery in SERBIA AND MONTENEGRO.
znaci li ovo da je stiglo kod nas na?Da je nacarinu nedje?