Ugasi DO NOT DISTURB.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Pa puno ljudi imaju original kljuceve Cissa,al samo 1 oljuc otvara j1 bravu,kapiras? Jedan touch id je uparen samo sa jednom plocom,kad stavis drugi touch id ne slazu se ID od ploce i novog touch id-a i ne radi ta opcija...Jedini uredjaj na svijetu koji radi uparivanje je Apple-ov Horizon Machine koji nije na prodaju a nema ga nidje u okruzenju. Al vazda mozes da odradis servis u zvanicnom Apple servisu nedje u EU,npr Pariz,ako ga imaju,i miran si,a sigurno je i jeftinije no u BG...
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Primljeno k znanju [emoji41]
Moze li se instalirat viber na stari iphone, 7.1.2? Pokusa sam da nadjem neke starije verzije nisam uspio.. probao preko itunesa, ne moze.. moze pomoc?
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
moze, verzija 5.nesto
Ja ga nisam uspio nac.. bio bih zahvalan ako bi neko mogao izguglat i nac [emoji846]
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Udjes fino sa nekog naloga gdje vec imas viber i pokusas da ga instaliras ponudice ti stariju verzijy koja ti odg za tvoj tel...
Šta čovjek da radi kad ovi smradovi iz icentra odbiju da prime uređaj na servis u prvoj godini garancije
Uređaj nije kupljen kod njih dobijen je iz Amerike i nemam račun koji kao oni traže..?
Na kraj su uzeli uređaj na servis ali očekuju da im isporučim račun koji naravno nemam...
Radi se o airpods slušalicama
E ne znam i ja sam izdimio s njima i svadjao se zbog njihovih gluposti...kontaktiraj apple support jer oni(po pravilu) njima odgovaraju...
pisi email apple support-u i stavi icentar u cc
Koji je to mail
Probaj na viber ovakohttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6efe9b6f41.jpg
Koji bežični punjač preporučujete, prije no što kupim neko njesra - da pitam :)
vajber mi laguje da je to neopisivo
svaka druga aplikcija leti
ajfon x
probao sam sa reinstalacijom i nista
koji ajfon nema fast charging?
Nema wireless fast charging... polako to ce za 2 god....
A racunaj da ni X, 8 ga nemaju jer treba da kupujes punjac za brzo punjenje od 60€, kolilo li je... malo li je sto platis telefon 1000e nego trebas jos punjac
....
x, 8 i 8+ imaju wireless fast charging
poyyy
Aj dokazi mi takumi srece ti,dokazi da ima samo,koji fast charger da uzmem da mj puni brzo,malo se bolje informisi